3 büyüklerden son dakika transfer haberleri

3 büyüklerden son dakika transfer haberleri

3 büyüklerden son dakika transfer haberleri Süper Lig''de ara transfer dönemi yaklaşırken Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş''ın ocak ayı transfer çalışmaları da hız kazandı. Gündemde çok sayıda isim yer alıyor. Üç büyüklerden ayrılması beklenen futbolcuların sayısı da az değil. İşte Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş''tan son dakika transfer haberleri...

Galatasaray, kontratı 19 Ocak’ta bitecek olmasına rağmen, Alan’ı 5 Ocak’ta başlayacak Antalya kampına yetiştirmeye çalışıyor.Çin kulübü Guangzhou ile sözleşmesi 19 Ocak’ta bitecek olan Brezilyalı forvetin fesih tarihinin öne çekilme ihtimali belirdi. Yani Sambacı, kontratın bitiş tarihinden daha önce Türkiye’ye gelebilir. Galatasaray Yönetimi’nin planı, Alan Carvalho’yu 5 Ocak’ta başlayacak olan Antalya kampına yetiştirmek. Sarı-Kırmızılılar bu transfer için Çin kulübüne bonservis bedeli ödemeyecek. 29 yaşındaki forvete ise yıllık maksimum 3-3.5 milyon Euro arasında bir garanti ücret teklif edildiği belirtiliyor.

İngiliz ekibi Fulham, kaleci Fabri'den sonra stoper Vida'yı almak için Ocak'ta girişimlere başlayacak. Sezon başında İspanyol file bekçisi Fabri'yi alan Fulham'ın, bu kez de gözünü Domagoj Vida'ya diktiği iddia edildi.17 haftada 42 gol yiyen Premier Lig ekibinin devre arasında özellikle defansif anlamda takıma takviyeler yapmak istediği stoper için adı geçen bir numaralı ismin Vida olduğu iddia edildi. Fulham'ın, stoper transferi için 15 milyon euro'luk bir bütçe ayırdığı bu rakama iki stoper birden almak istediği belirtildi. Pepe ile yollarını ayıran Beşiktaş yönetimi ise İngiliz ekibinden gelecek olan resmi teklife göre Domagoj Vida'nın gidip-gitmemesine karar verecek.

Gomis transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Gomis için resmi temaslar başladı. Sportif direktör Damien Comolli yakın arkadaş olduğu Gomis'in menajeri Mendy ile Fransa'da buluşup teklifi yaptı. Yıldız futbolcu İstanbul'a dönmek isterken, transferin kaderi Al Hilal'in tutumuna bağlı... 

Galatasaray, Marsilya'da forma giyen Rolando'yu kadrosuna katmak için harekete geçti. Portekiz basınında yer alan habere göre 33 yaşındaki oyuncuya 2,5 yıllık bir teklif sunuldu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Rolando'yu transfer etmek isteyen Galatasaray oyuncuya yıllık 3 milyon  euro önerdi.

FENERBAHÇE İDDİASI

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen ancak takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mesut Özil'e Fenerbahçe talip oldu. İnter ve Real Madrid’in yoklama yaptığı Mesut’un Ocak ayında bu iki takımdan birini seçmemesi halinde yazın kiralık olarak Fenerbahçe’ye geleceği iddia edildi. Ancak Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery, takımın Mesut Özil'e ihtiyacı olduğunu söyleyerek dedikoduların önünü kapattı.

GÜNEŞ KALSIN İSTİYOR

West Ham United, Beşiktaş’a Gary Medel için 7 milyon Euro teklifle geldi. Yönetim bu teklifi olumlu karşıladı. Ancak Şenol Güneş aynı kanaatte değil... Tecrübeli teknik adam, "Pepe ayrıldı. Yerini henüz doldurmadık. Sakatlıklar, cezalar ve formsuzluklar olacak. Medel de giderse eksik kalırız" dedi.

HULK HEYECANLANDIRDI

Brezilyalı futbolcu Hulk'tan SOSYAL MEDYA hesabından paylaştığı görüntü sonrasında adeta yer yerinden oynadı. Hulk'un Galatasaray paylaşımı gündeme otururken Hulk'un bu paylaşımı Galatasaray'a mı transfer oluyor? sorusunu akıllara getirdi. Hulk, sosyal medya hesabından çocuklarının fotoğraflarını paylaştı. Hulk'un çocuklarından birinin üstündeki Galatasaray forması dikkatlerden kaçmadı. Hulk'un küçük oğlu Galatasaray forması ile görünürken bu paylaşım sosyal medyada gündeme oturdu. Binlerce beğeni alan bu fotoğraftan sonra Hulk, Galatasaray'a mı transfer olacak? sorularını akla getirse de Çin'de forma giyen Hulk'un aldığı astronomik maaş nedeni ile bunu mümkün olmadığı ortaya çıktı.

O KALIYOR

Galatasaray kadronun eksik olduğu dönemde teknik heyetin gözüne giren Sofiane Feghouli ile yola devam etme kararı aldı. Maliyeti yüksek olan Belhanda için teklifler değerlendirilecek.

10 NUMARA TRANSFER

İspanyol Ideal Digital'e göre Beşiktaş, Atletico Madrid'in peşinde olduğu 23 yaşındaki 10 numara Victor Guzman için kulübü Pachuca'ya teklif sundu. 16 maçta 9 gol ve 5 gol atan Meksikalı 10 numara için siyah-beyazlıların Atletico'dan daha ısrarcı olduğunun üzerinde duruldu.

"3 büyüklerden son dakika transfer haberleri" haberi, 22 Aralık 2018 tarihinde yazılmıştır. 22 Aralık 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan 3 büyüklerden son dakika transfer haberleri haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 3 büyüklerden son dakika transfer haberleri 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  2. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  3. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  4. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
  5. 14:11 Aşk Yeniden Mi Başladı! Lucas Torreira Devrim Özkan'la Bir Daha Dedi!
  6. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  7. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  8. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  9. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  10. 13:47 Zafer Partisi'nde iki önemli istifa!
  11. 13:46 Korhan Berzeg'e ait yeni izleri tespit etme çabaları devam ediyor
  12. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  13. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  14. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  15. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  16. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
  17. 12:35 Gazze Kıyısında İnsani Yardım Limanı İnşaatı Başladı
  18. 12:31 Sıvı Metal Alaşımlarıyla Hızlı Elmas Üretimi:Güney Kore'de Yeni Buluş
  19. 12:28 Türkiye Ekonomisi IMF Raporunda: Zorlu On Yılın Ardından Değerlendirme
  20. 12:23 Sosyal Medya Akrobasisi: Motosiklet Kazalarındaki Ölümcül Tehlike
Spor Haberleri