Abdurrahman Dilipak: "Kabak benim başıma patladı"

Abdurrahman Dilipak:

Abdurrahman Dilipak: "Kabak benim başıma pat... AKP'nin başlattığı çekilme tartışmaları ve artan kadın cinayetleri nedeniyle gündemde olan İstanbul Sözleşmesi'ne sık sık karşı olduğunu yazılarında belirten Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, hakkında açılan davalarla ilgili bir yazı kaleme aldı.

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak "AK Parti içindeki bir grup olarak tanımlanan AKP’lilerin dümen suyuna gidilirse, partinin zarar göreceği, sonlarının ANAP, DYP gibi olacağı” uyarısı, daha çarpıcı ifadelerle, birçok kez yapılmış! Yani kabak benim başıma patladı" ifadelerini kullandı.

AKP'nin başlattığı çekilme tartışmaları ve artan kadın cinayetleri nedeniyle gündemde olan İstanbul Sözleşmesi'ne sık sık karşı olduğunu yazılarında belirten Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, hakkında açılan davalarla ilgili bir yazı kaleme aldı. Dilipak, "Davalarda son durum ne?" başlıklı yazısında, "Benim yazımdan kim ne kadar üzüldü, bu tazminat da kimin üzüntüsünü hangi ölçüde telafi edecek onu da anlamış değilim. Tüzel kişilik üzülmez, üzülen üyelerdir, ya da yöneticiler. Onlar bu parayı nasıl paylaşacaklar, partilerine hibe edeceklerse, kim hangi oranda bağışta bulunmuş olacak.. Bu “Genel Merkez”in mi üzüntüsü, “Genel Başkanlığın” mı, taşra teşkilatları da buna dahil mi, onu da anlayamadım!.." ifadesini kullandı.

Dilipak'ın yazısından ilgili bölüm şöyle: “AK Parti Genel Başkanlığı” adına açılan 500.000 liralık tazminat davası için ilk savunmamı yaptım. Doğrusu niçin 'AK Parti Genel Merkezi' adına değil de, 'Genel Başkanlık' adına açıldı, onu anlayamadım!. Benim yazımdan kim ne kadar üzüldü, bu tazminat da kimin üzüntüsünü hangi ölçüde telafi edecek onu da anlamış değilim. Tüzel kişilik üzülmez, üzülen üyelerdir, ya da yöneticiler. Onlar bu parayı nasıl paylaşacaklar, partilerine hibe edeceklerse, kim hangi oranda bağışta bulunmuş olacak.. Bu 'Genel Merkez'in mi üzüntüsü, 'Genel Başkanlığın' mı, taşra teşkilatları da buna dahil mi, onu da anlayamadım!. Tek bir dava yok. 81 ilden gelen davalar var. Ayrıca, AK Parti Genel Başkanlığı da davacı olmuş, Kadın Kolları dışında. KADEM de davacı olmuş, hem de hem KADEM hem de Saliha Okur Gümrükçüoğlu kendi adına, suç duyurusunda bulunmuş. Daha geliyor, daha şimdiden 1000 sayfayı geçti ve gelmeye devam ediyor.

Halkın Kurtuluş Partisi üyelerinin açtığı bir dava var bir de il ve ilçelerden suç duyuruları gelmeye devam ediyor. Bu arada Türkiye Gazeteciler Cemiyeti de soruşturma açmıştı, şikayet var diyorlardı. Şikayet ne, şikayetçi kim, bilgimiz olsun ki, ona göre savunma yapalım dedik, ama savunma yapmadığımız gerekçesi ile ihraç kararı almışlar. Onlar daha çok, 'Toplumsal cinsiyet', 'Cinsel tercih' ve 'Cinsel yönelim'e takmışlar kafayı. Sahi, birileri bu işi abartmadılar mı? Bu işin geri tepeceğini hiç hesaba katmadılar mı? Bu işler bu noktaya gelmeden biri bu işin ucunun nereye varacağını hiç düşünmedi mi! Bu yargı süreci ve sonuçları itibarı ile bugün de yarın da tartışma konusu olacak."

"Abdurrahman Dilipak: "Kabak benim başıma patladı"" haberi, 14 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 14 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Abdurrahman Dilipak: "Kabak benim başıma patladı" haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Abdurrahman Dilipak: "Kabak benim başıma patladı" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:34 Canlı yayında şok! O büyük kavga! 'Anca otur sen izle'
  2. 12:22 Oscar'lı Güzel Oyuncu 10 Kişiyle Öpüştü!
  3. 12:16 Erdoğan Kısa Çay Sohbetinde Özgür Özel ile görüştü!
  4. 12:11 O Şehrin Kapıları Ücrete Tabi! Artık Giriş Ücreti 174 TL
  5. 12:10 IMF yıl sonu dolar tahminini açıkladı: Tahmini öğrenince dudağınız uçuklayacak!
  6. 12:10 Teknoloji Devi Yerli Otomobil Firmasını Satın Alarak Sektöre Damgasını Vuruyor!
  7. 12:10 Evindeki Yılanla Yasak Aşk Yaşayan Kadının Korkunç Sonu!
  8. 12:09 Oğulcan Engin Sevgilisi İlayda Alişan'la ilgili paylaşım yaptı!
  9. 11:52 Portekizli genç yıldız Fenerbahçe'ye mı geliyor? Transfer rüzgarı!
  10. 11:47 Tüm Türkiye'ye Fırtına Uyarısı! Saatlik 80 Km Hızla Vuracak!
  11. 11:46 İflas haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor: Türkiye'nin iki dev şirketi iflas bayrağını çekti
  12. 11:40 DEM Parti: Kayyımlar sandığa gömüldü
  13. 11:39 Altınok'un Belediye Soygunu: 1.7 Milyar Borç ve Boşaltılan Kasa!
  14. 11:32 Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın Müstakbel Gelini Can Aslantuğ Aşkına Paylaşım Yağmuru!!
  15. 11:31 Fatih Altaylı: Merak ettiğim husus bu zatın İlahiyat Fakültesi diploması olup olmadığı
  16. 11:27 Doktorlar Uyardı: Kulak Memenizdeki Bu İz Tehlikeli Bir Hastalığa Haberci Olabilir!
  17. 11:24 Arka Sokaklar’ın Mesut’u geri mi dönüyor?
  18. 11:22 Meteoroloji Alarm Verdi: Şiddetli Fırtına Kapıda!
  19. 11:21 Alperen Şengün'den önemli başarı: NBA'de en çok gelişim gösteren 3. oyuncu oldu
  20. 11:18 Eski İYİ Parti milletvekili Ahmet Çelik'i bıçaklayan kardeşi için istenen ceza belli oldu
Gündem Haberleri