Abdulkadir Selvi’den Mehmet Barlas’a CHP tepkisi

Abdulkadir Selvi’den Mehmet Barlas’a CHP tepkisi

''Partilerin kapatılmasını değil, partilerin kapatılmasının yasaklanmasını savunmak gerekiyor''

Gazeteci Abdulkadir Selvi, Sabah başyazarı Mehmet Barlas'ın  "Bir bakarsınız, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönettiği Cumhuriyet Halk Partisi kapatılmış ve seçime girmesi yasaklanmış olabilir" sözlerini eleştirdi. 

Selvi, şunları yazdı:

"Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, 'Cumhuriyet Halk Partisi kapatılmış ve seçime girmesi yasaklanmış olabilir' diye bir yazı yazdı. Çok yanlış bir kafa yapısı. CHP’yi 12 Eylül yönetimi kapattı lakin millet açtı. Partilerin kapatılmasını değil, partilerin kapatılmasının yasaklanmasını savunmak gerekiyor. Bunun için de yasakçı değil, özgürlükçü bir zihniyete sahip olmak gerekli."

"Abdulkadir Selvi’den Mehmet Barlas’a CHP tepkisi" haberi, 10 Kasım 2021 tarihinde yazılmıştır. 10 Kasım 2021 tarihinde de güncellenmiştir.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.