Abdurrahman Dilipak: Onların kutsal yanlışları vardır ve onlara dokunulmasını istemezler

Abdurrahman Dilipak: Onların kutsal yanlışları vardır ve onlara dokunulmasını istemezler

Abdurrahman Dilipak: Onların kutsal yanlışla... Cehaletin bu kadarı ancak eğitimle mümkündür.

“Bir başkadır benim meleketim!” Lay lay, lom...
Ne kadar söylersen söyle, faydasız.
''Kellim kellim la yenfağ!''
Fatih, diğer sıfatları yanında aynı zamanda Doğu Roma Bizans'ın imparatoru idi. Fatih, Bizans’ı Latin işgalinden kurtardığı için aynı zamanda Bizans için de Fatih'ti. Fetih, “Kapıları açmak, özgürleştirmek” demekti bir yanı ile de. Hz. Ömer de Kudüs’ü kılıçsız bir şekilde fethetmişti. Fatih, Rum Ortodoks kilisesinin başı idi. Ermeni Patrikliğini de Fatih kurdu! Anlatamazsın.
Onlar, Antakia’yı da bilmezler, Simon Dağı’nı da. Ne “Gavur Gölü”nü bilirler, ne “Gavur Dağı”nı... Arz-ı Rum ya da Rumeli neresi desen akılları karışır. Ama Rumeli türkülerini severler. Urumiye neresi desen bilmezler ama. Urumu dut’u bilirler mi aceba?
Ahiyan-ı Rum, Baciyan-ı Rum, Gaziyanı Rum’u duymuşlardır ama ne demek olduğunu bilmezler.
Onlar, Rum deyince akıllarına Kıbrıs Rum Yönetimi, Makarios filan gelir. Onlara sorun, AlbanİA, GermanİA, İtalİA, RomaİA, SyRİA, AlgerİA, AsİA, FillandİA, TürkİA’da böyle yazılmış olmasın.

İnanın bizim ekonomik fakirliğimizden bazen daha büyüktür akıl ve yürek fakirliğimiz. Aslında dünyanın en muhteşem, en zengin coğrafyasında yaşayan yoksulluk sınırında bir halkız. Bilad-ı Şam-ı, Arz-ı Mev'ud’u da bilmeyiz. İşin kötü yanı bilmediğimizi de bilmeyiz, daha vahim olanı, öğrenmek de istemeyiz. Hatta kendilerine hakikatı söylemek isteyeni sustururlar. Onların kutsal yanlışları vardır ve onlara dokunulmasını istemezler. Cehaletin bu kadarı ancak eğitimle mümkündür.

Birileri için “söylesen de bir söylemesen de!” Onların kutsanmış ideolojileri, kanaatları vardır. Farklı anlamlar yükledikleri kavramları vardır. Ölesiye, öldüresiye savunurlar onları, gerçeklerden bağımsız. Siz diyorsunuz ki, GlobalReset bunların tümünü resetleyecek. YeniNormal dönemde bunların bir anlamı ve değeri olmayacak. TransHumanizm geliyor, Biyolojik insan neslinin sonundan söz ediyorlar. Nesnelerarası İletişim döneminde, insan NESNE olacak? Yeni İnsan’ın kafasına Chip takınca o bir NESNE’ye dönüşecek. Yeni dünyada DİN, AHLAK, GELENEK yok ki, siz neden söz ediyorsunuz? LAİKLİK, DEMOKRASİ, ULUS, KEMALİZM, KAPİTALİZM, FAŞİZM, SOSYALİZM yok. Okul yok ki, siz hangi İmam-Hatipten söz ediyorsunuz? PARA yok ki, siz hangi asgari ücretten, işveren yok ki hangi SENDİKA’dan söz ediyorsunuz. MÜLKİYET yok. ÜLKE yok, ULUS yok. DİN olmayınca MEZHEP mi olur, TARİKAT mı olur? CAMİ de yok bu senaryoda CEM EVİ de. BEDENsiz  ve RUHsuz varlıklara dönüştürüldüğünüzde acıkmayacak, doymayacak, hasta da olmayacaksınız(!) ZAMAN ve MEKAN’da UZAYSAL ve UZAMSAL yolculuklara çıkabileceksiniz.

PARTİ de olmayacak, PARLAMENTO da, YAPAY ZEKA yöneteceği için VALİ, BELEDİYE BAŞKANIna da gerek yok. YASAMA, YÜRÜTME, YARGI’ya da. Ne güzel POLİS de olmayacak. Zaten TEK TIK’lık CANınız olacak. SAVAŞ ve TERÖR de olmayacak, ne güzel değil mi?

Siz yine de BAŞÖRTÜSÜ, TARİKAT, ASGARİ ÜCRET, EYT, konularını konuşmaya devam edin. Yiyin birbirinizi, ne kadar çok yerseniz birbirinizi YENİ DÜNYA DÜZENİnin efendileri o kadar mutlu olacak. DİNİ, MEZHEBİ, ETNİK, İDEOLOJİK, POLİTİK, FELSEFİ, SINIFSAL VE VİCDANİ KANAAT FARKLILIKLARIna dayalı çatışmaya gerek yok. Çünkü bunlara gerek kalmıyor. KADIN-ERKEK yok ki, o alanda da sorun olsun. O zaman bu kavga, bu telaş niye?

Bugünkü teknolojilerin hepsi yarın çöp. Bugünkü güvenlik teşkilatlarına, istihbarat örgütlerine de gerek yok. QUANTİK ÇAĞ bugünden çok farklı bir çağ olacak.  Düşünsenize, ZAMAN ve MEKAN’da ileri geri yolculuk mümkün olacak. Madenlerinizin, sanayinizin bir anlamı ve değeri olmayacak.

Gözümüze kibrit çöpünü çok yaklaştırınca arkasındaki bir ormanı kaybediyoruz.

İnsansız kara araçları gelince şoförlere gerek kalmayacak. Ve bu çok yakın bir zamanda ama bu konu UBER kadar tepki doğurmuyor. HUMANOID konusu, hiçbir sendikayı ilgilendirmiyor. NEURALİNK hiçbir eğitimciyi ya da üniversiteyi ilgilendirmiyor. Hiçbir eğitim kurumuna gerek kalmayacak. Kitaba, kütüphaneye gerek kalmayacak, Okula, öğrenciye, öğretmene gerek kalmayacak, ama bu kimsenin umurunda değil. Üniversitelerimiz “MetaVerse ve Din” konulu akademik toplantılar yapıyorlar ama bu işin nasıl bir projenin parçası olduğu konusunda bir bilgileri yok. İlahiyatçılarımız Fuhuş ve Uyuşturucudan şikayetçiler ama sanal Fuhuş sanal kumar, sanal uyuşturucu onların ilgi alanında değil. Böyle büyük bir basiret bağlanması, tarihin pek az dönemlerinde yaşandı..

Bir yanda bunlar oluyor, bir yanda Hayrettin Karaman, öte yanda Ajda Pekkan’a kültür ve sanat ödülü veriyoruz. Ne güzel işte! Hayrettin Karaman Kur’an okusun, Ajda Pekkan şarkı söylesin, öteki Bale yapsın, Milli Birlik ve beraberlik için. Cumhuriyetin 2. YY için ilginç bir başlangıç olur. Hem, “Sema” da bir “dans” değil mi, kimilerine göre. Bale ve Sema birleşince, “Dinlerarası diyalog” için BAE’nin İllimunati Cafe’si ya da “Çok din’li mabed projesi” için moral bir destek olurdu. Fethullah Gülen olmadı, Saudi Veliahd Prens Selman olsun, Ankara olmadı Riyad olsun. Türk olmadı Arap olsun!

Herkes seçimi konuşuyor. Cumhurbaşkanı 5 yıl için seçiliyor. Peki bu projeye göre, zaten 2025’den sonra Yeni dünya düzenine geçiş süreci başlıyor.  Yani, yeni seçilen başkan ve meclis 2,5 yıl eski sistemle yönetecek, sonra yapay zekaya devir teslim edecekler herşeyi. Zaten bu yıl global iklim politikaları yapay zeka tarafından belirlenecek. Waqi.info sitesine girin bakın isterseniz. Minareyi çalacak olanlar kılıfını hazırlamışlar. Elon Musk haberi vermişti, 2023 ilk yarı yılında NeuraLink’lerin insan üzerinde testleri tamamlanacak ve beyne Chip takma işlemine başlayacaklar.

Hani ideal nüfus 500 milyon diyorlardı ya, geçici olarak 1 milyarı da kabul ediyorlar. Bu nesnelerarası iletişimde, insanlar, avatarlar, hayvanlar, otonom robotik sistemler hepsi ayrı ayrı IP lere sahip olacak, elektronik sistemlerin de IP’si olacak, hepsi merkezden aktif olduğunda yine bir anda  milyarlarca işlem sözkonusu olacak. 8 Milyar insan 1 Milyara çekildiğinde yine milyarlarca IP olacak, ama 8 milyar insanla birlikte aynı altyapıyı işletmek mümkün olmayacak. Bir kötü kullanım ve teknik yarışı küresel çapta çöküşe sebeb olabilecek. Onun için 5G en alt limit, Sistemin uzaysal ve uzamsal, zaman içinde ileri ve geri salınımlar da düşünüldüğünde 6G ve 7G’ye de ihtiyaç olacak.

Bu Şeytani tuzak’a hep birlikte “hayır” dememiz gerekiyor. Bakın bu “Paris İklim Anlaşması“ yalanı, Karbon ayak izi senaryosunu, sentetik et, kimerik / Klonoid- kimerik hayvan, fıtratı bozulmuş yemler ve tohumlarla toplumu ifsat etmeye çalışan Deccalin dostları, Chemistrail ya da tarımsal kimyasallar ve fenni gübrelerle, deterjanlarla havayı suyu, toprağı zehirleyenlere karşı uyanık olalım. “Paris İklim Anlaşması”nın peşinden  Finansal Sistemi değiştirmek için düğmeye basacaklar.  Anlaşmanın  2. Maddenin 1c Bendi, “finans akışlarının düşük sera gazı emisyonları ve iklime dirençli kalkınmaya yönelik bir yolla tutarlı hale getirilmesi” içeriyor.

Bakın tarihin en büyük kitlesel katliamından birini gerçekleştiriyorlar. Bir arkadaş sorgulamış, Google'da "aniden öldü" için çıkan sonuç sayısı:
2020’de 46 milyon 600 bin iken, 
2021’de  73 milyon 600 bin olmuş.
Bu sayı 2022’de 1 milyar 60 milyon’u bulmuş..

7 ay sonra 2023’ü öğreniriz.
2220’den 2021’e yaklaşık %50 artış olmuş,
2021’den 2022’ye yaklaşık 20 kat artmış.

Kimsenin pandemi filan ilan ettiği yok. Aşı, Maske, o malum ilaçlar ve PCR ile katlettikleri insan sayısına bakar mısınız.
Bu seçim sürecinde bunlardan söz eden var mı?
Habat örgütünden söz eden var mı mesela?
Habat PKK’dan, FETÖ’den, ikisinin toplamın iki katından daha tehlikeli bir örgüt, neden kimse bir şey söylemez?
Bu cinayetin hesabını kim verecek?
OYUN’u görmeden OY’unu verme.
Cellatlarının bıçağını bileğileme.

Selam ve dua ile.

"Abdurrahman Dilipak: Onların kutsal yanlışları vardır ve onlara dokunulmasını istemezler" haberi, 06 Mayıs 2023 tarihinde yazılmıştır. 06 Mayıs 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Abdurrahman Dilipak: Onların kutsal yanlışları vardır ve onlara dokunulmasını istemezler haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Abdurrahman Dilipak: Onların kutsal yanlışları vardır ve onlara dokunulmasını istemezler 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:59 Yemen'den İsrail'e Füze Saldırısı: Kızıldeniz'deki Gerilim Artıyor
  2. 10:58 Kerem Bürsin'den kas şov
  3. 10:54 ABD Üniversitelerinde İsrail Karşıtı Protestolar Yayılıyor
  4. 10:52 Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış
  5. 10:47 Evde Kolayca Hazırlayabileceğiniz Toz Tutmayan Sprey Tarifi!
  6. 10:45 CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, çift maaş bağlanan iki bürokratın aylık kazancını açıkladı
  7. 10:43 Mangal Kömürü ve Limon: Evinizdeki Lekelere Son Veren Pratik Temizlik Yöntemi!
  8. 10:40 AK Parti İbrahim Efe için disiplin süreci başlattı
  9. 10:37 Mars'ın Yüzeyindeki Gizemli Örümcek Şeklindeki Oluşumlar: ESA'nın Keşfi
  10. 10:34 Günlük Burç Yorumları: 26 Nisan 2024
  11. 10:30 Mehmet Şimşek talimat verdi: 500 makam aracı satışa çıkarıldı
  12. 10:27 Sermaye Piyasası Kurulu’ndan iki şirketin halka arzına onay
  13. 10:27 Fenerbahçe'nin Yıldızı İrfan Can Kahveci, Sevilla'nın Hedefinde!
  14. 10:24 Galatasaray, Şampiyonlar Ligi İçin Transfer Atağına Geçiyor: Porto'nun Golcüsü Galeno Hedefte!
  15. 10:21 Ergin Ataman'a "siyonizm" tehdidi: "İsrail'de siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin"
  16. 10:21 Ev Yapımı Süt Mısır Tarifi: Sokak Lezzetleri Evde!
  17. 10:18 TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Ali Koç'un talebi, Türk hakemliğine zarar verecekti
  18. 09:50 Oyuncu Bade İşçil'den itiraf: Beni eşlerinden, sevgililerinden kıskandılar
  19. 09:45 Oscar Piastri: McLaren'in şaşırtıcı inişli çıkışlı F1 formunu anlaması gerekiyor
  20. 09:41 Hamas lideri İsmail Haniye, İstanbul’da İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti
Medya Haberleri