Ailesinden 3 kişi öldürülen Rıdvan Güçlü: En ağır cezayla cezalandırılmasını istiyorum

Ailesinden 3 kişi öldürülen Rıdvan Güçlü: En ağır cezayla cezalandırılmasını istiyorum

Ailesinden 3 kişi öldürülen Rıdvan Güçlü: En... Ali İhsan Kılıç, köpek besledikleri gerekçesiyle aynı aileden 3 kişiyi öldürmüştü

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, sokak köpeklerini besledikleri gerekçesiyle aralarında çıkan tartışmada komşusu Ali İhsan Kılıç (62) tarafından eşi, kayınpederi ve kayınvalidesi öldürülen Rıdvan Güçlü (38), "Anneme, babama ve eşime ateş ettikten sonra belki mermisi bittiği için belki de silahı tutukluk yaptığı için olay sırasında 2 çocuğumu evin kapısında tutmaya çalışan baldızımı 'Bekle, seni de çocukları da öldüreceğim' diyerek, tehdit etmiş. 3 ölüm olmasına rağmen, Allah'ıma şükrediyorum. Çocuklarıma bir şey olmadı. En ağır cezayla cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Olay, geçen cuma günü saat 16.00 sıralarında, Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi'nde meydana geldi. Ali İhsan Kılıç ile Yahya Köşek (61) 5 gün önce kavga etti. Bu kavganın ardından Ali İhsan Kılıç'a ait evin önünde tekrar karşılaşan ikili yine tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tabancasını çıkaran Ali İhsan Kılıç, Yahya Köşek, eşi Meryem Köşek (57) ve kızı Funda Güçlü'ye (37) ateş etti.

Ağır yaralanan Köşek çifti ile kızı Funda Güçlü, çağırılan ambulanslarla, Ege Üniversitesi Hastanesi ile Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından Ali İhsan Kılıç, suç aleti tabancayla yakalanarak gözaltına alındı. 3 kişinin öldürüldüğü olay ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde, Ali İhsan Kılıç'ın elinde tabancayla 3 kişiyi vurduğu ve ailenin diğer üyelerinin ona engel olmak istediği görüldü.

Önceden de tartışmışlar

Cinayetin sebebinin ise Köşek ve ailesinin sokak köpeklerine yemek verdiği, Kılıç'ın duruma tepki gösterince çıkan tartışmada olayı gerçekleştirdiği belirtildi. İki ailenin, daha önce de birkaç kez aynı nedenle tartışma yaşadıkları ve bu nedenle evlerinin arasına branda çektikleri öğrenildi. Yahya ve Meryem Köşek çifti ile 2 çocuk annesi kızları Funda Güçlü'nün cenazeleri, önceki gün Bilal-i Habeşi Camisi'nde kılınan namaz sonrası Doğançay Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Şekeri düştüğü için olay anını hatırlamıyorlarmış

Ali İhsan Kılıç ise emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından aynı gün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kılıç'ın emniyetteki ifadesinde Köşek ailesiyle sokak köpeği konusunda zaman zaman tartışmalar yaşadıklarını, olay günü de Köşek ailesinin beslediği sokak köpeklerinden birinin torununu korkuttuğunu iddia ederek olayı gerçekleştirdiğini, olay anında şekerinin yükseldiğini ve o anları hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

'3 ayrı ambulansta 3'üne de kalp masajı yapıldığını gördüm'

Rıdvan Güçlü, "Özel bir bankada güvenlik görevlisiyim. O gün işteydim. Küçük baldızım aradı. 'Enişte yetiş' dedi ve telefon kapandı. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimi, kayınpederimi ve kayınvalidemi aradım. Ancak hiçbiri telefonu açmadı. Biri 7, diğeri 10 yaşında 2 erkek evladım var. Çocuklarımdan birine bir şey oldu sandım hemen taksiyle eve geldim. Evimizin sokağı çok kalabalıktı. 3 ambulansı görünce çıldırdım. Ambulanslardan birinde babama, diğerinde anneme, bir değerinde ise eşime kalp masajı yapıldığını gördüm. Ambulansın olaydan 40 dakika sonra geldiği söyleniyor. Polis, yaralıları özel araçla hastaneye götürmek isteyen komşularımıza yanlış bir müdahale olmaması için izin vermemiş. Sonuçta ailemi kurşunladılar, bir kaza değil. Acil müdahale edilmesi için bir an önce hastaneye götürülmesi gerekiyordu" diye konuştu.

'Baldızımında kafasında odun kırmışlar'

Yaşadığı korku dolu anları gözyaşları içerisinde anlatan Güçlü, "Tartışma başladıktan sonra önce babamı, ardından annemi, sonra da eşimi vuruyor. Belki mermisi bittiği için belki de silahı tutukluk yaptığı için olay sırasında 2 çocuğumu evin kapısında tutmaya çalışan baldızımı 'Bekle, seni de çocukları da öldüreceğim' diyerek tehdit etmiş. 3 ölüm olmasına rağmen, Allah'ıma şükrediyorum, çocuklarıma bir şey olmadı. O an baldızım çocuklarımı alıp, eve sokuyor. Kapıyı kapatıp, 'Kimseye açmayın. Camlardan uzak durun' diyor. Baldızım olay yerine dönünce onun da kafasında odun kırmışlar. Şu an durumu iyi" dedi.

'Sokak köpeğine ekmek su veriliyor 3 can öldürülür mü?'

Hayvansever bir aile olduklarını belirten Güçlü, "Cins bir köpeğim vardı. Komşular rahatsız olduklarını söylediği için başka birine sahiplendirdim. Bunlarda Allah'ın kulu. Sokak köpeklerine yiyecek ve su veriyorduk. Çevrede okul ve park var. Eğer beslenmezlerse yarın başka çocuklara saldırabilirler. Bu saldırganla hiçbir başka problemimiz yoktu. Aynı köydeniz. Sokak köpeğine ekmek su veriliyor diye 3 can öldürülür mü? Bu zanlı bunu yapabilecek birisi değil. Nasıl böyle bir şeye cesaret etti, bir şey mi kullandı bilmiyorum. Allah bize sabır versin. En ağır cezayla cezalandırılmasını istiyorum. Bu olayın peşini bırakmayacağım. Herkesin desteğine ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

"Ailesinden 3 kişi öldürülen Rıdvan Güçlü: En ağır cezayla cezalandırılmasını istiyorum" haberi, 13 Haziran 2022 tarihinde yazılmıştır. 13 Haziran 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ailesinden 3 kişi öldürülen Rıdvan Güçlü: En ağır cezayla cezalandırılmasını istiyorum haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ailesinden 3 kişi öldürülen Rıdvan Güçlü: En ağır cezayla cezalandırılmasını istiyorum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:00 Galatasaray'da Kadro Revizyonu: Yeni Sezon için Transfer Hamleleri Başladı
  2. 12:45 İsveçli metal grup In Flames'den İstanbul Konseri!
  3. 12:41 Livakovic'le İsmail Kartal arasında özel görüşme dönüyor!
  4. 12:35 Dejounte Murray'nin son saniye basketi rekora gitti!
  5. 12:20 Tamer Karadağlı'nın Şikayet Ettiği Bina Bakanlık Binası Çıktı!
  6. 11:56 Yeni bir kararla emekli promosyon ödemelerine özel bankalar da dahil edildi
  7. 11:56 Clinton ile Obama'nın da katıldığı etkinlikte Biden'a Gazze protestosu: "Kendinden utan, Joe Biden"
  8. 11:55 Son Dakika: Eros davasında Başsavcılıktan itiraz!
  9. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  10. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
  11. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  12. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  13. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  14. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  15. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  16. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  17. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  18. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  19. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  20. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
Gündem Haberleri