Abdurrahman Dilipak: “Kraliçe öldü” diye zulüm bitmeyecek

Abdurrahman Dilipak: “Kraliçe öldü” diye zulüm bitmeyecek

Abdurrahman Dilipak: “Kraliçe öldü” diye zul... “Elizabeth” gitti, “Liz” geldi de!

“Elizabeth” gitti, “Liz” geldi de!

Bir “Cennetlik kadın” gitti, bir diğeri geldi. “Elizabeth”in böyle bir anlamı var. Liza, Eliza hep oraya gönderme yapar. Tabii vardıkları yer uyandıkları gün gösterilecek onlara. Arkalarında kan ve gözyaşları bırakarak gittiler. “Bir damla kan, bir damla petrol” diye bölgemizi kan gölüne çevirdiler. Kim olursa olsun, suçu ne olursa olsun, günahkâr da olsa, o bir insan. Artık onun hesabı Allah’a kaldı.  İnsanların çoğu da cehennemi boylayacak. O her bir kayıp, aslında Şeytan'ın başarı hanesine yazılan bir kazanımdır. Sonunda kaybeden bir insanlık ailesi oluyor. Öte yandan, Allah, Cenneti de Cehennemi de boşuna yaratmadı. İnsanların çoğu o büyük “hüsran”ı yaşayacak. Yaptıkları zulümlerin, çaldıkları malların hesabının bir gün sorulacağı ve hesaplarının görüleceği onlara daha önce hatırlatılmıştı. Buradan bakınca da “Zalimler için yaşasın cehennem!

Kraliçe öldü” diye zulüm bitmeyecek. Belki daha beteri gelecek. Bu biraz bizim imtihanımızla ilgilidir. Biraz azan, sapıtan bir toplumu yola getirmek için belki de Allah bir takım zalimleri bizim başımıza musallat etmektedir. Belki de bizim başımıza onları musallat ederken, bizim ellerimizle onları cezalandırmak istiyor da olabilir. Biz onları cezalandırmaz, onlardan korkar, onlara yardım eder ve onlara karşı sessiz kalırsak korkarım onları yakacak ateş bize de dokunur. Sonuçta biz kendimizi değiştirmeden Allah bizim hakkımızdaki hükmünü değiştirmeyecektir.

12 gün sürecek protokol başladı. 12 gün resmi matem. Cenaze 9. Gün lahide kaldırılacak. 19 Eylül'de de kraliçe gömülecek. Bakalım yeni dönemde İngiltere’de ne gibi değişiklikler olacak ve İngiltere yeni dönemde Balkanlar, Rusya, “Ortadoğu” denilen bölgede, Çin’de, Hindistan’da “Ben buradayım” diyecek mi?

Yeni kral, kraliyetin İslam politikasında kilit role sahip bir isim. Aynı kişi WEF’la yani Global Reset’çilerle de bir arada. Rothchildgiller’le de beraber. Çar ailesi ile de Yunan kraliyet ailesi ile de akrabalık bağları var. Önümüzdeki dönemde İngiltere birçok yerde ABD ile karşı karşıya gelecek. İngiltere bir yandan kendi iç sorunları ile uğraşırken, bu arada Ukrayna, Suriye-Irak, İsrail, Rusya ve Çin ile de ilgilenmek zorunda kalacak. Özellikle Irak konusu önemli. Yeni Başbakan'dan sonra 2. Adam Kürt asıllı. Nadhim Zahawi, hem Barzani ile hem de Dizayee aşireti ileri gelenleri ile yakın temas içindeki bir isim. Irak, hem Türkiye hem de İran ve Kuveyt, aynı şekilde Suriye açısından önemli bir ülke. Irak’ta; Kürtler, Araplar, Türkler yanında bir de Şii-Sünni konusu var. Irak Şiası, Arap Şiası, İran-Fars şiası. İran’ın Huzistan bölgesi de Arap Şia’sıdır. Ve her iki Şii topluluğun arası çok da iyi değil. Irak’da aynı zamanda önemli petrol yatakları var. İran’da da çok güçlü bir Azeri nüfusu yanında önemli bir Kürt ve Belüc nüfusu da var.

Türkiye, Irak, İran ve Pakistan, İngiltere’nin de işinde olduğu bir CENTO ve RCD oluşumu vardı. Pekin'den Londra’ya uzanan bir yol bir kuşak projesi Türkiye’den geçiyor. Dolayısı ile İngiltere bu bölge ile bundan sonra daha çok ilgilenecek.

Görünen o ki, İngiltere’nin Dış politikasında Avrupa, Balkanlar, Rusya, BOP havzası, Rusya, Çin, Hindistan, ASEAN bölgesi ve Avusturalya ayrıca özel bir önem kazanacak.

İngiltere’nin harekete geçmesi beklenirken, Fransa’nın AB dışında, işin içinde Türkiye’yi de kapacağı, Balkanları da içine alan, Hazara ve Akdeniz havzasına doğru genişleyecek  yeni bir “Avrupa Birliği” oluşturma girişimini de burada not etmek gerek. ABD, Ukrayna bahanesi ile Girit’ten Baltık denizineAdriyatik’ten Ege'ye kadar bütün bölgeyi fiilen işgal etti. Fransa kendi öncülüğünde Rus tehtidine karşı olduğu gibi ABD’nin vesayetine karşı da yeni bir Avrupa merkezli birlik oluşturma çabasında.

Şunu görelim, artık tek bir ABD, tek bir AB, tek bir Rusya ya da Çin, tek bir İngiltere yok, tek bir Türkiye ya da İsrail olmadığı gibi. Globalistler, atomizasyon sürecini başardılar. Notralizasyon süreci için her tarafı birbirine karşı ve öte yandan ülkelerin kendi içlerindeki dini, mezhebi, siyasi, ideolojik, etnik, politik, felsefi ve vicdani kanaat farklılıklarına sahip grupları birbirine karşı kışkırtıyorlar. Buna İsrail de dâhil. Bugün İsrail’de 8’li koalisyon da ayakta duramıyor. Bakalım, bundan sonra ne olacak. Görelim Mevla’m neyler. Bize hayır gibi gelen şeylerde şer, şer gibi gelen şeylerde Allah hayır murat etmiş olabilir.

Selam ve dua ile.

"Abdurrahman Dilipak: “Kraliçe öldü” diye zulüm bitmeyecek" haberi, 11 Eylül 2022 tarihinde yazılmıştır. 11 Eylül 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Abdurrahman Dilipak: “Kraliçe öldü” diye zulüm bitmeyecek haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Abdurrahman Dilipak: “Kraliçe öldü” diye zulüm bitmeyecek 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:52 Yeni Bulgular: Zihinsel Yaşlanma Süreci 30'lu Yaşlarda Başlıyor!
  2. 22:47 Powell ve Macklem: ABD ve Kanada Ekonomileri Değerlendirildi
  3. 22:42 Ukrayna Parlamentosu Askerlik Şartlarını Sıkılaştıran Yeni Yasayı Kabul Etti
  4. 22:24 Birleşmiş Milletler, Gazze için 2,8 milyar dolarlık yardım çağrısında bulunacak
  5. 22:10 Erdal Beşikçioğlu ilk nikahını kıydı!
  6. 21:56 Özgür Özel, Kobani davası için heyet görevlendirdi!
  7. 21:52 İsrail çocuk parkına saldırdı: 10 kişi yaşamını kaybetti
  8. 21:41 Galatasaray'dan Türk futbol tarihine geçen o transfer!
  9. 21:39 Türkiye ve ABD, Gazze İçin İnsani Yardım ve Güvenlik Konularını Görüştü
  10. 21:35 Selen Görgüzel kendisine yorum yapan takipçisine o cevabı verdi!
  11. 21:34 Doruk Erolçevik, Türk Eskrim Tarihinde Bir İlk: Dünya Şampiyonu!
  12. 21:14 Avrupa'da Doğal Gaz Fiyatları, Jeopolitik Gerilimlerle Yükselişte: TTF'de %7,5 Artış
  13. 21:08 İsrail-İran Gerilimi Yükseliyor: Tel Aviv Karşılık Hazırlığında
  14. 21:06 Fatih Terim'e TFF Başkanlığı Teklifi: Türk Futbolunda Yeni Bir Dönem Mi Başlıyor?
  15. 21:05 Hazine 46,8 milyar TL borçlandı
  16. 21:02 AKP kulislerinden sarsıcı iddialar! Erdoğan, AKP'yi terk mi ediyor?
  17. 21:02 Dejan Radonjic'dan açıklama; "Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz"
  18. 21:01 Mehmet Şimşek: "KDV oranlarında artış yapmadık"
  19. 20:59 Evlerde sıkça tercih edilen çay markasının konkordato ilanı geldi: Mahkemeden şaşırtıcı karar!
  20. 20:59 Hazine Bakanı Şimşek'in Politikası: Türkiye İçin Zor Günler mi Başlıyor?
Gündem Haberleri