1,5 yıl sonra kayıp kızı Funda'ya kavuştu: Anne sevinçten ağladı, kızı Funda 'timsah gözyaşları' diye annesini

1,5 yıl sonra kayıp kızı Funda'ya kavuştu: Anne sevinçten ağladı, kızı Funda 'timsah gözyaşları' diye annesini

1,5 yıl sonra kayıp kızı Funda'ya kavuştu: A... 1,5 yıldır kayıp kızını arayan ailenin canlı yayındaki buluşması izleyenlerde büyük şok etkisi yarattı.

Kızını gördüğünde gözyaşlarına boğulan anne "Bebeğim, gözümün nuru” diye haykırsa da kızı Funda'dan hiç beklemediği bir tepki aldı. Genç kızın, annesine, ağabeyine ve babasına söyledikleri akıllara durgunluk verirken annesinin gözyaşları karşısındaki umursamaz tavırları dikkat çekti. Genç kızın programdaki "Cinlerim tepeme çıkıyor" ve "Timsah gözyaşları" ifadeleri soğuk rüzgarlar estirdi.

Star TV’de yayınlanan Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programına dikkat çeken anlar damga vurdu. Bir ailenin 1,5 yıldır aradığı kızı bulundu ve ekran başındaki herkes ailenin kızıyla buluşmasını merakla bekliyordu. Ancak gözü yaşlı anne, kızıyla karşılaştığında hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Funda isimli genç kızın, stüdyodaki annesine, ağabeyine ve telefonla yayına bağlanan babasına söyledikleri herkeste şok etkisi yarattı. Genç kızın annesine "O söylediğin tek cümle beni yıktı, yıktı." diye, babasına ise "Ne yüzle arıyor, cinlerim tepeme çıkıyor, timsah gözyaşları" şeklinde haykırışları akıllara durgunluk verdi.

Programda yer alan bilgilere göre, Funda, İstanbul’da yaşayan ailenin 6 çocuğundan tek kız. Funda’nın zor günleri ise iddiaya göre 17 yaşında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın amcası tarafından babasına şikayet edilmesiyle başladı. Bu yüzden şiddet gördüğünü söyleyen genç kız kendi isteğiyle bir yurda yerleşti. Genç kız 18 yaşına geldiğinde de yurttan kaçarak kendisine yeni bir hayat kurdu. Bunun üzerine kızlarından 1,5 yıl haber alamayan aile kızının bulunması için Serap Paköz’ün programına başvurdu. Funda kısa sürede bulunsa da stüdyodaki buluşma anında özellikle anne hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Stüdyodaki anne-kız buluşmasında beklenenin aksine adeta soğuk rüzgarlar esti.

ANNESİNİN GÖZYAŞLARI KARŞISINDA UMURSAMAZ TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Kızını karşısında gören anne gözyaşlarına boğulurken, 1,5 yıldır aradığı kızının ise öfkeli olduğu görüldü. Stüdyoda yaşanan kavuşma anında genç kız annesine sarılmak istemedi. Anne, “Canım kızım, yavrum, bebeğim, gözümün nuru” diyerek gözyaşı dökerken kızı Funda’nın umursamaz tavırları dikkat çekti. Funda annesine, “Anne hiç boşuna uğraşma, o duyguyu benden sömürdün, bitirdin” şeklinde konuştu.

BENİM İÇİMDE HİÇBİR DUYGU YOK

Programda, yaşananlarla ilgili Serap Paköz ise “Amca kim oluyor da bu kıza saklı gizli, oradan sosyal medya hesabında girip ağza alınmayacak şeyler söylüyor.” dedi.
Funda ise “Ne ağlayabiliyorum ne de içimi dökebiliyorum. İçime kapandım ya.” diyerek serzenişte bulundu.
Funda ağabeyine “Ben sana da öfkeliyim, anneme de babama da öfkeliyim, ben herkese öfkeliyim. Benim içimde hiçbir duygu yok” ifadelerini kullandı.

"O SÖYLEDİĞİN TEK CÜMLE BENİ YIKTI YIKTI"

Annesi stüdyoda ne kadar gözyaşı dökse de genç kız onu affetmedi. Funda “Herkes bana ne söylerse söylesin kalbimi acıtmıyor ama senin o söylediğin tek cümle beni yıktı yıktı” diyerek annesine seslendi.

"CİNLERİM TEPEME ÇIKIYOR! BIRAK YA, TİMSAH GÖZYAŞLARI"

Genç kız telefonla programa bağlanan babasına da öfkeliydi. Genç kız babasına, “Ne yüzle arıyor, ben onun sesini duymak istemiyorum, cinlerim tepeme çıkıyor ya. Ne hakla arayabiliyorsun ya” dedi.

Serap Paköz, telefondaki babaya “Ağlıyor musun, ne yapıyorsun” diye sorunca genç kız, “Bırak ya, timsah gözyaşları” şeklinde konuştu. Yaşananlar hem stüdyodakileri hem de ekranları başında programı izleyenleri şoka uğrattı.

"1,5 yıl sonra kayıp kızı Funda'ya kavuştu: Anne sevinçten ağladı, kızı Funda 'timsah gözyaşları' d." haberi, 01 Aralık 2022 tarihinde yazılmıştır. 01 Aralık 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan 1,5 yıl sonra kayıp kızı Funda'ya kavuştu: Anne sevinçten ağladı, kızı Funda 'timsah gözyaşları' d.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 1,5 yıl sonra kayıp kızı Funda'ya kavuştu: Anne sevinçten ağladı, kızı Funda 'timsah gözyaşları' d.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:40 Fatih Altaylı: Soylu’nun zeki, akıllı biri olduğunu düşünmüştüm hep
  2. 11:30 Faruk Bildirici: O montaj fotoğraf gazetecilik problemi
  3. 11:30 Akaryakıt Fiyatlarında Büyük İndirim: Motorine 1.17 TL'lik Düşüş!
  4. 11:22 Çorlu tren faciası davasında karar çıktı
  5. 11:18 Hamas'ın üst düzey yetkilisi silah bırakma koşulunu açıkladı
  6. 10:53 Son seçim anketinden AK Parti ve YRP'ye kötü haber: CHP’nin yükselişi sürüyor
  7. 10:49 Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı
  8. 10:43 Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan’ın dudak uçuklatan maaşı: 801 bin lira
  9. 10:39 Sosyal medyadan duyurdu: İYİ Parti'de üst düzey istifa
  10. 10:32 Mehmet Yakup Yılmaz: Erdoğan'ın MHP'yi yok sayabileceğini düşünmüyorum
  11. 10:25 Barış Terkoğlu yazdı: Uğur Dündar’ın babalık davası
  12. 10:22 İsmail Kartal: 5'te 5 yapabilirsek, hedefimize ulaşma şansımız olabilir
  13. 10:18 Hatay'da afetzedelerin sorunları büyüyor: Hava tozlu, konteynerler böcekli
  14. 09:51 ‘Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur’ sorusuna Barış Arduç'tan jet yanıt
  15. 09:47 11 Hükümet Konağı ihalesi yapıldı: Toplam bedeli 1 milyar 189 milyon
  16. 09:40 Karar yazarı Mustafa Karaalioğlu: Yeni anayasa bir vizyon ister fakat ortada bundan eser yok
  17. 09:34 ATV'nin sevilen dizisi için apar topar final kararı
  18. 09:30 Alman basını: Nico Hulkenberg Audi ile anlaştı, resmi açıklama yakın
  19. 09:24 Yeni anayasa için havuz kurulacak: Süreci Numan Kurtulmuş yönetecek
  20. 09:16 Pazarcık'ın yeni belediye başkanı anlattı: Son mesai saatinde 4.5 milyonluk fatura kesildi
Yaşam Haberleri