Ahmet Kural''dan skandal ''savunma''

Ahmet Kural''dan skandal ''savunma''

Ahmet Kural''dan skandal ''savunma'' Müzisyen Sıla''yı darp ettiği için hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural kendisini ''savundu''. Kural Sıla''nın kendisini bitirmeye çalıştığını iddia etti.

Müzisyen Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği için hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural, yaşananlarla ilgili Gençoğlu’nu suçladı.

Kural, “Vicdanım rahat bir şekilde şunu söyleyebilirim; benim tedaviye ihtiyacımın olmadığı kesin. Ve evet, onunki gerçekten aşk değilmiş” dedi.

Günaydın’dan Ömer Karahan’a konuşan Kural, Sıla’nın kendisinin ‘canını acıtmak istediğini’ savunarak, eski sevgilisini darp etmesi hakkında açıklama yaptı.

Kural’ın açıklamaları şu şekilde:

“Güzel güzel konuşuyorduk. Ben aile kurmak istediğimi, hatta biraz önce de anne-babamın yanından geldiğimizi söyledim. Birkaç kere sorduğumda farklı cevaplar verdiği için yine sordum, “Ayrıldıktan sonra bu kişiyle bir ilişkin oldu mu?” diye. Bana “Evet, canını acıtmak için oldu” dedi. O öfke diye anlatılan şey aslında hayatım boyunca uğradığım en büyük hayal kırıklıklarından ve acılardan biriydi. Güvendiğin ve aşık olduğun kişinin seni gerçekten sevmediğini anladığım andı. Öncesi var mıydı, yok muydu sorgulamadım bile.

'KARŞILIKLI BİR MÜNAKAŞA YAŞADIK, BİRÇOK ÇİFTİN YAŞADIĞI TÜRDEN SERT BİR TARTIŞMA…'

Esas konu; bana deliler gibi aşık olduğunu söyleyen bir insanın, ayrılır ayrılmaz başka bir ilişkiye başlaması ve yeniden bir araya gelmeye başladığımızda bunu bilerek saklamasıydı. İnandığım aşkın karşılığının olmadığını anladım. Sonrasında ondan evden gitmesini istedim. Karşılıklı bir münakaşa yaşadık. Gerçekten birçok çiftin yaşadığı türden sert bir tartışma…”

'KÖTÜ BİR NİYET VAR ORTADA'

Sıla’nın kendisini ‘bitirmek istediğini’ iddia eden Kural, “Bugüne kadar Gençoğlu’nu hiçbir polemiğin içinde görmedik. Bu iddiaları neden ortaya atmış olsun ki” sorusuna da şu cevabı verdi:

“Bugüne kadar beni de göz önünde yaşanan bir ilişkinin içinde görmediniz. İlk ayrıldığımızda bile ‘Önce ben ayrıldım ve terk ettim’ algısı oluşturan insan, daha sonra ‘Yeniden ben istedim ve bir araya geldik’ algısı yaratıyor. Ve sonunda bunlar yaşanıyor. Bu benim için bir ilkti belki ama bu süreçte başkalarının yaşadığı o kadar benzer hikaye dinledim ki… Bu tartışmanın neden çıktığının hiç konuşulmaması, o gece kendisinin de alkollü olduğunun söylenmemesi veya ilişki öncesi ve sonrası gelinen durumların üstünün örtülmeye çalışılması çok ilginç. Kötü bir niyet var ortada, tek konuşulan Ahmet Kural olsun ve abartılı bir şekilde olsun. Konu kadına şiddet değil. Yalan burada başladığı için geri dönemiyor belki de.”

"Ahmet Kural''dan skandal ''savunma''" haberi, 01 Ocak 2019 tarihinde yazılmıştır. 01 Ocak 2019 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Ahmet Kural''dan skandal ''savunma'' haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ahmet Kural''dan skandal ''savunma'' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:17 Tesla'dan Türk müşterilere müjde geldi: Model Y'ye özel 1,3 milyon lira indirim sunuyorlar
  2. 05:15 AYM'den ek vergi kararı verildi: 75 bin mükellef bunu bekliyordu
  3. 05:11 Mehmet Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi: Sömürge valisi böyle konuşur
  4. 05:08 Zamanaşımına uğrayan hesaplarda önemli değişiklik yapılacak
  5. 05:02 CHP’den Et ve Süt Kurumu'na tepki geldi: Zam geri alınmalı
  6. 04:59 Merkez Bankası'nın rezervlerinde artış gözlemlendi
  7. 04:57 Tüketici kredilerinde artış gözlemlendi
  8. 04:54 Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyat boykotuna ticaret odasından tepki geldi
  9. 04:52 Ekvador'da son 2 günde 2 belediye başkanı suç çeteleri tarafından öldürüldü
  10. 04:48 Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı
  11. 04:46 AB yetkilisinden Trump’a yanıt geldi: Putin'den korkmayın
  12. 04:43 İspanyol bakan uluslararası topluma seslendi: Gazze'ye odaklanın!
  13. 04:41 MB açıklamasından sonra planlar değişti! Temmuz zamları ne kadar olacak?
  14. 04:39 Türkiye'de eğitim gören yabancı öğrenci sayısı belli oldu: işte o rakamlar
  15. 04:37 Pastacıların sırrı ifşa oldu! Kek kabartmak bu kadar kolay!
  16. 04:35 Microsoft Store yeni güncellemeyi kullanıcılarına sundu
  17. 04:31 Elon Musk duyurdu: X artık ücretli olacak!
  18. 04:29 Telegram kurucusundan açıklama: Bir yıl içinde bir milyar kullanıcıya ulaşacak!
  19. 04:27 WhatsApp'a eskiden kullandığımız MSN özelliği geliyor!
  20. 04:23 Akıllı telefonların ömrü kaç yıl?
3. Sayfa Haberleri