ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda hareketli dakikalar: 1 kişi yakalandı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda hareketli dakikalar: 1 kişi yakalandı

Sarıyer’de bulunan ABD İstanbul Başkonsolosluğu otoparkına girmeye çalışan ve akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen kişi, polis ekiplerince yakalandı.

Sarıyer’de bulunan ABD İstanbul Başkonsolosluğu otoparkına girmeye çalışan ve akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen kişi, polis ekiplerince yakalandı.

POLİS MÜDAHALESİYLE YAKALANDI

Sarıyer'de saat 12.00 sıralarında ABD İstanbul Başkonsolosluğu otoparkına akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen kişi girmeye çalıştı. Durumu fark eden polis ekipleri, şüpheliyi yakalayarak polis merkezine götürdü.

KAMERA KAYITLARINA YANSIDI

Konsolosluğa girmeye çalışan şüphelinin yakalanma anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, polisin şüpheliyi yere yatırarak kelepçelediği ve daha sonra üst araması yaptığı görülüyor. Şüpheli, polis otosuna bindirilerek ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

"ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda hareketli dakikalar: 1 kişi yakalandı" haberi, 01 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 01 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda hareketli dakikalar: 1 kişi yakalandı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda hareketli dakikalar: 1 kişi yakalandı 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 23 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:57 Türkiye'de de Satışı Yapılıyordu: Dünyaca Ünlü Moda Markası İflas Etti!
  2. 00:56 SGK'dan Yeni Düzenleme: Birinci Basamak Muayeneleri Artık Ücretsiz
  3. 00:46 Fatih Altaylı'nın anketi gündeme bomba gibi düştü! Yavaş, İmamoğlu'nu geçti, Erdoğan geride kaldı!
  4. 00:46 Gelecek Partisi'nden Ayrılan Serap Yazıcı Özbudun'a Yavuz Değirmenci'den Tepki
  5. 00:43 Özel'den 'sahte diploma' tepkisi: "Beş dava bir diploma onları kurtarmaz"
  6. 00:30 İmamoğlu’nun diploması hakkında CHP'den açıklama! 'YÖK'ün diploma iptal etme yetkisi yok'
  7. 00:29 Yılmaz: "Kişi başına düşen milli gelirimiz 15 bin doların üzerine çıktı"
  8. 00:29 Resmî Gazete'de bugün: 23 Şubat 2025 Resmî Gazete kararları
  9. 00:29 Saymaz'dan flaş iddia! "Mesut Özil ve Sinan Akçıl'ın AKP'nin yeni MYK'ye girmesi bekleniyor"
  10. 00:29 Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, transfer harcamalarında dünya devlerini geride bıraktı
  11. 23:41 Yataklardaki sarı lekeler artık sorun olmuyor! Hızla yok eden 5 etkili yöntem!
  12. 23:41 İmamoğlu'nun diplomasını YÖK iptal edebilir mi? Böyle bir yetkisi var mı?
  13. 23:31 İmamoğlu’ndan emekli ve öğrenciye dev kıyak! Talimat verildi yeni fiyata geçildi: Sadece 45 TL!
  14. 23:31 İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmiş olduğu iddiasına CHP'den yalanlama: "Böyle bir yetkisi yok"
  15. 23:27 İmamoğlu'na 'cezaevi' tehdidi! Akit yazarı skandal yazıyı paylaştı: "Cezaevinde mi olacaksın?"
  16. 17:45 Bakırhan'dan açıklama: "Öcalan bir yol haritası hazırlıyor"
  17. 17:15 Şehit Mustafa Uslu, Çorum'da Son Yolculuğuna Uğurlandı!
  18. 17:10 Yarasalar arasında yeni bir koronavirüs keşfedildi!
  19. 17:10 Gelecek Partisi'nden iktidara sert açıklama: Bir vekil daha AKP'ye katılıyor!
  20. 17:10 ABD tarihinin en büyük düşüşü: Anketlerde Trump’a olan destek hızla azaldı