Acun Ilıcalı, canlı yayında bombaları patlattı: "Vura vura indireceğiz!"

Acun Ilıcalı, canlı yayında bombaları patlattı:

Acun Ilıcalı, canlı yayında bombaları patlat... Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Beyaz TV’deki Derin Futbol programında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Hakemler ve maçlarla ilgili çarpıcı ifadeleriyle gündem yarattı. İşte haberin detayları...

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına konuk olan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, hakemlere yönelik eleştirilerine devam etti. Ilıcalı, "Bu yapıyı vura vura indireceğiz" diyerek sert bir mesaj verdi. Ayrıca, geçen sezon Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynadığı maçın son dakikalarındaki penaltı pozisyonuyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. İşte Acun Ilıcalı'nın dikkat çeken açıklamaları:

"Yaşananlarla ilgili somut konuştum. 'Lisedeki kopya anıma girmeyin, beni karalamayın' dedim. Şahsi beni karalasan ne olur? Cevap alamadık, devamında da üzülerek söylüyorum fakat üç gün geçmeden haklı çıktım. Bir takımın anlamsız avantajlar elde ettiğini söyledim. Daha dün bir takıma 10. dakikada kırmızı kart çıkmadı. Ben zaten bunu anlattım! Dries Mertens'in pozisyonu."

"İçeri yerleşmiş hakem, gözlemci var! TFF Başkanı veya MHK Başkanı'nı söylemiyorum. TFF Başkanı, VAR'da hata olduğunda gerekeni yapacağını söyledi. Neler yapacaklarını bekliyoruz."

"İngiltere'nin MHK Başkanı'nı aradım ve sordum. Bu hakemleri nasıl seçtiklerini sordum. Cevabı 'Gelen hakeme hangi takımı tuttuğunu, ikameti, ailesinde ve yakınlarda bir takım taraftarı var mı? Bunları soruyoruz ve ona göre maç veriyoruz' dedi. Türkiye'de böyle bir sistem yok!"

"Hakemlerin hepsi ile ilgili bir şey demiyorum. Etkilenmeyen hakemler vardır. Bir takım tutan adam, o takım hakkında doğru karar verebilir mi? %100 doğru karar veriyorlarsa, Avrupa maçlarına o zaman yerel hakemleri versinler! Veriyorlar mı?"

"İbrahim Hacıosmanoğlu'na neden güvendiğimizi anlatayım. Hakem, gözlemci, VAR'daki hakem... Bilmiyorum kim! Başkan geldiğinde VAR'da hata yapanlarını gördüğünü söyledi. Ben polis değilim, müfettiş değilim! Sebebinden bana ne! Ben somut bir şey ortaya koyuyorum! Adamın yüzüne koydu dirseği kart yok! Burada garip bir şeyler olduğunu söylüyorum ve bir hafta sonra yaşanıyor."

''Ya hakemler bizi tahrik ederek TFF'ye saldırmamızı istiyorlar ya da TFF Başkanı'nı sabote ediyorlar! Bir şey yapıyorlar! Biz bu yapıyı vura vura indireceğiz. Federasyon başkanımız da bu konuda kararlı."

"Ahmet Çakar hakemliğinde etkilenmedi diye bugünkü hakemlerin etkilenmeme durumu yok! Peki İngilizler geri zekâlı mı, tuttuğu takımın maçına o hakemi vermiyor? Avrupa'da bu yapılıyorsa, biz de yapmalıyız."

"17 dakika duran maç, bunun 10 dakikası VAR'dan durmuş. Sen maça 6 dakika uzatma veriyorsun! Bunun adı nedir? Neden Fenerbahçe'ye bu olmuyor? 15 dakika dursun oyun, hakem de 5 dakikada bitirmek istesin! Ne zaman Fenerbahçe maçında fahiş hata oldu?"

"40 metreden gelen top var, oyuncunun eline top çarptı mı, çarpmadı mı? Aytaç Kara'yı maçtan sonra aradım ve topun eline çarptığını söyledi. Kasımpaşa maçı ortaya koyabildiğiniz tek maç ve onda da top eline çarpmış! Biz bu maçta haksız puan almadık. Aytaç zaten Fenerbahçeli değil."

"Hakemlerle kazandığımız maçı dinleyin, hayatta böyle fıkra duyamazsınız! Penaltımız verilmemiş, ancak 90. dakikada 40 metreden gelen topa sonra sen neden müdahale etmedin deniyor! Fenerbahçe lehine hiç hata yapılmadı demiyorum."

"Mauro Icardi'nin Kadıköy'deki maçta görüntüsü yok. Surata darbe görüntüsünü verin, ben de ikna olacağım! VAR müdahale edemiyor çünkü elinde açı yok. VAR'ın müdahale etmesi yanlış. Bu pozisyonun şiddet ile ilgili kimse fikir sahibi olmaz. Icardi kendini mi attı, Djiku çok mu sert vurdu? Penaltı da olabilir."

"Kasımpaşa maçının VAR hakemi Erkan Engin 60 gün sonra maç aldı. Galatasaray'ın Antalyaspor maçında VAR hakemi 20 gün sonra maç aldı. Alın size sistem! Bu sistem işte!"

"Başkanımız, MHK Başkanı'nın sunumunu beğenmiş. Oradan saldıranlar var. Ben toplantıda yoktum. Hakemlerle ilgili yapacaklarını söylemiş. Sunumu beğendik ama uygulama bölümünde hata olursa 'Siz sunumu beğendiniz' mi diyeceksiniz?"

"TFF Başkanı'na güveniyoruz, adım adım dibi kazınacak. Renktaşlık bana göre, siz başka şeyler söylediniz. Sebebini bilmediğimiz yapı faaliyette ve dibini kazıyacağız. Vura vura indireceğiz bana valla çok güzel geldi."

Beşiktaş'ın da şikayeti var. Adamı künde yapıp attılar. Galatasaray maçında bu hafta 5 dakika uzatma verildi, 2 dakika uzatma oynandı. Galatasaray 1 dakika 40 saniye oyuncu değiştirdi. Galatasaray'ın bir hafta önce maçında durum berabereyken uzatma devam ediyor, bu hafta öndeyken uzatma oynanmıyor."

"Şampiyon Galatasaray nicki ile toplantıya katılıyorsan, objektif maç yönetemezsin. Senin verdiğin kararlara inanmıyorum! Neden insanlar Ahmet Çakar'ın hangi takımlı olduğunu sorgulamamış? Demek sizde sıkıntı yokmuş. Burada sıkıntı var. İngiltere'de Almanya'da tuttuğu takımın maçını yönetemeyen adam, burada da aynısını yönetsin. Ben adamlara bizde öyle olmadığını söyledim, şaşırdılar zaten."

"Madem bizde tuttuğu takımın maçına o hakemi atamama durumu olamaz, o zaman çare yabancı hakem! Problemin %90'ı hakemlerden kaynaklanıyor. Gerilimin sebebi hakemler! Avrupa'nın iyisini getirelim. Yunanistan'da bu hafta Alman hakem vardı."

"TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hakemlerle ilgili pozitif konuşuyor. Hakemlerle ilgili sıkıntıların çözüleceğini söylüyor. Bizim aleyhimize de hata olsun ama bu hatalar adil olsun!"

"Acun Ilıcalı, canlı yayında bombaları patlattı: "Vura vura indireceğiz!"" haberi, 08 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 08 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Acun Ilıcalı, canlı yayında bombaları patlattı: "Vura vura indireceğiz!" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Acun Ilıcalı, canlı yayında bombaları patlattı: "Vura vura indireceğiz!" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 08 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:38 Wi-Fi Kullananlar Dikkat: Uykudayken Banka Hesaplarınız Aniden Boşalabilir!
  2. 01:15 Google Resmen Harekete Geçti: İnternet Sitelerinde Yeni Dönem Başlıyor!
  3. 01:15 CHP'li Akdoğan: Her şeye IBAN isteyen Kızılay, 5 milyona alınacak araçları 12-13 milyona satıyor!
  4. 00:52 Ssk, Bağ-kur Ve 4c Emeklilerine Müjde; O Tarihte Hesaplarınızı Kontrol Etmeyi Unutmayın!
  5. 00:43 Operatör Devi Yeni Bir Döneme Geçiyor: Ücretsiz Eğitim Uygulaması Geliyor!
  6. 00:38 ATM'de yanlış bir tuş, başınıza iş açabilir: Menüler güncellendi!
  7. 00:23 Acun Ilıcalı, canlı yayında bombaları patlattı: "Vura vura indireceğiz!"
  8. 00:23 Narin Güran'ın Ailesi, Gazeteciler ve Fenomenlere Suç Duyurusunda Bulundu!
  9. 00:18 Büyük banka, asgari ücret artışı için üst sınır belirledi
  10. 00:15 Ünlü Köfte Zincirinde Domuz Eti Skandalı! Mahkeme Kararıyla Adını Gizledi!
  11. 00:08 Arçelik'ten dev yatırım! İlk kez Dünya Gazetesi duyurdu, üretim başladı!
  12. 00:08 Avrupa'nın bankacılık tahtı için savaş başladı! Avrupa'nın en büyük bankası hangisi olacak?
  13. 00:03 Bim Markette Böcek Skandalı Patlak Verdi!
  14. 00:00 Dev Otomotiv Devi İflasını Duyurdu: Piyasalar Altüst Oldu! Otomotiv Sektöründe Büyük Kriz!
  15. 23:04 Arçelik yurt dışında üretime başladığını duyurdu! 78 milyon dolarlık yatırım yapmıştı
  16. 23:02 Ali Koç sevinçten havalara uçtu: Hayali gerçek oldu!
  17. 22:01 Goldman Sachs ve Morgan Stanley: İstihdam Verileri Borsalar İçin Umut Verici!
  18. 21:55 Sudan’da kolera kabusu: 626 ölü, salgın durdurulamıyor!
  19. 21:45 14 Yıldır Bitmeyen Dava: Şerzan Kurt’u Vuran Polis Yeniden Yargılanıyor!
  20. 21:39 İcradan satılan Oruçoğlu Yağ Fabrikası’nın yeni sahibi açıklandı!
Spor Haberleri