Acun Ilıcalı'dan RTÜK'ün Hasan Can Kaya ve Konuşanlar cezasına eleştiri

Acun Ilıcalı'dan RTÜK'ün Hasan Can Kaya ve Konuşanlar cezasına eleştiri

Acun Ilıcalı'dan RTÜK'ün Hasan Can Kaya ve K... Ilıcalı, Cansu Canan Özgen'in sunduğu ve Blu TV'de yayınlanmaya başlanan 40 programının ilk konuğu oldu.

40 isimli program online video platformu BluTV ekranlarında yeni sunucusu, gazeteci ve yazar Cansu Canan Özgen ile yeni sezonuna başladı. 40'ın 13 Ocak'ta yayınlanan ilk bölümünde Acun Ilıcalı konuk oldu. Ilıcalı, Cansu Canan Özgen’in sorularını içtenlikle yanıtladı. Acun Ilıcalı format gereği 'pas' hakkı olmasına rağmen hiçbir soruyu pas geçmedi ve 40 soruyu da yanıtladı.

"ESTETİK YAPTIRMADIM ESTETİK YAPTIRANLARA KARŞI BİR TARAFIM YOK"

Acun Ilıcalı, uzun süredir medyada sıkça haberlere konu olan “Estetik yaptırdı mı?" sorusunun yanıtını 40’ta Cansu Canan Özgen’e verdi. Acun Ilıcalı, estetik yaptırmadığını, estetik yaptıranlara da karşı olmadığını belirtti.

Cansu Canan Özgen’in "Genç görünümünüzü neye borçlusunuz? Acun Ilıcalı hiç estetik yaptırdı mı?" sorusuna Ilıcalı şu şekilde yanıt verdi:
"Hiç estetik yaptırmadım ama, estetik yaptıranlara da karşı bir tarafım yok. Tadında estetiği başarılı buluyorum, çünkü fiziksel bazı zorluklara dönüşen durumlar oluyor insanlarda… Orayı da yaptırsam, burayı da yaptırsam 3’er yaş 5’er yaş geriye gideceğim zannediyorlar, ben onun öyle düşündüğünü düşünmüyorum. Amerika’da Miami’de estetiksiz kadın yok. Ama estetik insanın hayatında olmalı, ama tadında olmalı diye düşünüyorum" dedi.

"EBRU GÜNDEŞ’İ HADİSE’YE TERCİH ETMEDİM"

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’nin jürisine Hadise’nin olaylı vedası ve Ebru Gündeş’in yeniden jüri koltuğuna oturması konusunda da ilk kez konuştu. Cansu Canan Özgen, "Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih ettiniz mi” sorusunu yöneltti. Acun Ilıcalı ise O Ses Türkiye hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etmedim. Bir kere Hadise, O Ses Rap’te var, gözden kaçıp da konuyu başka yere taşımak isteyen gözler olabilir… O Ses Rap projemiz var, Hadise orada yer alacak, aynı ismi 2 yerde kullanma şansımız yok. Dikkat ederseniz biz O Ses Rap’e geçen sene başladık ve geçen sene de jüri üyemiz Hadise’ydi. Hadise’yi biz rapçi olmamasına rağmen O Ses Rap’e koyduk ki, bu şu demek oluyor, rapçi olmamasına rağmen Hadise’yi rap’e koyuyorsak bizim Hadise’ye olan güvenimizi gösteriyor ve aramızdaki ilişkinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Öbür tarafta da O Ses Türkiye’de jüri değiştirmemiz lazım, her sene değiştirdik jüriyi, nerdeyse değişmeyen senemiz olmadı diyebilirim. Aynı jüriyle 2 sene çok nadir devam ediyoruz, Hadise’yi buraya koyduk, Ebru’yla bu sene beraber olmak istedik, teklif ettik, kabul etti, Ebru da bu tarafta kaldı. Birisi Rap’te, birisi de baktığın zaman normal O Ses’te"

RTÜK'ÜN EXXEN VE HASAN CAN KARARINA TEPKİ!

Acun Ilıcalı, Exxen’de yayınlanan Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar Programı’na Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun para cezası vermesi ve katalogtan çıkarılması konusundaki kararı hakkında da ilk kez 40’a açıklama yaptı.

640xauto-1.jpg

"RTÜK ESNEK OLMALI"

Ilıcalı,"RTÜK olmalı televizyonda her şey istenildiği gibi yayınlanmamalı. Amerika'da da açık kanallarda denetim vardır. Daha önce biz de cezalar aldık ve haksız olanlar vardı. Ama bizim için her zaman mahkemeye gitme hakkımız açık, kazandığımız ve kaybettiğimiz davalar oldu. Platformlar konusunda RTÜK'ün esnek olması lazım. Hasan Can olayına gelince bu karara katılmıyor. Platform para verilip üye olunan bir yer. RTÜK'ün koruması gereken alan çocuklarımız. Onların zehirlenmesini engellemesi lazım. Ama platformda para verilen bir yerde RTÜK baskın olmamalı. Hasan Can kararını son derece yanlış buluyorum. Argo konuşulan bir program, arkadaşlar da ciddi derecede bipliyor. Ancak gündelik hayatta kullanılan kelimeler nedeniyle ceza verilmemeli" diye ifade etti.

"Acun Ilıcalı'dan RTÜK'ün Hasan Can Kaya ve Konuşanlar cezasına eleştiri" haberi, 14 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 14 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Acun Ilıcalı'dan RTÜK'ün Hasan Can Kaya ve Konuşanlar cezasına eleştiri haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Acun Ilıcalı'dan RTÜK'ün Hasan Can Kaya ve Konuşanlar cezasına eleştiri 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:23 Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir
  2. 01:57 IFacebook ve MSN'de bulunan nostaljik bir özellik Instagram'a geliyor!
  3. 01:51 Google haritalar, elektrikli araç sahiplerine güzel haber: Sürücüleri sevindirecek özellik geliyor
  4. 01:47 Jeep'in TOFAŞ hamlesi Türkleri heyecanlandırdı: Düşük fiyatlara hazır olun!
  5. 01:42 Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye bir kredi daha geldi
  6. 01:40 CHP'li Durmaz'dan Tokat açıklaması: Tokat’taki HES’ler fay hattı üzerinde
  7. 01:33 Mobil tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu artık bilgisayarlara geliyor!
  8. 01:22 AK Parti'de ıstakozun ardından Rolex krizi gündemde
  9. 01:22 Hamas ve İslami Cihad, Filistinlilere İsrail askerlerine karşı mücadele çağrısı yaptı
  10. 01:22 Zeybekci'den İsrail açıklaması: "Bebek katliamını kınıyoruz ama ticaret anlaşmamız var"
  11. 01:16 CHP'li Durmaz açıkladı: Tokat’taki HES’ler fay hattı üzerinde
  12. 01:14 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon açıklaması geldi
  13. 01:11 Sayılar hayatınızı mahvedebilir!
  14. 01:09 Elazığ'da kan dondurucu olay! Okul müdürü 9 kız öğrenciyi taciz etti
  15. 01:07 Tokat depreminin ardından gözler oraya çevrilmişti: Büyük bir deprem olacak mı?
  16. 01:05 Colorado’da yeni yasa: Beynimizin yeni haklara ihtiyacı var
  17. 01:04 ‘Ben köy sevmem’ diyenler bile buraya hayran kalıyor: Giden yerleşme planı yapıyor!
  18. 01:00 Trabzonspor'un yeni orta sahası, İskoçya'da bulundu! Kulüp, İngiliz orta saha oyuncusuna adım attı
  19. 00:56 Tasarrufu kim yapacak? Bakan Şimşek açıkladı
  20. 00:49 Fed'in belirttiğine göre, enflasyon finansal istikrar açısından en büyük risk olarak algılanıyor
Magazin Haberleri