Acun Ilıcalı deliye dönecek! 1 değil, 2 değil, 3 değil... Bir babaya bu yapılmaz! Sosyal medya ayaklandı, büyü

Acun Ilıcalı deliye dönecek! 1 değil, 2 değil, 3 değil... Bir babaya bu yapılmaz! Sosyal medya ayaklandı, büyü

Acun Ilıcalı deliye dönecek! 1 değil, 2 deği... Şeyma Subaşı, yine Mısırlı sevgilisiyle birlikte gündeme geldi. Magazin gündemini oldukça sallayan olayda yüzlerce sosyal medya kullanıcısı "Acun Ilıcalı Bu Kez Çileden Çıkacak" yorumları altına imza attı.

Şeyma Subaşı; şu sıralar magazin gündemine Mısırlı sevgilisiyle sık sık geliyor. Milyarder sevgilisinin özel jet tutamaması sebebiyle yolcu uçağının tüm biletlerini satın aldığını söyleyen Subaşı, 1 günde milyonlar tarafından paylaşılmıştı. Söz konusu paylaşımlardan sonra Türkçe bir gönderi paylaşarak, sadece Türkiye'de böyle şeylerin insanların eleştirdiği şeyler olduğunu ifade eden ifadeler kullanmıştı. Son paylaşımı ise herkesi oldukça şaşırttı! Birçok kişi, Acun Ilıcalı'nın bu fotoğraf karşısında yıkılacağını söyledi.

Şeyma Subaşı; Acun Ilıcalı'dan sonra önce çıkardığı kitapla, sonra da Mısırlı milyarder sevgilisiyle sık sık gündeme geliyor. Bu kez gündeme geliş sebebi ise; sosyal medya kullanıcılarının ifadeleriyle Acun Ilıcalı'yı çileden çıkartmaya yetecek bir fotoğraf paylaşması. O fotoğrafı gören yabancılar, birçok olumlu yorum yaparken, Subaşı'nın söz konusu yorumları Türkiye'ye kapattığı görüldü. Kullanıcılar, bunun ardından Twitter'da paylaşım yaparak eleştiri yağmuruna tuttular! Önce kendi bir fotoğraf atan Subaşı, yana kaydırmalı olarak attığı fotoğrafla tepki topladı!

eyma1.jpg

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın babası olduğu kızını, milyarder sevgilisine sarılırken fotoğrafladı. Ardından bu fotoğrafı resmi Instagram hesabı üzerinden paylaştı. 1 günde 200.000'e yakın beğeni alan fotoğraf; hiçbir babanın kızını, başka bir erkeğe sarılırken görmek istemeyeceğini, bunun çok acı bir şey olduğunu söyleyenlerle Twitter'da gündem oldu.

5fa8f738d265a20f70930cff.jpg

Birkaç sosyal medya kullanıcısı, Acun Ilıcalı'nın yerinde olsa şu fotoğrafı gördüğü andan itibaren çileden çıkacağını ve Ilıcalı'nın da her ne kadar sessiz kalsa da; durumunun farksız olduğunu iddia etti.

eyma2.jpg

Subaşı'nın evlenmesi durumunda bir sorun olmadığını belirten kullanıcılar, henüz evlenmeden bu denli yakınlık kurmasını ve daha da ötesi kızını da bu yakınlığın içerisinde tutmasını yoğun bir şekilde eleştirdi!

1200x627-1595565954130.jpg

Subaşı, paylaştığı fotoğrafın altına şu- şekilde ifadelerde bulundu:

Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum ! Ben çok değerliyim, çok özelim, ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım (belki beni üniversiteye gönderemediler, ama her zaman daha iyi olmaya çalıştılar. Bana iyi bir insan olmamı tavsiye ettiler) çok özel olduğumu ve en iyisini hak ettiğimi biliyordum ve Tanrı bana en iyisini verdi. Çünkü onun en iyisi olduğunu biliyorum. İçte ve dışta çok nazik olduğun için en çok hak ettiğini söyleyebilir misin?

Kendinize sorun gerçekten iyi bir insan olduğunuzu düşünüyor musunuz, mutluluğu paylaşıyorsunuz, pozitifliği yayıyorsunuz ve insanların arkasında dedikodu yapmıyorsunuz, arkadaşlarınızın arkasında, önce ailenize dikkat edin, başınızı yastığa koyduğunuzda kendinize soruyorsunuz, bugün birini incittim mi, ama bilerek değil, Tanrı'nın size verdiği hayatı dua ediyor ve takdir ediyor musunuz??? Ben evet, bu yüzden eminim ve bunu söylüyorum. EN İYİSİNİ HAK EDİYORUM!! # Ve Tanrı bana en iyisini verdi # seni seviyorum MEEDO, harika bir insan olduğun için! İnanılmaz bir insan olmak için bir kitap yazmalısın.

"Acun Ilıcalı deliye dönecek! 1 değil, 2 değil, 3 değil... Bir babaya bu yapılmaz! Sosyal medya aya." haberi, 26 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 26 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Acun Ilıcalı deliye dönecek! 1 değil, 2 değil, 3 değil... Bir babaya bu yapılmaz! Sosyal medya aya.. haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Acun Ilıcalı deliye dönecek! 1 değil, 2 değil, 3 değil... Bir babaya bu yapılmaz! Sosyal medya aya.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  2. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  3. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
  4. 14:01 Tacikistan'dan Rusya'daki Konser Salonu Saldırısıyla İlgili 9 Şüpheli Gözaltına Alındı
  5. 13:57 Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Şehitler İçin Vefa Hareketinde
  6. 13:54 Özel Okul Ücretleri Dudak Uçuklatıyor! 1 Milyon Liraya Ulaştı!
  7. 13:52 İEKKK Toplantısında Tunç Soyer'e Veda: "Yola Devam Ediyorum"
  8. 13:50 CHP'den İYİ Parti'ye Sert Tepki: "Kölelik İddialarına Karşı Duruş"
  9. 13:48 Bursa'da Metrobüs Projesi İçin Ön Sipariş Verildi: Mustafa Bozbey'in İncelemeleri
  10. 13:45 Çalışma Bakanı Işıkhan: "31 Mart'ta Yeni Bir Dönem Başlayacak"
  11. 13:45 Süper Lig 31. Hafta Hakemleri Belli Oldu: Öne Çıkan Maçlarda Kimler Düdük Çalacak?
  12. 13:41 Mert Çiller'e Eşine Yönelik Şiddet Davasında Adli Para Cezası Verildi
  13. 13:40 Tacikistan'da Moskova Saldırısıyla İlgili 9 Kişi Tutuklandı!
  14. 13:40 Madagaskar, Kasırga Felaketiyle Sarsıldı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti!
  15. 13:37 Rusya'da Asker Alma Süreci: Sonbaharda 130.000 Yeni Asker Göreve Alındı
  16. 13:29 Borsa günün ilk yarısında yükselirken, o hisseler belli oldu!
  17. 13:28 Dilan Polat ve Nez Demir: Mahkemede Polat'ın Şikayetini Geri Çekmesiyle Dava Sonuçlandı!
  18. 13:21 Tamer Karadağlı: Antalya'daki Tiyatro Binamızın Durumu Utanç Verici!
  19. 13:18 Melisa Döngel ve Sergen Yalçın İlişkisi Yeniden Gündemde: Günübirlik Buluşmalar Dikkat Çekiyor
  20. 13:17 Bankalar Konut Kredilerini Güncelledi: İşte Yeni Taksitler!
Magazin Haberleri