3d Duvar Kağıdı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

3d Duvar Kağıdı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

3d Duvar Kağıdı Nedir? Nerelerde Kullanılır? Günümüzde evlerinde bambaşka görünüm yakalamayı başaran kişiler minik değişimlerle bu konuda çok iyi adımlar atabiliyor.

Günümüzde evlerinde bambaşka görünüm yakalamayı başaran kişiler minik değişimlerle bu konuda çok iyi adımlar atabiliyor. Bu değişimlerde hakkı yenmeyecek bir yere sahip olan ve geçmişten günümüze asla popülerliğini yitirmeyen duvar kağıdı hala birçok kişi için vazgeçilmezdir.

Duvar kağıdı uygulaması 1500'lü yıllardan günümüze kadar uzanan bir iç dekorasyon malzemesidir. Tek ya da çift katlı olabilen duvar kağıtları ile duvarlarınızın pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz. Odanızda sadelik çok ön plandaysa duvar kağıdı seçiminde daha renkli desenleri tercih ederek ortama farklı bir dokunuş katabilirsiniz.  

Duvar Kağıtlarıyla Tarz Yaratın

Duvar kağıtları, odanın tek bir duvarında tercih edilebilir. Böylece dekorasyonda şık bir vuruş yaparak ilgi çeken bir köşeye sahip olabilirsiniz. İç açıcı renklerden oluşan, çiçekli, geometrik desenli ya da daha yoğun veya sade modeller ile odanıza farklılık getirebilirsiniz.

Tek bir duvara uygulayacağınız gibi duvar kağıtlarını tüm duvarlara yapıştırarak da harikalar yaratabilirsiniz. Eğer duvarlarınızda alçı saten sıva bulunmuyorsa muhtemelen hafif pütürlü bir yapıdadır. Ve bu görünümden sizi kurtarabilecek olan şey tarzınıza uygun bir duvar kağıdı olabilir. İster çocuk odası, ister yatak odası, mutfak, salon, antre hatta balkonlarınızda bile duvar kağıdı kullanımına yer verebilirsiniz.

Çeşit Çeşit Duvar Kağıtları

 Duvar kağıtları da her şeyde olduğu gibi kişilerin zevklerine göre yüzlerce çeşit ve renkte üretilir. Kimi daha sade modellerden hoşlanırken kimi yoğun ve canlı duvar kağıdı seçimi yapmak isteyebilir. Çocuk odası duvar kağıdı modelleri son zamanlarda çok revaçtadır ve çoğu kişi tarafından tercih edilir.

Hep gitmek istediğiniz ya da çok beğendiğiniz bir yere ait fotoğrafın sürekli gözünüzün önünde olmasını istediğinizde bu duvar kağıtlarından yararlanabilirsiniz. Böylece o manzaranın sanki içindeymişsiniz gibi hissedeceksiniz.

3 Boyutlu Duvar Kağıtlarıyla Mekanı Yaşayın

Bazı kişiler de çiçekli ve klasik modellerden yanadır.  Geometrik desenlere sahip, deniz veya doğa manzaralı, uzay detayına sahip duvar kağıtlarının da epey alıcısı bulunur. Dünya haritası içeren modeller de birçok kişinin evinde yer verdiği modellerdir. Çocuk odası için üretilen rengarenk ve eğlenceli duvar kağıtları da mevcuttur.

Duvara beton görüntüsü verilmek istendiğinde tuğla desenine sahip modeller kullanılabilir. Veya daha sıcak ve doğal bir ortam tercihindeyseniz o zaman da ahşap görünümlü duvar kağıtları ile arzuladığınız havayı yakalayabilirsiniz. Son zamanlarda  3d duvar kağıtları vermiş olduğu gerçeklik hissi ile en çok tercih edilen modellerdendir.  

Duvar Kağıdı Uygulaması Nasıl Gerçekleştirilir?

 Duvar kağıtlarının duvara yapıştırılabilmesi için özel tutkallara ihtiyaç duyulur. Kullanılacak miktarda duvar kağıdı yere ters şekilde serilir ve yüzeyine tutkal sürülür. Bu noktada fırça kullanılır. Daha sonra duvar kağıdı dikkat edilerek yukarıdan aşağı doğru yavaş biçimde yapıştırılır. Yapıştırma sırasında düz bir aletten faydalanılarak hava kabarcıkları önlenir. Duvar kağıdı düzlenerek aşağı kadar bu şekilde yapışmış olur. Duvar kağıdı yapıştırılırken acele edilmemeli dikkatlice ilerlenmelidir. Eğer dikkatsiz davranılırsa duvar kağıdınızda istenmeyen görüntüler ortaya çıkabilir.

Duvar Kağıdı Üretiminde Model Çeşitliliği

Duvar kağıdı üretiminde çeşitliliğe önem vermek ve herkesin tarzını göz önünde bulundurmak son derece önemlidir. Firmamız da bu yönde yıllardır biriktirdiği tecrübe ile, doğadan ve kişilerin beklentilerinden ilham alarak ürettiği duvar kağıtlarını siz değerli müşterilerinin beğenisine sunar.

Sizin için tasarladığımız duvar kağıtları arasından tarzınıza uyacak modeli mutlaka bulacağınıza inanıyoruz ve sizi Duvar kapla sitemize göz atmaya davet ediyoruz. Bütçenizin dostu duvar kağıdı fiyatları ile az maliyet ile evinizin duvarlarını yenileyebilirsiniz.

"3d Duvar Kağıdı Nedir? Nerelerde Kullanılır?" haberi, 15 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 15 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan 3d Duvar Kağıdı Nedir? Nerelerde Kullanılır? haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 3d Duvar Kağıdı Nedir? Nerelerde Kullanılır? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:23 Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar: Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok
  2. 11:20 İzmir Seferihisar Açıklarında 4,5 Büyüklüğünde Deprem: AFAD'dan Son Dakika Açıklaması
  3. 11:18 Nuri Alço'nun sağlık durumunda yeni gelişme
  4. 11:16 Rusya'nın Stavropol Bölgesinde Tu-22M3 Bombardıman Uçağı Düştü
  5. 10:59 İstanbul'da 2 İETT otobüsü çarpıştı: Yaralılar var
  6. 10:51 İkinci el otomobilde fiyatlar uçtu
  7. 10:48 Mehmet Şimşek açıkladı: Kamuda kemerler sıkılacak
  8. 10:40 Trol çeteleri, kendilerini besleyenleri hedeften çıkarabilmek için sağa sola pervasızca saldırıyor
  9. 10:35 İstanbul’da feci kaza: Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı
  10. 10:30 Karar yazarı Yusuf Ziya Cömert: Mehmet Şimşek de müteahhitlere kıyamıyor
  11. 10:22 İyi Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu: 60 milletvekili kendisine yer arıyor
  12. 10:17 AK Parti'yi yönetenler acilen istifa etmeli ve kendilerinden sonrakilere yol açmalıdır
  13. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  14. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  15. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  16. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  17. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
  18. 09:27 Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı
  19. 09:23 Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü
  20. 09:17 İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı
Yaşam Haberleri