Ümit Özdağ: 'Provokasyonlara Karşı Durmaya Devam Edeceğiz'

Ümit Özdağ: 'Provokasyonlara Karşı Durmaya D... Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Emniyet tarafından yapılan resmi IŞİD uyarısı sonrasında, partisinin maruz kaldığı provokasyonları açıkladı. Özdağ, mücadele kararlılıklarını vurgulayarak, "Devletimizin temel değerlerine sahip çıkacağız" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, Emniyet tarafından IŞİD terör örgütünün olası saldırısı konusunda yapılan resmi uyarıyı paylaştı.

Özdağ'ın paylaşımı şu şekilde:

"Zafer Partisi, halkın gerçek gündemini etkili bir siyaset diliyle siyaset sahnesine taşıyor. Televizyon ambargoları, şehirlere giriş izinleri ve iftiralar, Zafer Partisi'ni durdurma çabalarında etkisiz kalıyor. Bu nedenle sistemli iftira kampanyalarını provokasyon girişimleriyle birleştirerek karşımıza çıktılar.

İstanbul'da bölücü bir mitingde Zafer Partisi seçmenini sahaya sürmeye ve kavgaya tahrik etmeye çalıştılar, ancak engelledik. Müdafa Hareketi adını verdikleri provokasyon hareketini başarılı olamadı. Şimdi, gerçek kullanıcısı hapishanede olduğu için Muhalif Gençlik hesabını ele geçiren Müdafa Hareketi, bu hesaptan provokasyonlarına devam ediyor.

Koç Üniversitesi'nde bir Zafer Partili öğrenciye yönelik şiddet eylemi iftirasını attılar. Ancak olayın aslı, saldırgan homoseksüelin bir öğrenciye cinsel tacizde bulunması ve tacize uğrayan öğrencinin tepkisiyle ilgiliydi. Zafer Partili öğrenci ise olayın şahidi olduğu ortaya çıktı.

Fatih Camii imamı, bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Ancak ellerinde patlayan bu olayı, Zafer Partisi'ni provokatör ilan etmek için kullanmaya çalıştılar, ancak başarılı olamadılar.

Mossad dedikleri ajanların aslında kendilerinin vatandaşlık verdiği ve devlet kadrolarına yerleştirdikleri ortaya çıktı. Ayrıca, 2022'de sığınmacıları döverek bu eylemi sosyal medyada paylaşan Atamanlar grubu hakkında Zafer Partisi tarafından suç duyurusunda bulunulmuştur. Zafer Partisi'nin suç duyurusu üzerine Atamanlar grubu dağıldığını açıklamıştır.

Özetle, bugüne kadar yapılan her provokasyon girişimine karşı durduk ve bundan sonra da durmaya devam edeceğiz. Saray rejimi, FETÖ'cüler, AK Parti görünümlü FETÖ'cüler, PKK'lılar, Hüda-Parcılar ve Barzaniciler, ortak bir cephe oluşturarak saldırıyorlar. Bir hafta önce Emniyet, IŞİD saldırısı konusunda resmi uyarıda bulundu. Bu saldırıları göğüsleyeceğiz.

Provokasyonların arkasında koşanlar, ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen emperyalizmin ajanları ve ahlaksız şuursuzlardır.

Sevgili Zafer Partisi teşkilat mensupları, Atatürk'ten aldığımız ilhamla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm provokasyonlara karşı durarak devletimizin kuruluş esaslarını ve anayasamızı savunacağız. Ülkemizin örtülü işgaline karşı duracağız ve ezilen tüm insanların hukukunu savunacağız. Partimiz, gençlerin ve farklı partilerden gelen vatandaşların katılımıyla büyümeye devam ediyor."

"Ümit Özdağ: 'Provokasyonlara Karşı Durmaya Devam Edeceğiz'" haberi, 09 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 09 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ümit Özdağ: 'Provokasyonlara Karşı Durmaya Devam Edeceğiz' haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ümit Özdağ: 'Provokasyonlara Karşı Durmaya Devam Edeceğiz' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 08 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Emine Engür Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:32 A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın sponsoru açıklandı
  2. 14:32 Borsa ilk yarıda düşüş kaydetti
  3. 13:18 Alkol ürünleri üreticilerine teminat zorunluluğu
  4. 13:01 İsveç'te süper zenginlerin sayısı neden artıyor?
  5. 12:55 Finlandiyalı genç bilgisayar korsanı Avrupa'nın en çok aranan suçlusuna nasıl dönüştü?
  6. 12:52 Eurovision’da bir şarkıcının Filistin kefiyesi ile sahneye çıkması tartışma yarattı
  7. 11:40 Prof. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için riskli bölgeleri saydı
  8. 11:32 Evinin banyosunda ölü bulmuştu: Yeşim Erçetin gerçeği açıkladı
  9. 11:24 HSK’dan “Erdoğan aday olamaz” diyen hakime yeni soruşturma: Neden karşı çıktın
  10. 11:20 Yasin Aktay: AK Parti Kemalizm’le hesaplaşmak yerine son kulvarda uzlaşmayı mı tercih etti?
  11. 11:17 CHP'li Öztürk’ten Ali Erbaş’a tepki: Arapça bilmediğini biliyorduk, tarih de bilmiyormuş
  12. 10:52 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Erdoğan’ın CHP’nin 'içini karıştırmak' gibi bir planı olabilir mi?"
  13. 10:48 Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı: Yeni işi çok konuşulacak
  14. 10:44 Kripto parada şikâyetler yüzde 22 arttı: "Siz kimsiniz de benim parama bloke koyuyorsunuz?"
  15. 10:38 Sözcü yazarı Necati Doğru: CHP’de AK Parti mikrobu çıktı
  16. 10:36 İstanbul Havalimanı'nda uçak gövdesi üstüne iniş yaptı
  17. 10:25 Birbirini tanımayan iki kişi aynı tetikçiyi azmettirip bir akademisyeni sebepsiz yere öldürtmüş
  18. 10:21 Fikret Bila: Türkiye Cumhuriyeti, 100 yaşını kutlarken kazanımlarını hızla kaybediyor
  19. 10:18 ABD, Refah saldırısı endişesiyle İsrail'e bir bomba sevkiyatını durdurduğunu açıkladı
  20. 10:13 Galatasaray, Sivasspor'u 6-1'lik Net Skorla Devirdi: Hakim Ziyech ve Dries Mertens'ten Şov!
Gündem Haberleri