AK Parti Merkezefendi Adayı Başer’den miting gibi iddali SKM açılışı!

AK Parti Merkezefendi Adayı Başer’den miting gibi iddali SKM açılışı!

AK Parti Merkezefendi Adayı Başer’den miting... Cumhur İttifakı'nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer'in Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), coşkulu bir törenle açıldı. Heyecanlı açılış!

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer'in Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), büyük bir coşkuyla açıldı. Gövde gösterisine dönüşen açılış töreninde, AK Parti ve MHP'nin Denizli kurmayları da tam kadro yer aldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yanı sıra, AK Parti Denizli Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ve MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Hasan Aybay gibi isimler de SKM'nin açılışına katıldı.

Özay Gönlüm Meydanı'nda gerçekleştirilen açılış töreni, seçmenlerin yoğun ilgisi ve coşkusuyla adeta bir mitinge dönüştü. Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi için aday gösterdiği genç ve başarılı iş insanı Ekrem Başer, seçim çalışmalarını yürüteceği SKM'nin açılışında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Merkezefendi için aydınlık bir geleceği inşa etmek amacında olduklarını belirtti.

Başer, "Bugün sadece Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda Merkezefendimiz için aydınlık bir geleceğin ilk adımını atıyoruz. Biz hemşehrilerimiz arasında hiçbir ayrım yapmıyoruz. Her bir hemşehrimizin fikrine değer veriyor, görüş farklılıklarını en büyük gücümüz olarak görüyoruz. Size bu anlayışla hizmet edeceğimizin sözünü veriyorum." şeklinde konuştu.

Ayrıca, Merkezefendi'nin sosyal ve ekonomik anlamda daha ileri taşınması için projeler hazırlayacaklarını, gençlere daha fazla fırsat sunacaklarını, kadınların sosyal hayatta daha aktif roller üstlenmelerini sağlayacaklarını ve çocuklar için güvenli yeşil alanlar oluşturacaklarını ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise yaptığı konuşmada, "Yeni dönemde Ekrem Başer kardeşimizle ve değerli hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle vererek Merkezefendimizi yeniden gerçek belediyecilikle, gönül belediyeciliğiyle buluşturacağız. Bugüne kadar tüm ilçelerimizde olduğu gibi, Merkezefendi'mizde de birbirinden büyük projelere imza attık. İnşallah 1 Nisan'dan itibaren Denizlimizde tüm ilçe belediye başkanlarımızla el ele vererek hizmet destanı yazmaya devam edeceğiz." dedi.

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi için ortak vizyonunu vurgulayan açılış töreni, partililerin coşkulu tezahüratları ve destek gösterileriyle sona erdi.

"AK Parti Merkezefendi Adayı Başer’den miting gibi iddali SKM açılışı!" haberi, 17 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 17 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan AK Parti Merkezefendi Adayı Başer’den miting gibi iddali SKM açılışı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AK Parti Merkezefendi Adayı Başer’den miting gibi iddali SKM açılışı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:29 Gazze'de ateşkes olacak mı? Mısır, Hamas ve İsrail ile temaslarını yoğunlaştırdığını açıkladı
  2. 00:26 Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurduğunu açıkladı!
  3. 00:25 Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
  4. 00:22 AK Parti Sözcüsü Çelik açıkladı: Uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleşecek
  5. 00:21 Emeklilerin Temmuz Zamı Beklentisi Karanlıklaşıyor: Eksik Zam Uyarısı Geldi!
  6. 00:19 Elektronik Devi iflas bayrağını çekti: Binlerce şubeye sahipti!
  7. 00:16 Enerji yasa teklifi TBMM'de kabul edildiği açıklandı
  8. 00:14 Elazığ'da 4,0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!
  9. 00:13 Mehmet Ali Erbil, Dini Nikah Kıydı!
  10. 00:12 Sandıktan sonra Gazze siyaseti değiştirmeye başladı: AK Parti kaybetti Filistin kazandı
  11. 00:09 WhatsApp'ı Artık Kullanamayacak Telefonlar Belli Oldu!
  12. 00:02 Show TV'nin Bahar Dizisine İddialı Rakip! Kanal D'den Yeni Dizi Sürprizi!
  13. 00:01 Survivor'da gergin anlar yaşandı!: Resmen takımı değişti!
  14. 00:01 Altın Sahipleri Dikkat! 2 Ay Sürecek Bu Olay Yarın Başlıyor! Hazırlıklı Olun!
  15. 23:58 MEB öğretmen atamaları belli oldu!: Proje okullarına başvuru tarihleri de açıklandı!
  16. 23:56 Tek ısırığı ile öldüren yılan görüldü!: İşte Türkiye'nin en zehirli yılanı!
  17. 23:54 Çinli kadınlar neden yalnızca kaynar su içiyor?
  18. 23:53 İşte Turkcell'in yeni yönetim kurulu!: Peki, hangi isimler atandı?
  19. 23:50 SPK 2 şirketin ilk halka arzını onayladı!: Peki, bunlar hangi şirketler?
  20. 23:48 Esnaf, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için müjde geliyor!: Torba yasası belli oldu!
Politika Haberleri