17 yaşındaki Melek başından vuruldu! Bunu yapan cani hastane önüne bırakıp kaçtı

17 yaşındaki Melek başından vuruldu! Bunu yapan cani hastane önüne bırakıp kaçtı

17 yaşındaki Melek başından vuruldu! Bunu ya... İstanbul Fatih’te Ercan D., yılbaşı gecesi otomobilin içinde; “Seni mi vurayım Yoksa seni mi” dedi! 17 yaşındaki Melek Nur Özgener’i sebepsizce başından vurarak ağır yaralayan Ercan D. hastaneye de götürdü!

Olay, yılbaşı gecesi saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul'un Fatih ilçesinde. Ailenin ifadesine göre, 17 yaşındaki Melek Nur Özgener, yeni yılı kutlamak için Nisa A. (17) ve Ercan D. (32) ile buluştu. Arabada otururken Ercan D., yanından aldığı silahı iki kıza doğrultarak, "Seni mi vurayım yoksa seni mi?" Bu sırada tetiği çeken Ercan D., arka koltukta oturan Özgener'i başından vurarak yaraladı. Şüpheli daha sonra Özgener'i aracına bindirerek en yakın hastaneye giderek ortadan kayboldu.

CANIMIZ İÇİN SAVAŞIYORUZ!

Yaralı Melek Nur Özgener ameliyata alınırken, polis ekipleri 4 yıl önce benzer suçtan hüküm giyen ve beraat eden Ercan D'yi yakalamak için operasyon başlattı. Çalışma sırasında gözaltına alınan Nisa A. serbest bırakılırken, ağır yaralanan Melek Nur Özgener ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Nisa A. ise sosyal medyada silahlı fotoğraf paylaştığı görüldü.

 

"GÖVDEDEN ÇIKARILDILAR"

Hastane kapısında kızının müjdesini bekleyen baba Bülent Özgener, şunları söyledi: "Geçen yılbaşı gecesi kızımı aradığımda polis aradı. "Acil servise gelebilir misin?" dediler. Birinin şaka yaptığını sanıyordum. Daha sonra bana Melek Özgener'in babası olup olmadığımı sordu. "Çabuk hastaneye gelebilir miyiz?" dedi. Ben de gittim. Görevli açıklamaya başladı. Arabada iki kız ve bir erkek vardı. Kızımın kafasında patladı. Eli tetiğe dokundu. Arkadan geldi ve ön kulağın arkasından çıktı! Adam daha önce de cinayet işlemişti. "Onu şartlı tahliyeden serbest bıraktılar" dedi.

Özgener güçlükle konuştu: “Geldiğimde yoğun bakımda olduğunu gördüm. Kızım şu anda ölümle karşı karşıya. Arabada bir kurşun patlayınca onu hastaneye götürüyor. Onu öne atıyor, kızımı geride bırakıyor ve uzaklaşmaya başlıyor. O sırada bir memur arkadaşı onu görür ve plakasını alır. Araştırıyorlar. Çocuk yurt dışına da kaçabilir. Memur arkadaşlarıma da söylüyorum. Yurt dışına kaçarsa onu bulamazlar. Böyle insanların adalete ihtiyacı var. "Asla serbest bırakılmamalıydılar" dedi.

UYUŞTURUCU VE SİLAH İŞLERİ!

Baba Özgener, “Uzun süredir Nisa isimli bu kızla birlikteler. Ancak kız ailesinden izole edilmiştir. Kızımla tanıştığında işler hızla gelişiyordu. Kız uyuşturucu satıyordu. Kızımı da sattırmaya çalıştılar. Onu vuran çocuk aynı zamanda uyuşturucu satıcısı ve silah kaçakçısı. İlk gördüğümde hepsi şişmişti. Boynunda yaralar vardı. "Belki kızımla başka şeyler yaparlar" dedi.

"KIZIMLA NE YAPIYOR?"

Baba Bülent Özgener fotoğrafları göstererek isyan etti ve şunları söyledi: "Kızım 17 yaşında. Bu adamın iki çocuğu var. Kızıma ne yapabilirdi? Bu adam zaten uyuşturucu satıyor. Silah kaçakçılığı yapılıyor. "Kızıma ne yapabilir?" dedi..

"17 yaşındaki Melek başından vuruldu! Bunu yapan cani hastane önüne bırakıp kaçtı" haberi, 06 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 06 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan 17 yaşındaki Melek başından vuruldu! Bunu yapan cani hastane önüne bırakıp kaçtı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 17 yaşındaki Melek başından vuruldu! Bunu yapan cani hastane önüne bırakıp kaçtı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:08 O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
  2. 04:06 Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
  3. 04:00 Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
  4. 03:59 İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
  5. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  6. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  7. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  8. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  9. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  10. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  11. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  12. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  13. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  14. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  15. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  16. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  17. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  18. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  19. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  20. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
3. Sayfa Haberleri