AK Partili Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: ABD seyahati enteresan şeffaf bir gezi olmuş

AK Partili Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: ABD seyahati enteresan şeffaf bir gezi olmuş

AK Partili Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: A... AK Parti MKYK'nın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Çelik konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Çelik, Kılıçdaroğlu'nun ABD seyahatini 'enteresan şeffaf bir gezi' olarak niteledi.

AK Parti MKYK, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki toplantı, saat 17.10'da başladı. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Bartın'daki maden faciasına ilişkin açıklamalarda bulunan Çelik, soruşturmanın şeffaf yürütüleceğini belirterek "Olay tüm boyutlarıyla ortaya çıkarılacak." dedi. Rusya lideri Putin'in “Avrupa için Türkiye’de büyük bir merkez kurabiliriz” açıklamalarına Çelik, "Avrupa'da insanların donmaması için Türkiye bir enerji üssü, enerji merkezi olarak üzerine düşeni yapmaya hazır." diye cevap verdi. Konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretini değerlendiren Çelik," 8 saat ortadan kayboldu. Bununla ilgili bir açıklama yapılmadı. Bu açıdan baktığımızda enteresan şeffaf bir gezi olmuş." ifadelerini kullandı.

Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

BARTIN'DAKİ MADEN FACİASI
Tamamen aydınlatılması için her türlü soruşturma yapılacak. Soruşturma şeffaf yürütülecek, gelişmeler paylaşılacak. Olay tüm boyutlarıyla ortaya çıkarılacak ve kamuoyuyla şeffaf şekilde paylaşılacak.

ERDOĞAN'IN 28 EKİM'DEKİ AÇIKLAMASI
Bütün vatandaşlarımızı 28 Ekim'de Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yapılacak Türkiye vizyonu konuşmasını dinlemeye davet ediyoruz.

"EVLAT NÖBETİNDEKİ EKREM ARTI HAYATINI KAYBETTİ"
Diyarbakır Anneleri'nin nöbetinin bin 141'inci günü. Çok üzücü bir haber aldık. Evlat nöbetindeki Ekrem Artı, 7 yıldır kavuşamadığı evladının peşine düşmüştü. Maalesef hayatını kaybetti, evlat hasretiyle vefat etti.


"TOPRAKLARIMIZI KORUMA KONUSUNDA KARARLIYIZ"
ABD gibi bir NATO ülkesinin DAEŞ ile mücadele konusunda kendisine dayanak aldığı yerin PYD-YPG terör örgütü olması son derece vahimdir. O zaman dünyada kime karşı terörle mücadele konusunda ilkeli olmaktan bahsedeceksiniz. NATO ülkesi olarak biz topraklarını koruma konusunda kararlığımızı sürdürdüğümüz gibi, bu faaliyetlerin Avrupa ve NATO'nun ortak güvenliğinin de merkezini teşkil ettiğini kimsenin unutmaması gerekiyor. Bu eleştiriyi getiren ülkelerin kendi güvenlikleri içinde sakıncalı bir yaklaşımdır.


"AVRUPA'DA İNSANLARIN DONMAMASI İÇİN TÜRKİYE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIR"
Avrupa'da insanların donmaması için Türkiye bir enerji üssü, enerji merkezi olarak üzerine düşeni yapmaya hazır. Önümüzde tahıl koridorunun gerçekleşmesi gibi yine Türkiye'nin merkezde olduğu, gaz koridorunun gerçekleşmesi de söz konusu olabilecektir. Herkesi bu konuya sağduyulu bir şekilde yaklaşmaya ve Türkiye'ye destek vermeye davet ediyoruz."

KILIÇDAROĞLU'NUN ABD ZİYARETİ
Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti bizden çıktı, kendisini destekleyenler de başarısız bir ziyaret olarak niteledi. 8 saat ortadan kayboldu. Bununla ilgili bir açıklama yapılmadı. Bu açıdan baktığımızda enteresan şeffaf bir gezi olmuş.

"GEÇMİŞTE YAPILANIN YANLIŞ OLDUĞUNUN VURGULANMASI ÖNEMLİ"
Çözülmüş bir meselenin ardından kanun teklifi getirdi CHP. Türkiye'de yargı vesayetini kışkırtmak için ne tür siyasi provokasyonlar yapıldığını hepimiz canlı yaşadık. Arkasından bunlardan sonuç alamayanlar AYM'ye giderek sonuç almaya çalıştı. Sayın Kılıçdaroğlu, 'Geçmişte yaptığımız yanlışı düzelteceğiz' diyor. Geçmişte yapılanın yanlış olduğunun vurgulanması önemli. Ama sizin oluşturduğunuz karanlık atmosfer yüzünden kadınlar geleceğini kaybetti. Tek taraflı şekilde 'helalleştim' diyerek meseleyi kapatırsanız burada samimiyet açığı olur. Bu insanlara kayıp yıllarını nasıl vereceksiniz?

Bakanlık yapmış bir CHP'li siyasi tuzağı yeniden ortaya çıkarmaya çalışarak, "Biz iktidara gelirsek türbanla uğraşmaya devam edeceğiz" dedi. Mutfakta ne olduğunu biliyoruz. Bu çirkinliğin karşısında CHP yönetimi nasıl bir tutum almıştır? Hiç..."

"AK Partili Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: ABD seyahati enteresan şeffaf bir gezi olmuş" haberi, 17 Ekim 2022 tarihinde yazılmıştır. 17 Ekim 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan AK Partili Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: ABD seyahati enteresan şeffaf bir gezi olmuş haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AK Partili Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: ABD seyahati enteresan şeffaf bir gezi olmuş 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:38 Hasan Can Kaya'dan Şaşırtan Açıklama: 'Hayranımla Birlikte Olurum'
  2. 16:34 Brad Pitt ve Penelope Cruz, Fransız Moda Devi İçin Unutulmaz Bir İşbirliğine İmza Attı
  3. 16:29 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Çarpıcı Açıklamalar: Terör Saldırısı ve Ukrayna'nın Barış Planı
  4. 16:27 Gurur Verici Başarı: Dev Türk Şirketi NATO'dan Dev İhale Kazandı!
  5. 16:27 İstanbul'da CHP'ye Yelken Açan İlçeler: Artıbir Araştırma'dan Çarpıcı Veriler
  6. 16:26 Huawei, 2023'te Gelirlerini Artırarak Başarıyı Yakaladı
  7. 16:23 Balıkesir'in 'Kirli Hanım' Peyniri Norveç'te Bronz Madalya Kazandı
  8. 16:12 Goldman Sachs Türkiye analizi yaptı: Yerel seçimler Türkiye'nin ekonomisini nasıl etkileyecek?
  9. 16:12 Yeniden Refah Partisi'nin adayı, AKP'nin lehine geri adım attı!
  10. 16:04 Fenerbahçe'nin Transfer Hızı: Lorran ve Rodriguinho Gündemde!
  11. 15:58 ABD'de Şubat Ayında Tüketim Harcamaları Yükseldi, Ancak Gelirler Beklentilerin Altında Kaldı
  12. 15:55 Mossad Başkanı Hamas ile Rehine Takası Önerdi, Netanyahu Reddetti
  13. 15:52 Güven Hokna'nın Set İtirafı: Yaprak Dökümü'nde Tuvalet Temizliği!
  14. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  15. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  16. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  17. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  18. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  19. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  20. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
Politika Haberleri