Akıllı hayata bilekten başlayın

Akıllı hayata bilekten başlayın

Akıllı hayata bilekten başlayın HUAWEI kısa süre önce akıllı interaktif deneyimi akıllı saat özellikleriyle birleştirmenin sonucu olan yeni HUAWEI WATCH GT 3’ü duyurdu. Sade ama titiz tasarımı, zengin ama karmaşık olmayan işlevleriyle yılın en iyi akıllı saatlerinden biri olmaya aday.

Akıllı saatler, güçlü aksesuar özellikleriyle doğar ve görünüm, ürün özelliklerinin ve etkileşimin önemli bir parçasıdır. Yepyeni HUAWEI WATCH GT 3, tüketicilere gelişmiş bir interaktif deneyim ve benzersiz bir görünüm sunmak için tasarım ve etkileşimi mükemmel bir şekilde entegre ederek ilk kez dokunsal geri bildirim ile 3D döner kurma kolunu benimsiyor.

HUAWEI WATCH GT 3

Yeni 3D döner kurma kolunda, yeni bir etkileşimli deneyim getiren ve aynı zamanda yüksek hassasiyetli parmak hareketi tanıma sağlayan ince dalgaların klasik işçiliği benimsendi. Kullanıcılar, başlatıcıyı çalıştırmak, değeri doğru bir şekilde kaydırmak veya ayarlamak için kurma kolunu kullanabilir. Yüzerken bile sağlık ve egzersiz verilerini gerçek zamanlı görüntüleyerek yeni, verimli ve kullanışlı bir kullanıcı deneyimi elde ederler. Deneyimi en üst düzeye çıkarmak için titreşim motorunun gerçek zamanlı geri bildirimi de parmak ucu deneyimini çok farklı kılıyor.

Ayrıca, yepyeni başlatıcı, daha kullanışlı olan ve tam kadran hareketiyle yakınlaştırmayı destekleyen bir satranç tahtası tasarımına sahip. Kişiselleştirilmiş saat kadranından istenen antrenman verilerine ve uygulamaya geçilebilir. Kullanıcılar bileklerini kaldırdıklarında önemsedikleri içeriği görmeyi seçebilir ve saat kadranındaki simgeye tıklayarak doğrudan uygulamaya başlayabilir.

HUAWEI WATCH GT 3

Yükseltilmiş bir döner taç ile gelişmiş etkileşim

HUAWEI akıllı telefon kullanıcıları, ana ekranda sağa kaydırmanın, kullanıcıların ihtiyaç duydukları uygulamaları ve araçları hızla bulmalarına yardımcı olabilecek HUAWEI Assistant TODAY’e girebileceğini anlayacaklardır. Bu kez aynı konseptle HUAWEI, HUAWEI WATCH GT 3’e HUAWEI Assistant TODAY’i dahil etti. Böylece kullanıcı, bileğinde akıllı telefon benzeri bir deneyimin keyfini çıkarabilir.

HUAWEI WATCH GT 3’ün ana ekranını sağa kaydırmanız yeterli, kullanıcılar sesli asistanı ve hava durumu işlevini görecek ve ellerini kaldırarak hava durumunu öğrenebilecekler. Müzik çalarken, kronometre veya zamanlayıcı kullanırken Assistant TODAY sayfasında görüntülenecek. Kullanıcılar ilgili uygulamaya girmek için dokunabilir.

HUAWEI WATCH GT 3 sadece bir akıllı saat değil, aynı zamanda 7/24 yaşam asistanı. HUAWEI WATCH GT 3 bir HUAWEI akıllı telefona bağlandıktan sonra, sesli asistanı uyandırmak için alt tuşa uzun basıldıktan sonra saatle hemen etkileşim kurmak için sesli komutlar verebilir. Sesli asistan ile kullanıcılar sadece konuşarak alarm kurabilir veya uygulamaları başlatabilir.

The Matrix Resurrections hakkında ilginç açıklama

"Akıllı hayata bilekten başlayın" haberi, 02 Aralık 2021 tarihinde yazılmıştır. 02 Aralık 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Akıllı hayata bilekten başlayın haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akıllı hayata bilekten başlayın 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:35 Arsenal, derbi maçını 5 golle galip tamamladı
  2. 04:35 Uzun süredir beklenen o yenilik başkentin göbeğinde o tarihte açılıyor!
  3. 04:15 Türkiye'de ilk vaka tespit edildi! Haziran ve Temmuz aylarında vakaların artması bekleniyor
  4. 04:10 Euro 2024 hakemlerin kazançları belli oldu! FIFA kokartlı hakem Meler'in kazancı belli oldu!
  5. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  6. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  7. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  8. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  9. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
  10. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  11. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  12. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  13. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  14. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  15. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  16. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  17. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  18. 00:56 Trafik sigortasında yeni dönem belirlendi: Primler her ay maliyet endeksine göre belirlenecek
  19. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  20. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
Teknoloji Haberleri