Acer üç yeni Chromebook modelini tanıttı

Acer üç yeni Chromebook modelini tanıttı

Acer üç yeni Chromebook modelini tanıttı Acer, eğlence ve iletişim ihtiyaçları için güvenli, kullanımı kolay ve uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar arayan kullanıcılar için tasarladığı üç yeni Chromebook modelini tanıttı.

Üç farklı boyut ve form faktörü seçeneği ile gelen yeni Chromebook ’lar kullanıcıların ihtiyaç duyabilecekleri tüm özelliklerin yanı sıra, eğlence ve video konferanslar için son derece kaliteli ses ve video teknolojileri ile donatıldı.

 Acer Chromebook

 Acer Chromebook Spin 513

İnce tasarımı ve dayanıklı alüminyum kasasıyla dikkat çeken yeni Acer Chromebook Spin 513 (CP513-2H), okul, kişisel projeler, iş ve daha fazlası için kullanabileceğiniz taşınabilir bir Chromebook olma özelliğini taşıyor.

 Acer Chromebook

Gelişmiş çoklu görevler için 8 çekirdekli yeni süper hızlı MediaTek Kompanio 1380 işlemciden güç alan cihaz, olağanüstü performans özellikleri ve 10 saate kadar pil ömrü ile kullanıcıların gün boyu üretken kalmalarını sağlıyor. VertiView’in 3:2 en boy oranına sahip 13,5 inçlik ekranı, kullanıcılara ekranı kaydırmadan daha fazla içerik görebilecekleri yüzde 18 ekstra dikey ekran alanı sunuyor. Ayrıca, bu harika ekranın 2256×1504 çözünürlüklü paneli ve 7,7 mm inceliğindeki yan çerçeveleri sayesinde, görseller daha da çarpıcı şekilde deneyimleniyor.

Acer Chromebook Spin 513, seyahat ederken dizüstü bilgisayarlarını yanlarına alan kişiler için askeri düzeyde MIL-STD 810H dayanıklılığa sahip.

 Acer Chromebook

Acer Chromebook 315

Acer Chromebook 315’in 15,6 inçlik parlama önleyici özellikli FHD IPS ekranı, cihazı ev ve ofis dışında balkon, bahçe gibi dış alanlarda da kullanıma elverişli kılıyor. Cihazın isteğe bağlı dokunmatik ekranı, içerik görüntüleme deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Klavyeyi daha kullanışlı hale getiren numerik tuş takımlı tam boy klavye de isteyenlere hitap ediyor ve özellikle gündelik hesap işlerini ve öğrencilerin ödevlerini yaparken hayatı kolaylaştırıyor.

Tüm bunların yanında Acer Chromebook 315, video konferans deneyimini kusursuz hale getiren teknolojileri ile dikkat çekiyor. Cihazın, parlama azaltma teknolojisine sahip geniş görüş alanlı HDR web kamerası ve iki adet mikrofonu sayesinde hibrit çalışanlar ve öğrenciler ses ve görsellik açısından çok kaliteli video konferans görüşmeleri yapabiliyor.

En yeni Intel işlemciler ve Wi-Fi 6 desteği ile güvenilir bağlantı ve performans sunan Chromebook 315, ayrıca dahili derin bas tonları sunan DTS Audio ses teknolojisi ile görüntülü aramaların yanı sıra, oyunların, film ya da müzik gibi eğlenceli içeriklerin keyfini çıkarmak için yüksek kaliteli çevresel ses deneyimi sağlıyor. 10 saatlik uzun pil ömrüne ek olarak, cihazın her iki yanında birer tane olacak şekilde konumlandırılan iki adet USB 3.2 Gen 2 Type-C bağlantı noktası ve MicroSD kart okuyucu sayesinde kullanıcılar video ve fotoğrafları kolayca aktarabiliyorlar.

 Acer Chromebook

Acer Chromebook 314

Öğrenciler ve okul çağında çocukları olan aileler için tasarlanan ve askeri düzeyde MIL-STD 810H dayanıklılık özelliğine sahip Acer Chromebook 314 , en yeni Intel işlemciler sayesinde gündelik kullanım için güçlü bir performans sunuyor. 10 saate varan pil ömrü ile öğrencilerin tüm gün boyunca üretkenliğini desteklerken, Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) teknolojisi ile standart Wi-Fi 5’ten (802.11ac) 3 kata kadar daha yüksek hızlarla daha hızlı ve sorunsuz bir bağlantı sağlıyor.

Acer Chromebook’un 14 inçlik FHD IPS dokunmatik ekranı, daha parlak ışık koşullarında bile rahatlıkla kullanabilmeniz için parlama önceliyi bir kaplamaya sahip. 8,1 mm’lik dar yan çerçeveleri görsellere odaklanmayı daha da artırırken Chromebook’un ufak boyutlarına da katkıda bulunuyor. Kullanıcılar, isteğe bağlı çoklu dokunmatik ekranı veya başarılı bir dokunmatik deneyimi sunan ve aynı zamanda okyanuslardaki plastik atıkların azaltılmasına katkıda bulunan OceanGlass Touchpad ile Chrome OS işletim sistemini kullanabiliyorlar.

Sony, PS4 üretimine devam ediyor

 

"Acer üç yeni Chromebook modelini tanıttı" haberi, 16 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 15 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Acer üç yeni Chromebook modelini tanıttı haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Acer üç yeni Chromebook modelini tanıttı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  2. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  3. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  4. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  5. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  6. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  7. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  8. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  9. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  10. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  11. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  12. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  13. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  14. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  15. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  16. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  17. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  18. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  19. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  20. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
Teknoloji Haberleri