AK Parti'li Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na: Benim hakkımda herhalde 30'a yakın yalan söyledi

AK Parti'li Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na: Benim hakkımda herhalde 30'a yakın yalan söyledi

AK Parti'li Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na: Be... AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin düzenlediği bayramlaşma programı sonrası konuştu

AKP Kayseri İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Programa katılan Adalet ve Kalkınma Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki açıklamalarda bulundu. Özhaseki, "Kılıçdaroğlu televizyonlara çıkıp, suçunu itiraf ederse hakkımı helal ederim. Ancak hala pişkin pişkin gezerse sonra da mağdur ettiği, zorda bıraktığı değerleri ile alay ettiği insanlarla şimdi gidip, sadece başörtülü birisinin yanında resim verirse bunun hiçbir inandırıcılığı olmaz " diye konuştu.

Söylediği her sözün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısının görevlendirdiği şahıslar tarafından yanlış yerlere çekildiğini belirten AKP'li Özhaseki şöyle konuştu:

Mustafa Ceceli'ye açıklık getirdi

Çok özel bir grup var Türkiye’de. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısının başkanlığında çalışıyor bu ekip. Ben nerede, hangi konuşmada ne söylersem söyleyeyim ellerine alıyorlar. Bazen ben de ‘buradan ne çıkaracaklar’ diye merak ediyorum. Örneğin ‘Allah bir’ diyorum. Buradan ne çıkabilir lakin onlar çıkartıyorlar. Öyle bir grup var. Benim anlattığım olay şu; gündüz toplantıya gelmeden önce Mustafa Ceceli’yi aradım.

‘Mustafa, sen bana daha önce hacca gittiğini, orada tavaf edemediğini, göğsünde Türk Bayrağı olduğu için hacılar gelip, Türk Bayrağını öptüğünü, sonra da seni de tutarak Kabe’ye dönüp, Recep Tayyip Erdoğan’a hep birlikte dua ettiğinizi bundan dolayı da tavafı rahat yapamadığını söylemiştin hatırladın mı’ dedim. Kendisi de ‘hatırlamaz olur muyum? Ağabey o benim için önemli bir olay, size de anlattım ben bunu’ dedi. ‘Akşam bir toplantımız var ve Cumhurbaşkanımız da orada olacak. Senin adını vererek anlatabilir miyim’ dedim. ‘Bunda kötü bir şey yok. Anlat ağabey’ dedi. Ben de orada anlatırken bir müddet önce diye anlattım.

Filistin’de, Kudüs’te bir dert varsa Cumhurbaşkanımız o dertle dertleniyor. Ben de bu hikayeyi bu şekilde Mustafa’nın kendisinden izin alarak anlatmıştım. Dün saydığım ekip başladı yine ‘Ne zaman Kabe’ye gitti? Mustafa burada Türkiye’de ve şimdi şarkı söylüyor. Vay seni aramasının sebebi konser aramasıdır’ gibi söylemler kullanmışlar. Ayıptır, biraz saygı duyun ne olur? Sizin gözünüz yok da gidin bir hacca orada insanlar kime dua ediyorlar bir bakın” dedi.

"Benim hakkımda herhalde 30'a yakın yalan söyledi"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Özhaseki sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Her yerde ‘helalleşmek istiyorum’ diyor. Benim hakkımda herhalde 30'a yakın yalan söyledi. Bir kere beni arasın desin ki ‘Ben bir hata yaptım. Birisi beni dolmuşa bindirdi. Sonra da bir adam bulduk. Örgütledik ve cebine para koyduk. Her türlü yalanı söylettik. O da açığa çıktı. Hakkını helal et’ dese. Şu şekilde helal edebilirim. Televizyonlara çıkıp, suçunu itiraf ederse her türlü hakkım helal olsun. Ancak hala pişkin pişkin gezerse sonra da mağdur ettiği, zorda bıraktığı değerleri ile alay ettiği insanlarla şimdi gidip, sadece başörtülü birsinin yanında resim verirse bunun hiçbir inandırıcılığı olmaz. Önce benden bir helallik dilesin bakalım lakin onun da tek bir şartı var. Televizyonlara çıkıp, çektikleri numaraları anlatacaklar."

"AK Parti'li Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na: Benim hakkımda herhalde 30'a yakın yalan söyledi" haberi, 08 Temmuz 2022 tarihinde yazılmıştır. 08 Temmuz 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan AK Parti'li Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na: Benim hakkımda herhalde 30'a yakın yalan söyledi haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AK Parti'li Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na: Benim hakkımda herhalde 30'a yakın yalan söyledi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:21 Ticari Olmayan AB Kargolarına Vergi Oranı Yükseldi: Yeni Düzenleme Detayları
  2. 18:17 Ceviz Suyunun Mucizevi Etkileri: Sindirimi Kolaylaştırır, Kalp Sağlığını Destekler!
  3. 18:15 Atakum Belediye Meclisi İlk toplantısını yaptı! İşte o toplantıdan kareler!
  4. 18:10 Hakan Fidan, Katar Yolcusu!
  5. 18:08 Fed'den nisan raporu geldi: Enflasyon en büyük finansal risk
  6. 18:07 Getir, İngiltere, Almanya ve Hollanda'dan Çekilme Planlarıyla Çalışanları Endişelendiriyor
  7. 18:06 Beşiktaş 15 milyon euroluk savunmacı kazandı! Kartal yeni defansını İngiiltere'de buldu
  8. 18:04 WhatsApp'a yeni güncelleme geliyor!
  9. 18:00 Can Yaman "Düşük Maaşlı Projeler Benim Gibi Uluslararası Bir Oyuncuya yakışmaz"
  10. 17:59 Kızılcık Şerbeti'nde Atatürk vurgusu duygulandırdı!
  11. 17:55 Ahmet Ağaoğlu'ndan İlk Açıklama! Ser Verdi, Sır Vermedi!
  12. 17:51 Emre Belözoğlu'dan Türk Futboluna İlişkin Değerlendirmeler
  13. 17:50 Galatasaray seçime gidiyor! Tarih resmen açıklandı
  14. 17:46 İstanbulspor Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu
  15. 17:46 Uzmanlar Açıkladı: Yumurta Haşlarken Pratik İpuçları ve Günlük Tüketimin Faydaları
  16. 17:44 Emre Belözoğlu açıkladı: ''Düzelmemiz için 25-30 seneye ihtiyaç var''
  17. 17:44 El Clasico Heyecanı: Real Madrid, Barcelona'yı Ağırlıyor
  18. 17:40 Ahmet Ümit'ten İzmir'e dair yeni roman müjdesi!
  19. 17:40 En düşük emekli maaşı o rakama çıkabilir! Rakam vererek açıkladı
  20. 17:40 Biden'ın Yamyamlık İddiası Papua Yeni Gine'de Tartışma Yarattı
Politika Haberleri