AK Parti'li Özhaseki: Bizim 20 yıllık iktidarımız şeref levhalarıyla dolu

AK Parti'li Özhaseki: Bizim 20 yıllık iktidarımız şeref levhalarıyla dolu

AK Parti'li Özhaseki: Bizim 20 yıllık iktida... "Bu seçim sadece Türkiye'deki insanların değil, dünya mazlumlarının da seçimidir"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bu seçim sadece Türkiye'deki insanımızın değil, aynı zamanda dünyadaki mazlumların bir seçimi olduğunu da bilelim" dedi.

Van’ın merkez Edremit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Yöresel Ürünler Pazarı’, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla hizmete açıldı. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, dün Tuşba ilçesinde kadınlar plajını törenle hizmete sunduklarını anımsatarak, "Bugün gazetenin biri adeta beni kınar gibi 'Genel Başkan Yardımcısı gitti; Van'da haremlik, selamlık plaj açtı' diyor. Çok iyi ettik, ne de iyi ettik elhamdülillah. İstedikleri kadar kınasınlar. O kardeşlerimize hiç değilse deniz suyu değecek, orada rahat edecekler. Yapmayalım mı? Sadece erkeklere mi açık olsun? Peki kendini sakınmak isteyen kardeşlerimiz nerede girecekler? İsteyene her taraf açık. Herkes her yerde girebilir. Kadın erkek serbest. Sıkıntı yok zaten. Onların güvenliğini sağlamak, onlara karşı hoşgörü içerisinde davranmak da bizim işimiz. Ama bazı kardeşlerimiz sakınmak istiyorlarsa onların ihtiyaçlarını karşılamak da bizim birinci işimiz. Elhamdülillah bunu da burada yaptık" dedi.

"Bu seçim sadece Türkiye'deki insanların değil, dünya mazlumlarının da seçimidir"

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sıradan olmadığını söyleyen Özhaseki, şöyle konuştu:

"Bu seçim sadece Türkiye'deki insanımızın değil, aynı zamanda dünyadaki mazlumların bir seçimi olduğunu da bilelim. Aliya İzzetbegoviç ölüm döşeğinde Sayın Cumhurbaşkanımıza, 'Ben size kız kardeşinizi teslim ediyorum, lütfen Bosna'ya, Boşnak kardeşlerinize bakarken kız kardeşinize bakar gibi bakın' diye teslim eden Aliya İzzetbegoviç'in seçimi olduğunu bilelim. Karşı tarafta da ne yazık ki üzülerek söylüyorum. Sokakta görseler birbirlerine selam vermeyecek, hiçbir şekilde birbirlerini sevmeyen, hoşlanmayan, dünya görüşleri birbirine uymayan, birbirleriyle hiç alakası olmayan yedili bir grup var. Onların tek derdi var. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. AK Parti gitsin de ne olursa olsun. Elhamdülillah bizim 20 yıllık iktidarımız şeref levhalarıyla dolu."

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı ise ilde 32 olan kadın kültür merkezlerinin sayısını 100’e çıkaracaklarını belirterek, “Kadının gücü Van’ın gücü, kadının gücü Türkiye’nin gücüdür. 32 olan kadın kültür merkezimizin sayısını 100’e çıkarıyoruz. Böylece 30 bin kadınımıza imkan sunacağız. Ayrıca her ilçede bir kadın kooperatifi olmak kaydıyla Van kadın kooperatiflerinin kuruluş hazırlıklarını yapıyoruz" diye konuştu. 

"5 yılda 5 milyon koyunu meralarla buluşturacağız"

Türkiye’deki meraların yüzde 10’una sahip olan Van’ın küçükbaş hayvancılıkta birinci sırada yer aldığını hatırlatan Vali Balcı, “Cumhurbaşkanımız 2020 yılını küçükbaş hayvancılıkta hamle yılı ilan etmişti. Biz o hamlelerin adımlarını Van’da atıyoruz. 1 yıl ödemesiz, 5 yıl vadeli ve sıfır faizli koyun kredisi ile inşallah hedefimiz 5 yılda 5 milyon koyunu sağlayarak Van’ın meralarıyla buluşturacağız. Van; sadece Van’ı değil, küçükbaş hayvancılıkta Türkiye’yi besleyecek hale gelecek. Bu koyunculuğun desteklenmesi, özellikle tarımla uğraşan kadınların desteklenmesi ile beraber üretime daha çok katkı sağlayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

AKP Van Milletvekili Abdulahat Arvas da, "70 yıldır CHP zihniyetinin Türkiye’nin yapısını nasıl bozduğunu, yasaklar ülkesi haline nasıl getirildiğini, hamd olsun AK Parti tarihinde tarihe gömüldü. Milletimiz artık bunları unuttu. Milletimiz artık adaleti, hakkı, hakkaniyeti, kardeşliği ve huzuru buldu. Bizler biz milletin tepesinde değil milletin hizmetkarıyız” dedi. 

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları hizmetlere kısaca değinerek, “Bizler göreve geldiğimiz son üç buçuk yıl içerisinde, ilklerin belediyesi olduk. Bölgenin ilk millet kıraathanesini, ilk millet bahçesini, ilk engelsiz yaşam merkezini, ilk sürekli eğitim merkezini ilk etüt merkezini, ilk toplu 18. madde ve imar çalışmalarını, ilk spor ve yüzme okulunu, ilk yöresel ürünler merkezini ve yine ilk kadın emeği pazarını yapmaktan dolayı mutluluğumuzu sizlerle paylaşıyoruz” dedi. 

"AK Parti'li Özhaseki: Bizim 20 yıllık iktidarımız şeref levhalarıyla dolu" haberi, 07 Ağustos 2022 tarihinde yazılmıştır. 07 Ağustos 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan AK Parti'li Özhaseki: Bizim 20 yıllık iktidarımız şeref levhalarıyla dolu haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AK Parti'li Özhaseki: Bizim 20 yıllık iktidarımız şeref levhalarıyla dolu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:25 Sürücünün yükü artıyor: Kaza yapan da yapmayan da ödeyecek!
  2. 03:22 Haftalık güzellik bakımı: Kına ve sirke
  3. 03:20 Meteorolojiden fırtına uyarısı: Bu gece başlıyor!
  4. 03:17 20 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu
  5. 03:14 Aksaray ve Konya arası kaç kilometre?
  6. 03:11 Antalya ve Alanya arası kaç kilometre?
  7. 03:07 Bu burç 2024 yılında büyük finansal kazançlar elde edecek!
  8. 03:04 Akrep burcu erkeği özellikleri nelerdir?
  9. 02:23 Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir
  10. 02:02 Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri iflasını açıkladı ve şirket hızla satışa çıkarıldı
  11. 01:57 IFacebook ve MSN'de bulunan nostaljik bir özellik Instagram'a geliyor!
  12. 01:51 Google haritalar, elektrikli araç sahiplerine güzel haber: Sürücüleri sevindirecek özellik geliyor
  13. 01:47 Jeep'in TOFAŞ hamlesi Türkleri heyecanlandırdı: Düşük fiyatlara hazır olun!
  14. 01:42 Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye bir kredi daha geldi
  15. 01:40 CHP'li Durmaz'dan Tokat açıklaması: Tokat’taki HES’ler fay hattı üzerinde
  16. 01:33 Mobil tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu artık bilgisayarlara geliyor!
  17. 01:22 AK Parti'de ıstakozun ardından Rolex krizi gündemde
  18. 01:22 Hamas ve İslami Cihad, Filistinlilere İsrail askerlerine karşı mücadele çağrısı yaptı
  19. 01:22 Zeybekci'den İsrail açıklaması: "Bebek katliamını kınıyoruz ama ticaret anlaşmamız var"
  20. 01:16 CHP'li Durmaz açıkladı: Tokat’taki HES’ler fay hattı üzerinde
Politika Haberleri