Ahmet Nur Çebi: Dursun Özbek özür dilemeli

Ahmet Nur Çebi: Dursun Özbek özür dilemeli

Ahmet Nur Çebi: Dursun Özbek özür dilemeli Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi; düzenlediği basın toplantısında biten sezonu değerlendirdi.

İşte Çebi'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları;

"2-3 takviye ile önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük adayı biz olacağız. Şenol hocamızla yola devam edeceğiz. Bu süreçte biz görevimize devam edeceğiz. Camiamız içerisinde gereksiz bir seçim atmosferi yaratıldı. Bir mücadele, bir savaş elbirliğiyle yürütülür."

"Çok iyi bir takım yaptık. Sakatlıklar yakamızı bırakmadı. Ghezzal'ı uzun süre kullanamadık. Kalecimiz iyi sezon geçirdi ama 2-3 ay geç geldi. Josef sakatlandı. Tüm bu sakatlıklar bizi beklentimizin dışına taşımıştır. Seneye inşallah bunlar olmaz. Gereken kadroyu kurup Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşımaya çalışacağız."

"Dursun Özbek'in "6 puan olsa da ne fark eder. Ofsaytımsı maç olsa da ne fark eder?" gibi bir söylemi var. 6 puanı silip, Sivasspor maçını eklerseniz, 9 puan eder. Çok şey fark eder. Arkanıza aldığınız rüzgar, rakiplerinizin moralini bozduğunuz tavır, deprem nedeniyle 3 puan yazılması... Ofsaytımsının arkasına, penaltımsıları eklerseniz, şampiyonumsu olursunuz. Başkanlar, taraftar tavrıyla konuşmamalı. Zafer sarhoşluğudur, anlıyorum. Ama çıkıp özür dilemeli."

"Galatasaray ve Fenerbahçe, biz konuşurken ağzını bile açmadı! Şimdi lig bitince çıkıp 'Ne fark eder?' diyorsunuz! Bu ifadeler hoş değil, spor camiası hoşlanmaz."

"Erden Timur'un konuşmasını bekliyoruz. Elindekileri çok süratli şekilde açıklamasını bekliyoruz. 'Ligi bitirtmem' diyordunuz ama lig bitti! İşinize geldiği gibi konuşuyorsunuz. Kavga etmekten korkup, kaçıyorsunuz. Ama abiniz gelince, çıkıp kavgada hırlamaya başlıyorsunuz."

"8 puan fark açılınca konuşuyorsunuz, demek durum bu. 5 puan fark olsa, Dursun Özbek nasıl açıklama yapacaktı? 8 puan farka çirkin açıklamayı yapıyorsanız, 5 puan farkta nasıl konuşacaktınız? Bu ifadeleri kullanacaksanız, neden beklediniz? Zamanında neden konuşamadınız?"

"TFF Başkanı da bu düşüncelere katıldı, bu da düşündürücü bir durum. Fark 5 olsaydı, TFF Başkanı olarak bu açıklamalarınızı nasıl değiştirirdiniz? Ne diyecektiniz? Cevabını önemle rica ediyorum."

"Kasıtlı algı yapıldı. Biz puan istemedik, adalet istedik. Depremden üç gün sonra 'İki yol var, birini tercih edeceğiz' diyorsunuz. Demek mantıklı bir yol daha var! Bizim önerdiğimiz yol mantıksızsa, o gün neden 'İki yol var' dediniz? TFF Başkanı taraf olduğunu hissettiriyor, Beşiktaş camiası rahatsız."

"Bunu bir şekilde istemeyerek, anlamayarak söylediğini düşünmek istiyorum. Beşiktaş camiasından özür borcunuz var. Bunu yapmanızı talep ediyorum. TFF Başkanı olacaksanız, tüm takımlara eşit mesafede olmanızı hissettirmelisiniz."

"Beşiktaş'ın ödenmemiş 1 kuruş borcu yoktur. Bunu buraya kadar getirmek çok önemliydi. Takdir edilmeyi beklemiyoruz ama başarıları, pandemi döneminde alınmış 4 kupayı spor camiasının unutmamasını diliyorum."

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi başarılı bulmuyorum. Bunu söylemek hakkım. Sürekli ceza almaktan herkes yoruldu. Beşiktaş Başkanı'nı bir haftada 3 kez ceza kuruluna göndermek neyi ifade ediyor? TFF Başkanı'nı, Beşiktaş'ı rencide eden açıklamaları sebebiyle Tahkim Kurulu'na şikayet edeceğiz. Kendisini ayrıca TFF Genel Kurulu'nda da desteklemeyeceğim."

"Redmond ile görüşmelerde son aşamaya geldik. Bizimle beraber devam etmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Kendisi de burada kalma konusunda istekli ve arzulu."

"Ahmet Nur Çebi: Dursun Özbek özür dilemeli" haberi, 08 Haziran 2023 tarihinde yazılmıştır. 08 Haziran 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ahmet Nur Çebi: Dursun Özbek özür dilemeli haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ahmet Nur Çebi: Dursun Özbek özür dilemeli 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:01 Trump'ın yargılandığı mahkeme önünde bir kişi kendini yaktı!
  2. 22:53 Fenerbahçe'nin Avrupa'dan elde ettiği gelir açıklandı!
  3. 22:49 Türkiye pazarı için özel olarak geliştirilen Tesla Model Y'nin satış fiyatı netleşti!
  4. 22:15 Gazze'deki Çatışmalar Çevre ve Sağlık Felaketine Yol Açıyor: BM Uyarısı
  5. 22:14 Kulüpler Birliği, TFF'ye seçim için bir çağrıda bulundu!
  6. 22:14 Beşiktaş, ligdeki beş maçlık galibiyet hasretine son verdi
  7. 22:11 Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-0 Mağlup Ederek Galibiyet Hasretine Son Verdi
  8. 22:06 Okul müdürünü tacizle suçlayan lise öğrencilerinin şikayetleri sonucunda müdür tutuklandı
  9. 22:06 İstenmeyen tüylerden acısız nasıl kurtulunur?
  10. 22:05 Teknik direktör değişikliklerinin Beşiktaş'a fayda sağladığı görülüyor
  11. 22:02 Evde uygulayacağınız bu yöntemle herkes dişlerinizin beyazlık sırrını soracak!
  12. 21:56 Tokat'taki depremin yol açtığı hasarın detayları kamuoyuna sunuldu
  13. 21:56 Hamas, Blinken'ı İsrail'in yanında olmakla suçladı
  14. 21:44 Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun
  15. 21:43 Koç Holding, Romanya'daki Ford Otosan Fabrikasında Seri Üretime Geçti!
  16. 21:37 Bakan İbrahim Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırılıyor
  17. 21:36 ABD Dışişleri Bakanı Blinken açıkladı: “Refah’ta askeri operasyonlar desteklemediğimiz bir şey”
  18. 21:33 Pamuklu nevresimler nasıl düzgün şekilde yıkanır?
  19. 21:13 Galatasaray'ın hedefi 60 milyon avro
  20. 20:53 Hızlı Uyumanın Sırları: Sadece Birkaç Dakikada Uykuya Dalmanın Yolları!
Spor Haberleri