Akıncı ne zaman final yapacak? Final tarihi belli oldu

Akıncı ne zaman final yapacak? Final tarihi belli oldu

Akıncı ne zaman final yapacak? Final tarihi ... Akıncı ne zaman final yapacak? ATV ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Akıncı dizisinden hayranlarını üzen bir haber geldi. Televizyonlarda çok da görmeye alışık olmadığımız süper kahraman dizisi olan Akıncı ekranlara veda edecek.

Akıncı ne zaman final yapacak? ATV ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Akıncı dizisinden hayranlarını üzen bir haber geldi. Televizyonlarda çok da görmeye alışık olmadığımız süper kahraman dizisi olan Akıncı ekranlara veda edecek. Peki Akıncı Final tarihi belli oldu mu? Akıncı ne zaman final yapacak? ATV ekranlarında her hafta cuma akşamları yayınlanan Akıncı dizisi hakkında beklenen karar geldi. Akıncı dizisi kendince bir izleyici kitlesi oluşturmayı başarsa da dizinin reytingleri beklenenin altında kalmıştı. Reyting alamayan bir programın hazin sonunu yaşaması an meselesi olan Akıncı dizisinin yayından kaldırılacağına dair haberler doğrulandı. Peki Akıncı ne zaman bitecek. Türk televizyonlarında süper kahraman dizilerine rastlamak pek de mümkün değil. ATV de Akıncı dizisiyle birlikte büyük bir cesaret örneği gösterdi ve bir süper kahraman dizisiyle karşımıza çıktı. İlk bölümlerinde yoğun ilgi gören Akıncı dizisine olan ilgi ne yazık ki zamanla azaldı. Her ne kadar Akıncı dizisi belirli bir izleyici kitlesi oluşturmayı başarsa da bu dizinin yayın hayatına devam etmesi için yeterli olmadı. Akıncı dizisi reytingleri beklenenin altında kalınca, ATV yetkilileri beklenen kararı verdi. Bu akşam 16. yeni bölümüyle ekranlara gelen Akıncı dizisi 20. bölümüyle birlikte ekranlara veda edecek. Akını dizisinin hayranları bu karara üzülse de, ne yazık ki Akıncı’nın final yağacak olması belenen bir kanaldı. Alışılagelmişin dışında bir dizi olan Akıncı ne yazık ki, sadece belirli bir kitleye hitap eden bir dizi olarak kaldı. Televizyonda yayınlanan her programda olduğu gibi dizilerin başarısı da aldığı reytingle ölçülüyor. Kanalların en büyük gelir kaynağı olan reklam ücretleri dahi o an yayında olan programın aldığı reytinge göre belirleniyor. Hal böyle olunca hiç bir kanal reyting almayan bir programı yayınlamak istemiyor. ATV’nin şimdiye kadar sadece 16 bölümü yayınlanan süper kahraman dizisi Akıncı, konusu ve oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Sıradan bir insan olarak deva eden Fatih, üniversiteyi bitirdiği sıralarda Orhan adında bitiyle tanışır. Orhan’ın Fatih’e anlattıkları, Fatih’e hayatının şokunu yaşatır. Fatih’in babasının Osmanlı’nın en seçkin askerlerinden olan Akıncılar soyundan geldiğini söyleyen Orhan, Fatih’e babasının bir görevdeyken öldüğünü söyler. Duyduklarına inanamayan Fatih için yaşayacağı şoklar bu kadarla da kalmaz. Orhan, Fatih’e artık Akıncı olma sırasının kendisine geldiğini söyler. Orhan’ın eğittiği Fatih, artık gündüzleri tarih öğretmeniyken, geceleri ise Akıncı olarak karanlık güçlerle savaşır.

"Akıncı ne zaman final yapacak? Final tarihi belli oldu" haberi, 17 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 17 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Akıncı ne zaman final yapacak? Final tarihi belli oldu haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akıncı ne zaman final yapacak? Final tarihi belli oldu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:35 Arsenal, derbi maçını 5 golle galip tamamladı
  2. 04:35 Uzun süredir beklenen o yenilik başkentin göbeğinde o tarihte açılıyor!
  3. 04:15 Türkiye'de ilk vaka tespit edildi! Haziran ve Temmuz aylarında vakaların artması bekleniyor
  4. 04:10 Euro 2024 hakemlerin kazançları belli oldu! FIFA kokartlı hakem Meler'in kazancı belli oldu!
  5. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  6. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  7. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  8. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  9. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
  10. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  11. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  12. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  13. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  14. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  15. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  16. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  17. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  18. 00:56 Trafik sigortasında yeni dönem belirlendi: Primler her ay maliyet endeksine göre belirlenecek
  19. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  20. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
Yaşam Haberleri