Ahmet Çakar: İstifanın arkasında şantaj var

Ahmet Çakar: İstifanın arkasında şantaj var

Ahmet Çakar: İstifanın arkasında şantaj var Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK) önce Metin Tokat'ın daha sonra da Başkan Serdar Tatlı'nın istifası hakkında değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Tokat tarafından Serdar Tatlı'ya şantaj yapıldığını belirtti.

Eski hakem Ahmet Çakar, MHK'de yaşanan istifa depreminin perde arkasında şantaj olduğunu belirterek “Metin Tokat'ın istifasından Serdar Tatlı'nın istifasına kadar geçen 24 saat Türk hakemliğinin en kara, en kirli, kasetlerin, şantajların havada uçuştuğu 24 saat oldu” ifadelerini kullandı.

Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK) önce Metin Tokat'ın daha sonra da Başkan Serdar Tatlı'nın istifası hakkında değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Tokat tarafından Serdar Tatlı'ya şantaj yapıldığını belirtti. MHK kurulurken Tatlı'nın tüm üyelerden peşinen imzalı istifa dilekçelerini aldığını ifade eden Çakar, "Serdar Tatlı, bir gün isterse herhangi bir üyeyi, o üye istemese bile görevden alma şansı ve imkanı olsun diye böyle bir yola gitmiş. Yani bu antidemokratik yolun adı aslında Şark kurnazlığıdır. Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra Ali Koç'un isyanı, Serdar Tatlı'yı zıplattı… Tatlı'yı göreve getiren televizyon yorumcusu ona akıl verdi. Dedi ki, "Oğlum, bir safra at, gaz al…" Yani üçüncü dünya ülkelerinde bile göremeyeceğimiz bir yöntemle Serdar Tatlı, Metin Tokat'ı istifa ettirtti" diye yazdı.

Metin Tokat'ı Tatlı'nın zorla istifa ettirdiğini belirten Çakar, MHK Başkanını istifaya götüren süreçte şantaj olduğu iddiasında bulundu ve şunları kaydetti:

"Metin Tokat'ı tanırım… Dürüst çocuktur ve akıllıdır. Bu istifa dilekçesi işleme konulduğunda Metin Tokat da haklı olarak isyan etti ve Serdar Tatlı'ya dedi ki; 'Ne o! Bütün bu skandalların ihalesini benim üzerime mi bırakacaksın, sen de kendini kurtaracaksın öyle mi! 'Konuşurum' dedi, 'Elimde bilgi, belge, kaset ne varsa kamuoyuna açıklarım' dedi. En önemlisi 'Bizi göreve getirenlerle yaptığın pazarlıklarla ipliğini pazara çıkartırım' dedi. Baktı ki Serdar, Metin Tokat çok ciddi, pabuç pahalı ne yapacağını şaşırdı."

 “Metin Tokat'ın istifasından Serdar Tatlı'nın istifasına kadar geçen 24 saat Türk hakemliğinin en kara, en kirli, kasetlerin, şantajların havada uçuştuğu 24 saat oldu” diyen Çakar, şu ifadeleri kullandı:

"Altı okka kalbi olan Serdar Tatlı, bırakmak zorunda kaldı. Bırakmasa Metin Tokat konuşacaktı. Şimdi konuşmayacak. Hiçbir MHK üyesi konuşmayacak. Tekrar söylüyorum, Fenerbahçe camiasını kandıran bazı çakallar, Serdar Tatlı'yı kullandılar. Serdar Tatlı da sıkışınca arkadaşını sattı. Bak Serdar Tatlı, yıllar önce İSKİ skandalında rüşvet alan genel müdürün karısı, eşi kendinden boşanmak istediğinde bir konuştu, iktidar düştü. Pek tabii ki seninle ilgili rüşvet gibi bir şey ima etmiyorum lakin bundan sonra gelecek MHK'lara talimatımdır, Serdar Tatlı'yı bırakın maçlara gözlemci, temsilci, top toplayıcı bile yaparsanız aklınızı alırım."

"Ahmet Çakar: İstifanın arkasında şantaj var" haberi, 22 Ekim 2021 tarihinde yazılmıştır. 22 Ekim 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ahmet Çakar: İstifanın arkasında şantaj var haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ahmet Çakar: İstifanın arkasında şantaj var 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:39 Ümit Özat'ın Ali Koç'a göndermesi: Fenerbahçe şampiyon olamıyorsa senin yüzünden Ali Koç!
  2. 12:38 Hasan Arat'ın Musrati transferi hakkında sert sözler: Çöp tenekesi
  3. 12:32 İsmail Kartal eleştiri konusu oldu: 'şu Allah'ın cezası Krunic'i oynatmaması lazım'
  4. 12:29 Akıllara durgunluk veren olay yaşandı: Kayıp kedi kargo paketiyle bin kilometre yol gitmiş
  5. 12:26 Kayıp ekonomist ile ilgili yeni gelişme! DNA'lar eşleşti
  6. 12:24 Dev derbide kazanan belli oldu! Kanarya şampiyonluk yarışına tutundu
  7. 12:17 Özgür Özel açıkladı: İsraf ve tasarruf genelgesi yayınlayacağız
  8. 12:16 Polis memuru mesai arkadaşlarına kurşun yağdırdı! 2 polis şehit oldu
  9. 12:13 İYİ Parti'de kazanan belirlendi: Yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu
  10. 12:10 İsrail'de sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi: Refah'a saldırı olmazsa hükümeti düşürürüz
  11. 12:07 Meteoroloji'den yurt genelinde alarm! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
  12. 12:04 Brezilya'da yine 'Eylem Tok' vakası: Katil oğlunu olay yerinden annesi kaçırdı
  13. 12:00 Filistinlilerden ABD'li öğrencilere teşekkür mesajı: Kaldıkları çadırlara yazdılar
  14. 11:57 İsrail'de Netanyahu öfkesi devam ediyor: On binler yine sokağa indi
  15. 11:55 Maaşlar ilk üç ayda bitti: Emekli ve asgari ücretli enflasyona yenildi
  16. 11:54 İsrail Başbakanı Netanyahu'yu tutuklanma endişesi sardı! Görüşmeler düzenleniyor
  17. 11:50 ABD üniversitelerinde Gazze halkına destek gösterileri: Apartheid yatırımlarına son verin
  18. 11:29 WhatsApp'a Instagram Devrimi: Yeni Özellik Kullanıcıları Heyecanlandırdı!
  19. 11:27 1 Mayıs Çarşamba Günü Okullar Tatil Olacak mı?
  20. 11:27 Dolar Kuru Çöküşte! Ünlü Ekonomist Tarih Verdi: 25 TL'ye Düşecek!
Spor Haberleri