AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dertleri yalnız çıkarlarını korumak"

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan:

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dertleri ... AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli mitinginde muhalefeti eleştirdi. Horoz dövüşünün bile bir adabı olduğunu belirten Erdoğan, muhalefetin kavgasında dahi bu adabı göremediğini ifade etti.

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli mitinginde muhalefeti eleştirdi. Horoz dövüşünün bile bir adabı olduğunu belirten Erdoğan, muhalefetin kavgasında dahi bu adabı göremediğini ifade etti.

"DENİZLİ'DE HAK ETTİĞİMİZ VE OLMAYI ARZULADIĞIMIZ YERE KESİNLİKLE GELECEĞİZ"

Ülkeye eser kazandırmak ve millete hizmet etmek gibi kaygıları olmadığını dile getiren Cumhurbaşkanı, muhalefetin varlık amacının çıkarlarını korumak ve iktidar alanlarını genişletmek olduğunu söyledi. Erdoğan, "Mayıs ayındaki seçimlerde Cumhur İttifakı'na Cumhurbaşkalığında yüzde 44, milletvekilliğinde yüzde 45 oranında destek verdiniz. Mesajlarımızı ulaştıramadığımız insanlarımız var ise bir yolunu bulup kesinlikle onlara ulaşacağız. Cumhur İttifakı'na gönül veren kardeşlerimizle birlikte CHP başta olmak üzere muhalefetten umudunu kesenleri de muhabbetle bağrımıza basacağız. Daha fazla çalışarak Denizli'de hak ettiğimiz ve olmayı arzuladığımız yere kesinlikle geleceğiz. Ülkemizi nasıl 21 yılda asırlık demokrasi ve kalkınma atılımlarıyla buluşturduysak Türkiye Yüzyılı'nın inşası da bizlere nasip olacak." dedi.

CUMHUR İTTİFAKI'NA MESAJ

Cumhur İttifakı'na destek verenleri selamlayan Erdoğan, Mayıs ayındaki seçimlerde alınan destekle gurur duyduklarını belirtti. Mesajlarını ulaştıramadıkları kişilere ulaşmak için çaba göstereceklerini ifade etti. Ayrıca, umudu kesenleri de muhabbetle bağrına basacaklarını vurguladı. Erdoğan "Horoz dövüşünün bile bir adabı var fakat muhalefetin kavgasında onu bile göremiyorsunuz. Dün iltifat yağmuruna tuttuklarına bugün en ağır hakaretleri savunmaktan çekinmiyorlar. Bundan 8-9 ay önce birlikte bir ülkeyi yönetmekten bahsediyorlardı. Bunların ülkeye eser kazandırmak ve millete hizmet etmek gibi en küçük dertleri yok. Siyasetteki varlık amaçları yalnız çıkarlarını korumak iktidar alanlarını genişletmek yoldaşlarını hançerleme pahasına da olsa siyasi kariyer basamakalrını tırmanmaktan ibaret. Doğru olan hayırlı işlere destek vermektir. Dünyanın dört bir yanındaki dostlarımızın yüreklerini ferahlık, düşmanlarımızın yüreklerini korku kaplasın." dedi.

SAVUNMA SANAYİİNDE BAŞARILAR

Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin savunma sanayiindeki başarılarına da değindi. Ülkenin artık ihtiyaç duyduğu silahları kendi imkanlarıyla üretebildiğini ve hatta dost ve kardeş ülkelere ihraç edebildiğini belirtti. ANKA 3 ve KAAN gibi projelerle Türkiye'nin savunma sanayiinde çığır açtığını söyledi. Erdoğan, "Artık her şey bizim. Kendimiz üretiyoruz. Artık ihtiyacımız olan silahları kendi imkanlarımızla üretiyoruz. Bununla yetinmiyor dost ve kardeş ülkelere de ihraç edebiliyoruz. En son KAAN'ımız çıktı. Bir de bizi çok çok önemli bir adımımız var. ANKA 3'ünde hizmete girmesiyle bu alanda çığır açıyoruz. KAAN'ımızı da gökle buluşturduk. 5. nesil savaş uçağımız ilk uçuşunu icraat etti. Yaklaşık 15 senelik çabanın gayretin ve azmin ürünü olan dünkü testle eleştiri eşiği açtı. 2028 senenin sonunda KAAN'ın Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza katılmasını planlıyoruz." dedi.

"AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dertleri yalnız çıkarlarını korumak"" haberi, 22 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 22 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dertleri yalnız çıkarlarını korumak" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dertleri yalnız çıkarlarını korumak" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:13 GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
  2. 03:10 Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
  3. 02:58 En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
  4. 02:56 Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
  5. 02:53 2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
  6. 02:51 Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde
  7. 02:49 Citroën elektrikli araç modelleri ve özellikleri açıklandı
  8. 02:29 Dört burç bu hafta talihli
  9. 02:27 Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
  10. 02:25 ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
  11. 02:23 Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
  12. 02:21 Dışı çıtır çıtır, içi sulu sulu: Kalem böreğini unutturan lezzet!
  13. 02:20 BMW Modellerindeki 'i' takısını kaldıracağını açıkladı
  14. 02:19 Uzmanlar ortaya çıkardı: İmzanız tüm karakterinizi ele veriyor!
  15. 02:18 Lucid Motors'un Yeni Modeli Çığır Açıyor!
  16. 02:18 Canan Karatay’dan acil uyarı: Gerçeği sağlık sahtesi zehir! Rengi ve kokusuna dikkat
  17. 02:16 Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
  18. 02:13 Hamas: Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
  19. 02:10 CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
  20. 01:45 İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde
Politika Haberleri