AK Partili Arı'dan AK Parti'ye sert sözler: FETÖ artıklığı yapmayın, bunlar FETÖ taktiğidir!

AK Partili Arı'dan AK Parti'ye sert sözler: FETÖ artıklığı yapmayın, bunlar FETÖ taktiğidir!

AK Partili Arı'dan AK Parti'ye sert sözler: ... Nevşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden AK Partili Rasim Arı, partisine çok sert sözlerle tepki gösterdi. Arı, ''FETÖ artıklığı yapmayın. Bunlar FETÖ taktiğidir. Yanında ders aldığınız için başka gariban insanları FETÖ'cü diye suçladınız''

2019'daki yerel seçimlerde AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı,  sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini duyurdu. İstifanın ardından açıklamalarda bulunan Arı, partisine çok sert sözlerle yüklendi. Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Arı, ''Bana kumpas kuranlar şimdi birbirlerini satmaya başladılar. FETÖ artıklığı yapmayın. Bunlar FETÖ taktiğidir" dedi.

Arı'nın açıklamaları şu şekilde:
Fake hesaplardan kendisi ve ailesi hakkında çeşitli iftiralar atan kişileri tespit ettiklerini ve 1 milyonluk tazminat davası açtıklarını belirten Rasim Arı, “Sakın ola benim bayramlık ağzımı açtırmayın. Benim bayramlık ağzımızı açtırırsanız, siz girecek delik ararsınız. Sizin gibi kahpece iftiralar da atmam. Siz nasıl insanlarsınız, Müslüman mısınız? İftiranın acısını ödeyeceksin. Şimdi tamamı birbirini satmaya başladı” dedi.

"BELEDİYEYİ DÜZENE SOKTUM"
Yolsuzluğun, haksızlığın döndüğü belediyeyi düzene soktuğunu ifade eden Rasim Arı, ''Belediye başkanlığına geldiğimde 89 milyon olan borç 10 milyona indi. Geldiğimde kasada 700 bin lira vardı. Bıraktığımda 12 milyon 589 bin lira para vardı. Belediyede düzensizlik nasıl olur size öğreteyim mi? Yapılan bir pazar yerinin müteahhidi bırakıp kaçıyor. 10 yıldır bankada bekletilen 480 bin liralık bir teminat mektubu vardı. Bundan kimsenin haberi yok. O dönem yalvara yakara 480 bin lirayı belediyeye aldı. İdare edilemeyen düzensiz belediye böyle olur. 2004 ve 2009 yılları arasında TEDAŞ'a borç ödenmemiş ve 6 milyonluk borç 24 milyona çıkmış. İlgilenilmeyen belediye öyle olur. Sistem kuruldu, eğer beğenmiyorsanız gidersiniz bilenler gelir. Siz benim belediye meclis üyelerimdiniz. Belediyeye gelseydiniz bilirdiniz. Bugüne kadar iyi niyetimi muhafaza ettim. Ama bu dakikadan itibaren her atılan adımı kontrol edeceğim. Yönetim şimdi sizde benim bir haksızlığım varsa verirsiniz savcılığa. Fake hesaplarla operasyon yapmayın'' dedi.

"BUNLAR FETÖ TAKTİĞİDİR"
Arı, ''Vatandaşa gidip 140 gün boyunca elini ayağını öptüm. Vatandaş bana oy verdi, size oy vermedi. Benim seçildiğim bir yerde hiçbir zorluğa girmeden altın tepside bir belediye başkanlığı sundum. Bundan sonra benim bürokratımın benimle görüşmesi kadar daha doğal ne olabilir? Ben sağlık gerekçemle istifa ediyorum diyorum ama benim çalışma arkadaşlarım benimle diyaloğu kesiyor. Benimle iletişimi kesmeyen de tehdit ediliyor. Mesele merkez ilçe başkanımız Ferit Bey sen benim dostum değil miydin? Ertesi gün ne oldu da Rasim Arı'yı beğenme dedin. Bu nasıl bir vicdandır? Yarın birbirimizin yüzüne nasıl bakacağız? Bana kumpas kuranlar şimdi birbirlerini satmaya başladılar. FETÖ artıklığı yapmayın. Bunlar FETÖ taktiğidir. Yanında ders aldığınız için başka gariban insanları FETÖ'cü diye suçladınız'' ifadelerini kullandı.

"MAL VARLIĞINIZI AÇIKLAYIN"
Bir sosyal medya kullanıcısının ‘Emlak Konutta kaç daireniz var' sorusu üzerine mal varlığını açıklayan Arı, ''Ben 2002 yılından beri devlet memuruyum. Üst düzey bürokratlık yaptım. Bunun yanında 21 ay belediye başkanlığı yaptım. Benimle birlikte belediyeciliğe başlayan memur, belediye başkanı, siyasetçi vs. hepimiz mal varlığımızı açıklayalım. Bu da yetmez hepimiz mal varlığını Nevşehir Belediyesi'ne bağışlayalım var mısınız? Hodri meydan, bağışlamayan namerttir. Sadece kendimizin mal varlığı değil, annemizin, babamızın, kardeşlerimizin ve diğer yakın akrabalarımızın da mal varlığını ortaya koyalım. Benim bir sayfa mal varlığım var'' diye konuştu.

"AK Partili Arı'dan AK Parti'ye sert sözler: FETÖ artıklığı yapmayın, bunlar FETÖ taktiğidir!" haberi, 17 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 17 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan AK Partili Arı'dan AK Parti'ye sert sözler: FETÖ artıklığı yapmayın, bunlar FETÖ taktiğidir! haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AK Partili Arı'dan AK Parti'ye sert sözler: FETÖ artıklığı yapmayın, bunlar FETÖ taktiğidir! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  2. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  3. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  4. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  5. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  6. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  7. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  8. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  9. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  10. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  11. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  12. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  13. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  14. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  15. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  16. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  17. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  18. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  19. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  20. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
Politika Haberleri