AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Milletin menfaatine olan her şeyi yapmaya azmediyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Milletin menfaatine olan her şeyi yapmaya azmediyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: M... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: Milletin menfaatine olan her şeyi yapmaya azmediyoruz

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de Melikgazi Belediyesi iş birliği ile Tınaztepe Mahallesi'nde hayırsever Ahmet ve Selehattin Sarıalp'in yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezinin açılışına katıldı.

Burada konuşan Özhaseki, Türkiye'nin zor bir coğrafyada yaşadığını, Avrupa'nın ortasında keyif yapan bir ülke olmadığını, etrafının ateş çemberi olduğunu söyledi.

Zor bir coğrafyada, yatırım yapıldığını, ülkenin büyüdüğünü anlatan Özhaseki, "2015 yılında strateji grubu olarak bir anket yaptırdık. Vatandaşa sorduk, 'En önemli sorun nedir?' dedik. Yüzde 90 PKK terör örgütü çıktı. Çok şükür bu terör örgütü bitti, şehirlerimizde kalmadı. Kızılay, Beşiktaş ve Kayseri'de bombalar patlatamıyorlar. Dağları, köyleri temizledik. Şimdi kaçtıkları Irak ve Suriye'nin tepelerinde bulup tepelerine binmeye devam ediyoruz. Hayatı onlara zehir edeceğiz. Evlatlarımızın hiçbirinin elhamdülillah kanı yerde kalmıyor." ifadesini kullandı.

Türkiye'nin ekonomik anlamda zor durumda bırakılmak istendiğini vurgulayan Özhaseki, salgın döneminde dünyanın daraldığı dönemde bile 20'den fazla hastanenin açıldığını dile getirdi.

"Ayasofya herkesin rüyasıydı. Batı'nın ve Hristiyan aleminin baskısından dolayı cami olarak açamıyorduk." diyen Özhaseki, şu an açıldığını, ezanların okunduğunu hatırlattı.

Özhaseki, Akdeniz'de yaşanan oyunların bozularak yatırım üzerine yatırım yapıldığını, Akdeniz'in Türk gölü haline geldiğini ifade etti.

- "Milletin menfaatine olan her şeyi yapmaya azmediyoruz"

Türkiye'nin salgının bitmesiyle hizmet sektöründe önünün açılacağını anlatan Özhaseki, yapılan desteklerin önemini vurguladı.

Yakın dönemde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığına değinen Özhaseki, "Kayseri Şehir Hastanesinde odada kaldım. Büyük bir odaydı. 'Acaba bana mı böyle bir oda verdiler?' dedim. Yanımdaki odalarda bulunan herkes Kovid-19 olduğu için diğer odalardakileri ziyaret ettim. Herkesin odası benimki kadar güzeldi. Hiç farkı yoktu." dedi.

Özhaseki, yapılan hizmetlere her zaman muhalif birilerinin olduğunu, doğru olan, milletin menfaatine olan her şeyi yapmaya azmettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından açılışın gerçekleştirildiği programa AK Parti Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve ilçe belediye başkanları katıldı.

"AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Milletin menfaatine olan her şeyi yapmaya azmediyoruz" haberi, 02 Temmuz 2021 tarihinde yazılmıştır. 02 Temmuz 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Milletin menfaatine olan her şeyi yapmaya azmediyoruz haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Milletin menfaatine olan her şeyi yapmaya azmediyoruz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  2. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  3. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  4. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  5. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  6. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  7. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  8. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  9. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  10. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  11. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  12. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  13. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  14. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  15. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  16. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  17. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
  18. 22:02 Cinsel Organına Salatalık Sıkışan Kolombiyalı Pes Dedirtti!
  19. 21:38 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'tan Tarihi Görüşme! Romanya Cumhurbaşkanı Lohannis Buluşması!
  20. 21:35 Altın Yatırımcıları Dikkat! Dünya Bankası'ndan Altın Fiyatları Hakkında Son Dakika Tahmini!
Politika Haberleri