Acun Ilıcalı'dan derbi sonrası açıklama geldi: "Ben oynanan oyuna bakarım"

Acun Ilıcalı'dan derbi sonrası açıklama geldi:

Acun Ilıcalı'dan derbi sonrası açıklama geld... Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Fenerbahçe, 3-1'lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından, kulüp asbaşkanı Acun Ilıcalı, Ülker Stadı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Fenerbahçe, 3-1'lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından, kulüp asbaşkanı Acun Ilıcalı, Ülker Stadı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beklemedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını söyleyen Acun Ilıcalı, "Yönetim ve futbolcular olarak çok üzgünüz. Ama şunun da altını çizmemiz lazım, nasıl ki bir galibiyetle şampiyon olunmuyorsa, bir mağlubiyetle de şampiyonluk kaybedilmiyor. Oyun olarak takımımız açısından pozitif bir durum var, istatistiklerin hepsinde üstündük. Ama futbol sonuç oyunu, kaybettik. Geçen yıl de 5 puan öndeydik ve bu durum bizlere şampiyonluğu getirmedi. Geçen yıl nasıl bu durum şampiyonluğu getirmediyse, bu yıl de yarıştan çıkarmadı," ifadelerini kullandı.

Bir yenilginin camiayı sarsmayacağını da söyleyen Acun Ilıcalı, şu şekilde konuştu:

"Kadromuzdan memnunuz. Hem futbolculara hem de hocalarımıza güveniyoruz. Şunun da altını çiziyoruz, bizim açımızdan yarıştan kopma, ümitsizlik ya da gelecekle ilgili karamsarlık yok. Futbolculara ve hocamıza inancımız tam. Yol kazası yaşadık. Maç kaybedilir, mühim olan ortaya konulan futbol. 4-5 net pozisyonumuz var. Gol şansında iki katı üstündük. Ben oynanan oyuna bakarım. Bu durumda da gelecekle ilgili iyimserim fakat bugün çok üzgünüm."

"ÖNEMLİ OLAN DERSLERİN ÇIKARILMASI"

Geriye bakmadıklarını, ileriye bakacaklarını vurgulayan Ilıcalı, "Yarından itibaren gelecekle ilgili çalışmalarımıza başlayacağız. Eylül ayının ortasındaki bir maçın 8 aylık etkisi ne kadar olabilir? Önemli olan derslerin çıkarılması. Ben başarının yolunun hataların düzeltilmesiyle ve takımın ileriye gitmesiyle olacağını düşünüyorum. Bu maçta da hatalar vardı, önemli olan ders almak. Eminim ki hocamız gereken müdahaleleri yapacaktır. Hocamız Mourinho buraya bir maç için gelmedi. Sezonda hiç yenilgi olmayacak gibi bir iddiada da kimse bulunamaz. Tabii ki üzgünüz, yaralıyız. Ama mühim olan gelecekle ilgili doğru hamleler yaparak yarışı mutlu tamamlamak. Biz taraftarımızı üzdüğümüz için üzgünüz," şeklinde bir açıklamada bulundu.

Youssef En-Nesyri'nin performansıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Ilıcalı, şu sözleri kaydetti:

"Bir futbolcu çok iyi oynamayabilir. Osimhen'in performansını neye bağlıyorsunuz peki, çok mu iyiydi bugün? En-Nesyri de iyi oynayamadı. Forvetler böyle derbilerde çok kolay pozisyon bulamaz. Bireysel durumlara girmeye gerek yok. Şu anda herhangi bir futbolcu için konuşmak ayıp olur. Oosterwolde için futbolcu değil deniliyordu, geldiği nokta ortada. Günlük konuşursak hata yaparız. Bizim inancımız gelecekle ilgili, ben de gayet iyimserim. Büyük bir camiayız. Taraftarımız tabii ki üzüldü fakat bunun altından hep birlikte kalkıp ileriye gideceğiz. Kılcal damarlar aramaya gerek yok. Pozisyonlarımız ortada. Maçın özetinde bizim pozisyonlarımızı izlemekten yorulursunuz. Karamsar olduğum bir nokta yok."

"Acun Ilıcalı'dan derbi sonrası açıklama geldi: "Ben oynanan oyuna bakarım"" haberi, 22 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 22 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Acun Ilıcalı'dan derbi sonrası açıklama geldi: "Ben oynanan oyuna bakarım" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Acun Ilıcalı'dan derbi sonrası açıklama geldi: "Ben oynanan oyuna bakarım" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 22 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:49 Fransa'da yeni hükümetin kabinesi duyuruldu
  2. 01:43 Kerem Demirbay yorumu Fenerbahçelileri çıldırttı!
  3. 01:39 Icardi'den galibiyet paylaşımı geldi: Unutmayın, en büyük korkunuz biziz
  4. 00:51 Maç sonrası basın toplantısına katılmayan Mourinho ile Beyaz Tv muhabiri diyaloğu gündem oldu!
  5. 00:44 Acun Ilıcalı: “Yarıştan kopma, ümitsizlik, gelecekle ilgili karamsarlık yok"
  6. 00:44 5 saniye içinde farklı deveyi bulan zekası ile övünecek! Basit sananlar şimdiden elendi bile
  7. 00:41 Okan Buruk "Geçen seneye baktığımızda bu seneki maç çok daha zevkli oldu"
  8. 00:37 Mourinho gelen soru üzerine şaşırdı kaldı! Demediğini bırakmadı: Sen gazeteci olduğuna emin misin?
  9. 00:31 Derbi Heyecanı Alevlendi! Protokol Tribününde Kavga: Şişeler Havada Uçuştu!
  10. 00:28 Şirketler Krizle Boğuşuyor: İlk 7 Ayda 17 Bin Kapanış!
  11. 00:26 Acun Ilıcalı'dan derbi sonrası açıklama geldi: "Ben oynanan oyuna bakarım"
  12. 00:26 Arda Güler sahada yer aldı; Real Madrid galip geldi!
  13. 00:21 Mahfi Eğilmez faiz açıklamasında bulundu: Doğru zaman diyerek tarihi söyledi!
  14. 00:21 Hatipoğlu: "Kutlama yapmamamız için kepenk yapmışlar; biz Kadıköy'de kepenk indirttik!"
  15. 00:21 Mourinho'dan derbi mağlubiyeti ardından öz eleştiri: "Bu onların suçu değil bizim suçumuz!"
  16. 00:20 Altın Yatırımcılarına Müjde! İslam Memiş, Gram Altının 4.500 TL'ye Tırmanacağı Tarihi Açıkladı!
  17. 00:19 Derbi bitti Okan Buruk mektubu ortaya çıktı!
  18. 00:16 Kuyumcular altın sahiplerini uyardı: Sakın yapmayın, yeni zirveler yolda!
  19. 00:11 Okan Buruk'tan flaş derbi yorumu geldi: "Çok rahat"
  20. 00:09 Ankara’da Vahşet: Öldürülen ve Bacakları Kesilen Kediler Depoda Bulundu!
Spor Haberleri