Abdullah Avcı: Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyoruz

Abdullah Avcı: Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyoruz

Abdullah Avcı: Fenerbahçe maçıyla çıkışa geç... Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçıyla çıkış yakalamak istediklerini belirterek, zihinsel olarak hem biz hem de şehrin yüksek motivasyona ulaşacağını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın kamp yaptığı otelde basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Avcı, kamp çalışmalarının olumlu gittiğini belirterek, "Bugüne kadar oynadığımız 22 maçın analizini yaptık. Güçlü ve güçsüz yanlarımızı değerlendirdik. Verilerimiz ve görüntülerimiz var. Bunla örtüşen düşüncelerimiz var. Bunlar üzerinden yaptığımız tespitlerle, planlarımızı bunun içinde yapmaya başladık. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve bir hazırlık maçı. Yaptığımız çalışmaların ve planlamalar yüzde yüz olmasa da olumlu gittiğinin mesajını veriyor. Bazen bunu çok iyi yapacağız bazen arada kalacak lakin geliştirerek buna devam etmemiz gerekiyor. Daha iyi hale daha hızlı hale daha coşkulu hale getirmeye çalışıyoruz. Bireysel performansları da arttırmak en büyük hedeflerimizden bir tanesi" dedi.

"Peres ve Visca iyi gidiyor"

Peres ve Visca'nın durumlarıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Abdullah Avcı, "İki oyuncuyu da fiziksel daha iyi bir hale getirerek sahaya sürmeyi planlıyoruz. Peres, Ocak başı itibarıyla bizimle birlikte olacak. Çok iyi gidiyor. Edın Visca'dan daha erken Peres'den ise daha sonra yararlanacağız" diye konuştu.

"En büyük transferimiz taraftarımız olacak"

Avcı, "Bu sezon daha zor bir sezon olacak. Yakın tarihlerde şampiyon olan takımların sonraki senelerine baktığında aslında bizim genel durumumuz daha iyi lakin eksiklerimiz var. Geçen sene lige girerken, yüzde 95'imizi tamamlamıştık. Bu sezon ise 8 ve 9. aylarda çok önemli değişimler yaşadık. Organizasyonumuzun iyi olmasından dolayı yarışın içinde olmaya devam edeceğiz. Bu sezon Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray çok ciddi kadrolar kurdular. Başakşehir'in ise hafızası devamlı geliştiği için onlarda her zaman bu yarışın içinde bulundular. Yarış zor geçecek ve bu yarışın içinde bizim en önemli transferimizi Trabzonspor'un taraftarı olacak. Onların desteklerini bu sezonda bekliyorum. bizim için en büyük güç bu olacak" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyoruz"

Spor Toto Süper Lig'e yeniden başlayacakları Fenerbahçe maçıyla çıkış yakalamak istediklerini belirten Avcı açıklamasında, "Zihinsel olarak hem biz hem de şehir daha yüksek bir motivasyona ulaşacağız. Evimizde oynayacağımız Fenerbahçe maçının sonucu iki takım için de yarıştan kopmaya sebebiyet vermeyecektir. Bizim için diğer önemli hedeflerden bir tanesi ise Basel maçı var. Onu da aynı heyecanla ve coşkuyla kazandığımızda Avrupa'da 16 kalmak ve burada devam etmek en önemli hedeflerimizden bir tanesi" sözlerine yer verdi.

"Transfer ekonomiye bağlı"

Abdullah Avcı, kulübün ekonomisi müsaade etmediği sürece transfer yapmayacaklarını belirterek, "Kulüplerin sürdürülebilir durumlarını oluşturması için kendi içini dizayn etmesi gerekiyor. Birincisi oyuncu boşaltmamız gerekiyor. İkincisi transfer teklifi gelip bütçeye katkı sağlanırsa değerlendirme yapabiliriz. Ekonomi müsaade etmediği sürece transfere girmeyeceğiz. Fırsat olabilir. 98 kontenjanı değerlendirilebilir. Üzerinde çalışıyoruz" diye konuştu.

"Abdullah Avcı: Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyoruz" haberi, 06 Aralık 2022 tarihinde yazılmıştır. 06 Aralık 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Abdullah Avcı: Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyoruz haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Abdullah Avcı: Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyoruz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:53 Korhan Berzeg için arama çalışmasında gelişme: Dere yatağında bir kanıt daha bulundu
  2. 18:46 Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor”
  3. 18:29 Trabzonspor'dan çifte transfer bombası geldi!
  4. 18:22 EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da o hizmet süresiz kapatıldı
  5. 17:54 Begüm Doğan Faralyalı Açıkladı! "Beş yılda 1 milyar dolar yatırım planlıyoruz!"
  6. 17:46 Yeşilçam’ın Tonton Dedesi Nubar Terziyan O Çok Ünlü Şarkıcının Dayısıymış!
  7. 17:34 TRT'nin sevilen dizisinden izleyicilere müjde geldi! Beşinci sezonuyla ekranlarda yer alacak
  8. 17:34 Atv'nin veda edeceği dizi belli oldu: İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği o dizi final yapıyor
  9. 17:32 Beşiktaş üç futbolcusunun sözleşme sürelerini uzatma kararı aldı!
  10. 17:24 Milli Sporcu Ferhat Satar, Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundu!
  11. 16:49 Beşiktaş'ta Transfer Hareketi! 3 Oyuncuyla Sözleşme Uzadı
  12. 16:48 Kral Charles'ın Sağlık Durumu Kritik: Cenaze Hazırlıkları Başladı!
  13. 16:48 Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
  14. 16:47 Sevgili Cinayetine Kurban Giden Kadın Bakın Kimmiş! Yalın'ın Kuzeni Çıktı!
  15. 16:42 Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba Yoğun Bakımda! Son Dakika!
  16. 16:39 Alman Kadınlarının Güzellik Sırrı O Marka Bundan Sonra Türkiye'de!
  17. 16:26 Fitch Ratings: Türkiye'nin Enflasyonla Mücadele Kararlılığı Yeni Ekonomi Politikasıyla Sürdürülecek
  18. 16:18 Kremlin Sözcüsü Peskov: Avrupa'nın Seçim Kararı Rusya İlişkilerini Yeniden Şekillendirecek
  19. 16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim sürecinde büyük bir haksızlığa maruz kaldık"
  20. 16:08 Çin ABD'ye zeytin dalı uzattı: "Rakip değil ortağız"
Spor Haberleri