Acun Ilıcalı'dan açıklama!: 'Türkiye'de garip şeyler oluyor'

Acun Ilıcalı'dan açıklama!: 'Türkiye'de garip şeyler oluyor'

Acun Ilıcalı'dan açıklama!: 'Türkiye'de gari... Antalyaspor maçının peşinden sert açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, "Türkiye'de acayip acayip şeyler oluyor. Aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz" dedi. İşte konuya ilişkin diğer detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de kulüp asbaşkanı Acun Ilıcalı, uzun maratonda önemli bir 3 puanı aldıklarını söyledi.

YUKARIYA KARŞI PUAN FARKINI KAPATTIK

Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan müsabakanın peşinden basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ilıcalı, sıcak bir havada güzel bir takıma karşı galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Futbolcuları ve teknik direktörlerini tebrik ettiklerini ifade eden Ilıcalı, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Yukarıya karşı puan farkını kapamış olduk. Takımımızın geleceğiyle ilgili uzun yolculukta bu galibiyetin çok yararlı olacağını düşünüyorum." dedi. Ilıcalı, gazetecilerin maçtaki pozisyonlarla ilgili sorusu üzerine şu şekilde konuştu:

ILICALI: GARİPLİKLERİ TFF İLE PAYLAŞACAĞIZ

"Böyle sıcak sıcak, tam pozisyonlar değerlendirmeden açıklama yapmak istemiyoruz. Bildiğimiz her şeyi bir araya getirip öyle konuşmak istiyoruz. Bunu da 1-2 gün içerisinde yapacağız. Türkiye'de şu anda olan acayip şeyler var. Yani taraftarlarımız şunu çok iyi bilsinler. Aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz.

Fenerbahçe olarak federasyonumuza güveniyoruz. Başkanımız da bu mevzuda hatırlıyorsunuz açıklama yaptı. Yeni bir federasyon. Federasyonumuzun niyeti gayet iyi. Fakat olan gariplikleri onlarla paylaşacağız. Videoları da onlara ileteceğiz. Bugün olan şeyleri herkes görmüştür herhalde.

Hani çok net bir penaltı pozisyonunun verilmemesi... Vermeyi geçtik, hiç incelenmemesi. Bizim VAR'ların ortalama beş saniyeyle on beş saniye arasında yüz metre koşusu gibi yapılıp başka VAR'ların maratona dönmesi, son derece uzun uzun incelenmeler olması, bizde de 'hadi başlayın' olması.

Bunlar tabii ki çok acayip şeyler. Ama ilk olarak pozisyonları hep birlikte bir inceleyelim. Hakem hocalarımızın dediklerine bakalım. Ondan sonra bununla ilgili gerekli açıklamaları yapacağız. Yani iki gün içerisinde biz önemli açıklamalar yapacağız."

TARAFTARIMIZ ŞUNU İYİ BİLSİN...

Taraftarlara da çağrıda bulunan Ilıcalı, "Taraftarlarımız şunu iyi bilsin. Biz hep söyledik, söylemeye de devam edeceğiz. Biz bir maçla yıkılmayız, biz Fenerbahçeyiz. 'Mağlubiyet almayacağız' demedik.

Biz şampiyon olacağız. 'Onun için bu yola baş koyduk' dedik. Bir mağlubiyet aldığımız zaman bizi bozmaya çalışanlar hedeflerine ulaşamadılar. Ulaşamayacaklar. Hepimiz bu yola baş koyduk. İnşallah hocamızla birlikte, ona da güveniyoruz. İyi günler bizi bekleyecek." değerlendirmesinde bulunmuş oldu.

Ilıcalı, hem Avrupa'da hem Türkiye'de yollarında ilerlemeye devam ettiklerinin dile getirerek, "Futbol bu. Tabii ki herkes puan kaybı yaşayacak. Yeter ki kimse takımları yenilmez zannetmesin. Hiçbir takım yenilmez değil. Futbol bu, yenme ve yenilme olacak." dedi.

 

"Acun Ilıcalı'dan açıklama!: 'Türkiye'de garip şeyler oluyor'" haberi, 30 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 30 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Acun Ilıcalı'dan açıklama!: 'Türkiye'de garip şeyler oluyor' haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Acun Ilıcalı'dan açıklama!: 'Türkiye'de garip şeyler oluyor' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 30 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Esma Abay Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:59 Pentagon açıkladı: "Ortadoğu'da çatışmanın genişletilmesini engellemeye kararlıyız"
  2. 01:21 Zam Yapıldı, Tutar 9.077 Lira Oldu: Bakanlık Direktif Verdi
  3. 01:21 2 Bin 500 Lira İade Fırsatı: Bu Bankaların Müşterileri İçin Son Gün Yaklaşıyor
  4. 01:17 Yavaş’tan ‘cumhurbaşkanı adaylığı’ mesajı: "Aday olacağız ve kesinlikle kazanacağız"
  5. 00:34 Ziya Şahin açıkladı!: Bu fiyattan bal aldıysanız çöpe atın!
  6. 00:31 Acun Ilıcalı'dan açıklama!: 'Türkiye'de garip şeyler oluyor'
  7. 00:01 Antimetabolitler nedir ve ne işe yarar?
  8. 23:57 Mansur Yavaş uyardı!: Bunu yapana yasal işlem başlatılacak!
  9. 23:55 Kemoterapi nedir ve ne işe yarar?
  10. 23:53 Resesyon ne demektir?
  11. 23:51 Mansur Yavaş açıkladı: Okul müdürlerine "Belediyeden hiçbir bir şey istemeyin" diye mesaj atmışlar
  12. 23:43 "Parti kuracak" iddialarına Sedat Peker'in avukatından açıklama: Resmi kurumlar bilgilendirildi!
  13. 23:41 Tarihin Derinliklerinden Gelen Şifa: Sheba Bitkisi 1000 Yıllık Tohumdan Filizlendi!
  14. 23:39 Mehmet Şimşek 'ihbar edin' demişti: TÜVTÜRK şikayetleri resmen uçtu!
  15. 23:37 Haluk Bayraktar'dan İsrail'le iş birliği iddiasına yanıt!
  16. 23:32 Adana'nın vergi rekortmeni Vincenzo Montella
  17. 23:31 Mehmet Şimşek 'ihbar edin' demesi ile TÜVTÜRK şikayetleri resmen uçtu!
  18. 23:30 Başkentte Yürüyen Merdivenlere Zarar Verenler İçin Yasal Süreç Başlatıldı!
  19. 23:25 Fenerbahçe, Antalyaspor Maçındaki Hakem Kararlarını TFF’ye Taşıyor!
  20. 23:23 Husiler'den İsrail hakkında açıklama!: 'Uzun soluklu savaşa gireceğiz'
Spor Haberleri