Abdurrahman Dilipak: Celladına aşık bir toplum olmak üzere eğitildik

Abdurrahman Dilipak: Celladına aşık bir toplum olmak üzere eğitildik

Abdurrahman Dilipak: Celladına aşık bir topl... Oltayı yutan balık yem istemez.

Garp cephesinde yeni bir durum yok. Bakmayın domuz ağılının kapısında bekleyen koyunun melemesine... Hem ağlıyor, hem gidiyoruz!?
Stockholm sendromu bizim batı aşkımız.
Celladına aşık bir toplum olmak üzere eğitildik.
Oltayı yutan balık yem istemez.
“Uluslararası sistemle birlikte hareket edeceğiz” deyip duruyordunuz. Şimdi AB sizi istemiyor. ABD aşkı, Rusya ile yakınlaşmanın önünde engel. Türkiye bu konumu ile BRİCKS’te de kendine yer bulamaz. Bu ülkelerin sisteme katılımı da sorunlu zaten.

ABD ise önüne düşen, uluslararası sistemde başka gideceği yeri kalmayan Türkiye’yi “oltayı yutan balık” olarak görecektir. Bilirsiniz, “oltayı yutan balık yem istemez”. Bize Chabat, Nervşehir’deki AGARTA’cılar filan kalır.

Bir de Ayasofya’nın altında, Tarsus’ta, Bolu’da, Hatay’da emanet sandığını, Hz. Süleyman’ın Nebukadnezar tarafından gasbedilen hazinesini ya da Karun’un hazinesini aramak kalır.

İsterseniz buna bir de Hasan Sabbah’ın, 40 Haramiler’in hazinesini ekleyin. Millet de zaten bu şekilde kolaydan köşe dönme yollarını arıyor. Yoksa bunları da Chabat’çılar mı örgütlüyor. Çünkü bu işler biraz cincilik, biraz kehanet ve biraz da ezoterizm gerektirir.

Karadeniz’de yüzeye çok yaklaşan Hidrojen Sülfürü unutup, Paris iklim anlaşmasında fosil yakıtlardan vazgeçme teahhüdünü de unutup, Karadeniz’in, Doğu Akdeniz’in dibini delip doğalgaz çıkartma senaryoları halkı oylamaya devam edin.
Ya hu, muhtaç olduğunuz enerjiyi, bordan elde edebilirsiniz. Bor’la otomobilde çalışır, Trende.. Gemi de çalışır! Yüzeyde, dünyanın ihtiyacını asırlarca karşılayacak kadar çok, neredeyse rakibiniz de yok.. Neden, neden, neden.. Bir Bor detarjanını bile yüzünüze gözünüze bulaştırdınız. Yazık yazık!

Bu arada Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye kararı, Batı'ya kalkan trende rotar olacağını gösteriyor. Birileri göre  “AB üyeliği aldatmacası sona erdi”.  Oylanan 2022 Türkiye raporuna göre "mevcut şartlarda" üyelik süreci yeniden başlatılamayacak. Eğer Türkiye göçmen konusunda ve AB ile birlikte yürüme konusunda belli protokoller çerçevesinde bir kararlılık gösterirse, “batılı dostlarımız” bize o alanda destek olacaklar. Rapora göre, “Türkiye’de demokrasi gerilemeye devam ediyor. LGBTİ+ topluluğuna yönelik yaygın nefret söylemi ve ayrımcılık konusunda AP kaygılı”.
Avrupa Parlamentosu, İspanyol raportör Nacho Sanchez Amor tarafından hazırlanan 2022 Türkiye raporu 18 milletvekilinin RET oyuna karşı 434 EVET oyu ile kabul edildi.. 152 üye de ÇEKİMSER kaldı. Ret ve Çekimser oyların toplamı 170. Bu rakam Evet oylarının Evet oylarının 3’te birine yakın.
Ha! Biz de tam böyle bir zamanda LGBT mitingi yapıyoruz.
Şaşkınlığa bakın ki daha önce “İstanbul sözleşmesinden çekilme” irade beyanına rağmen, Hindistan’a giden heyet, G20 nihai bildirisini de imzalamakta bir sakınca görmediler.
Hindistan’da G20 zirvesi nihai bildirisi resmi makamlarca 7 satırda özetlenmişti. 3’ü Ukrayna krizi ile ilgili, ikisi gıda koridoru ile ilgili ve bu 2 maddeden biri, Türkiye ve BM’nin gıda koridorunun açık kalması için gösterilen çabalardan dolayı teşekkür, biri nükleer silahların kontrolü ve son madde de ortak gelecek için birlikte çalışma temennisi.
Yahu bizimle dalga mı geçiyorsunuz siz. İmzaladığınız metni niçin açıklamıyorsunuz? “G20 Yeni Delhi Liderler Deklarasyonu”.. 10 bölümden ve  29 ana başlıktan oluşan 60 sayfalık bir metin. Sadece “Toplumsal Cinsiyet” ile ilgili bölüm 5 Ara başlıkta, 17 alt şık ile anlatılmış 11 punto harflerle  2 sayfadan fazla A4 kağıt dolusu bir metinden söz ediyorum. Hindistan’da G20 topluluğuna mı yalan söylediniz, G20 deklarasyonu  ile 3 satırla özetlenen 7 konu başlıkla bizi mi kandırıyorsunuz. Böyle yaparak “ilmi siyaset” yaptığınızı mı zannediyorsunuz. Adama demezler mi, “bu ne perhiz, bu Lahana turşusu” diye..
Bu ülkede bunun hesabını soracak bir tane muhalefet partisi ya da bunu soracak bir milletvekili yok mu? Bir tane STK yok mu? Bu ne gaflet!
Hindistan'a gidecek bu belgeyi imzalayacaksınız, buraya geleceksiniz onlarca dernek LGBT yi protesto mitingi düzenleyecek, bu dernekler de hükümete bir rapor sunup, sorunlarının çözülmesi ve taleplerinin yerine getirilmesini isteyecek, bu kadar. Miting 17 Eylüldeydi. Bu belge 10 Eylül’de imzalandı. Ekim'de Meclise gelecek “İklim değişikliği kanun taslağı” 6.10.2022 de hazırlanmış. Hangi milletvekilinin bilgisi var. Kimin umurunda, çünkü Paris iklim anlaşmasında kabul edilen ilkeler çerçevesinde bir yasa teklifi hazırlanacak, TBMM de Noter gibi onaylayacak. Böyle yasama olmaz, yargıya gitsen ne olacak, yargı da kaldı, böyle yargı olmaz. Böyle idare olmaz.

Tabi raporda övgü de var: Raporda, Türkiye'nin yaklaşık 4 milyon kişiyle, dünyanın en büyük mülteci nüfusuna ev sahipliği yapmaya devam etme çabalarından övgüyle söz ediliyor. Yani anlayacağız “Ucuz asker deposu” olmanın ardından “ucuz göçmen deposu” da olduk. İyi Chabat’ın , Türk dünyasına, İslam dünyasında sıçrama tahtasıyız, Truva atıyız aynı zamanda. Biraz Hazara, Biraz Karayım, Biraz Etrüsk, Hilafetle olmuyor, kendimize yeni bir kaftan bulmalıyız. Sadece “gömlek değiştirmekle” olmuyor bu işler. Evet, evet, bu anlamda Avrupa Parlamentosu’nun, AB'nin Türkiye'deki mültecilere ve ev sahibi topluluklara finansman sağlamaya devam etmesini desteklemeye kararlı olduğunun altı çizildi. Ve tabi ki, LGBT’ye, kendileri ile birlikte hareket eden iş dünyası, akademi, STK, Cemaatlara cömert desteklerini sürdürecekler.
Bu konu burada bitmeyecek. Daha söyleyecek çok şey var.

YaRab gönlümüze genişlik ver. Bizi zalimler topluluğunun eline düşürme, bize cesaret, güç ve aklı selim ver.
Bize merhamet et. Anlayışımızı hızlı keskin, sözümüzü etkili kıl. Bizi rızanın tecellisinin vesilesi kıl. Bizim ellerimizle cezalandır zalimleri, ve bizim ellerimizle mazlum et mazlumlara. (Amin) 

En iyisi yarın devam edelim.

Selam ve dua ile.

"Abdurrahman Dilipak: Celladına aşık bir toplum olmak üzere eğitildik" haberi, 19 Eylül 2023 tarihinde yazılmıştır. 19 Eylül 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Abdurrahman Dilipak: Celladına aşık bir toplum olmak üzere eğitildik haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Abdurrahman Dilipak: Celladına aşık bir toplum olmak üzere eğitildik 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 02:58 Google Chrome tarayıcısındaki adres çubuğuna yapay zeka özelliği geldi!
  2. 02:58 Sims'e meydan okuyan yaşam simülasyon oyunu inZOI'nin erken erişim tarihi duyuruldu!
  3. 02:54 Ay'da astronotlara, "Ölüm Duvarı" çevresinde koşmaları öneriliyor
  4. 01:46 Diego Maradona’nın ölümüne ilişkin çarpıcı bulgular açıklandı! “Biri doğal diğeri zehirli madde…”
  5. 01:05 "Kürk Mantolu Madonna" adlı eserin dizi uyarlaması yapılacak
  6. 01:05 Fordham Üniversitesi, ABD'de Filistin'e destek gösterilerinin son adresi haline geldi
  7. 01:05 Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
  8. 00:47 Erzincanlılar dikkat! Meteoroloji uyarıda bulundu: O saatlerde dışarıya çıkmayın
  9. 00:42 Fed'in faiz kararı, New York borsasında dalgalanmalara neden oldu
  10. 00:42 Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
  11. 00:38 Dolar sahipleri yakında dört dönecekler! Doların 7 lira yükseleceği tarih belli oldu
  12. 00:37 Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
  13. 00:28 Beşiktaş'ta yeni bir Şenol Güneş dönemi başlayabilir! Hasan Arat itiraf etti
  14. 00:28 Bakan Tekin'den öğretmen atamaları ile ilgili açıklama geldi
  15. 00:25 Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  16. 00:21 Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
  17. 00:21 TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
  18. 00:20 Plastik kirliliğine en fazla sebebiyet veren markalar belirlendi!
  19. 00:18 Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!
  20. 00:17 KYK yurdunda ekmeğin içinden çıkan şeyin görüntüleri mide bulandırdı: Kimse inanamadı!
Medya Haberleri