Akıl sağlığı yerinde olmayan kadına polis dayağının cezası 704 TL

Akıl sağlığı yerinde olmayan kadına polis dayağının cezası 704 TL

Alanya'da görev yapan İsmet Kafadar ile İsmail Uzar isimli polis memurları, 3 Ekim 2017’de akıl sağlığı yerinde olmayan bir kişinin etrafa

Alanya'da görev yapan İsmet Kafadar ile İsmail Uzar isimli polis memurları, 3 Ekim 2017’de akıl sağlığı yerinde olmayan bir kişinin etrafa saldırdığı ihbarı üzerine Türkmenbaşı Caddesi’nde geldi.

“Arabaya bin” deyince Kırgız Ronakhan Arıpova'nın yüzüne vurduğunu iddia eden İsmet Kafadar, bunun üzerine kadını copla vurarak yere düşürüyor. Kafadar kadını tekmeleyerek darp ederken Uzar ise olup biteni sadece seyrediyor.

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre, ifadesinde, akli dengesi yerinde olmadığı için Arıpova hakkında işlem yapılmadığını belirten Kafadar, “Yere düştükten sonra bana Türkçe küfretti. Bir ara Rusça sözler söyledi ve orta parmağını göstererek el hareketi yaptı. Kendime hakim olamadım, cop ve tekmeyle müdahale ettim” dedi.

HÜKÜM ERTELENDİ

İki polis hakkında ‘kamu görevlisinin nüfuzunu kullanarak silahla, kendisini savunamayacak kişiyi yaralaması’ suçundan 1.5 yıldan 4.5 yıla kadar hapis cezası istendi. Alanya 1’inci Asliye Ceza Mahkemesi, Kafadar’a ‘beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı kasten yaralama’ suçundan 180 gün hapis cezası verdi. Bu suçu mağdurun haksız tahriki altında işlediği ve duruşmalardaki iyi hali gerekçe gösterilerek cezası 37 güne indirildi. Hapis cezası günlüğü 20 TL’den toplam 740 TL’ye çevrildi. Geçmişte bir sabıkası olmadığı için hükmün açıklanması geri bırakıldı.

"Akıl sağlığı yerinde olmayan kadına polis dayağının cezası 704 TL" haberi, 04 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Akıl sağlığı yerinde olmayan kadına polis dayağının cezası 704 TL haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akıl sağlığı yerinde olmayan kadına polis dayağının cezası 704 TL 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 15 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 23:38 Yarın İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapalı olacak: İşte o güzergahlar
    2. 23:34 CHP Heyeti, Van’da kayyım atamasını incelemek için görevlendirildi
    3. 23:32 İsrail Siyasi Kabinesi, Gazze'deki ateşkes ve esir takası için toplanacak
    4. 23:30 Tekirdağ’da işçi servisi devrildi: 25 yaralı
    5. 23:27 Cengiz Ünder, Los Angeles FC’ye transfer oluyor
    6. 23:26 Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır tepkisi: TFF'ye çağrıda bulunuldu!
    7. 23:26 Enginyurt'tan açıklama: "CHP'nin dağılmasını isteyen kişi..."
    8. 23:24 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te Neçirvan Barzani ile görüştü
    9. 23:22 Kerem ve Orkun'lu Benfica, deplasmanda Santa Clara’yı tek golle geçti
    10. 23:19 Tayfun Demirören tutuklandı: Demirören Yatırım Holding’ten açıklama geldi
    11. 23:14 Tekvando Turnuvası'nda Büyük Başarı: Türkiye 32 Madalya Kazandı
    12. 23:13 Şenol Güneş itiraf etti: "O takımlarla yarışmak mümkün değil"
    13. 23:10 Beşiktaş'tan derbide muazzam bir geri dönüş!
    14. 23:10 Nagihan Karadere Survivor'a gidecek mi?
    15. 23:09 Yavaş'tan flaş çağrı! "Anket yaptım" sözleri ile açıklama yaptı
    16. 23:05 Kurultayla ilgili soruşturma: Eski Hatay Belediye Başkanı, CHP'ye karşı dava açtı!
    17. 23:05 Bu daha başlangıçmış! 495 TL'lik elektrik faturası 1184 TL'ye çıkıyor!
    18. 22:58 Trump: "İsrail tüm esirlerin serbest bırakılması için konulan tarih hakkında karar vermek zorunda"
    19. 22:57 Solskjaer: "Domine eden bir Beşiktaş kurmak istiyoruz"
    20. 22:57 G7'den açıklama: "Yeni bir yaptırım, Rusya’nın samimi çabalar gösterip göstermediğine bağlı"