Akit yazarı Şevki Yılmaz'dan iktidara "acil" 10 tavsiye

Akit yazarı Şevki Yılmaz'dan iktidara

Akit yazarı Şevki Yılmaz'dan iktidara "acil... “İktidar Partisi olarak acilen kuruluş ayarlarına dönmeliyiz! Aday ve kadro tespitlerine emanet, ehliyet, meşveret, sadakat ve güzel ahlak ilkelerini mutlaka tavizsiz uygulamalıyız''

Gazeteci Şevki Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidardan düşürülmek istendiğini savunarak AKP'ye "acil" olarak nitelediği 10 tavsiyede bulundu. 

“15 Temmuz’da silahla başaramadıklarını Genel Seçimlerde sandık darbesiyle gerçekleştirmek için her türlü yalana, şantaja, iftiraya tüm güçleriyle devam ediyorlar!” diyen Yılmaz, AKP’nin içindeki hesabilerin yanlışları, ihmalleri ve iç çekişmeleri sebebiyle son yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara’nın da aralarında bulunduğu büyükşehirlerin kaybedildiğini yazdı.

“Bu tehlikeli büyük oyunu bozmak ve sandık darbesini önlemekle sorumlu olan İktidarımız, oyunları bozacak şekilde ferasetli ve basiretli olmalıdır” diyen Yılmaz, iktidara “acil” olarak belirttiği şu tavsiyelerde bulundu:

“-İktidar Partisi olarak acilen kuruluş ayarlarına dönmeliyiz! Aday ve kadro tespitlerine emanet, ehliyet, meşveret, sadakat ve güzel ahlak ilkelerini mutlaka tavizsiz uygulamalıyız!

-İstanbul, Ankara gibi belediyeleri kaybetmenin baş müsebbipleri olan içimizdeki hesabileri acilen uzaklaştırıp, trenden atılan hasbi kadroları yeniden trene bindirmeliyiz!

 -Şehirlerde hasbi Kanaat Önderleriyle acilen istişareleri başlatmalıyız! Kişilerle uğraşma yerine ölüm ve ahiretle uyarıcı, eski Türkiye ile aydınlatıcı ve icraatlarımızı anlatıcı sohbetleri acilen artırmalıyız!

- Yalan ve iftiralarla Fetö’cü damgasını yiyen aileleriyle sayıları yüzbinleri bulan din ve vatansever kişiler ayıklanmalı! “Önce tutukla sonra yokla!” zulmü terk edilerek, “Önce yokla, sonra tutukla!” adaletine dönmeliyiz!

- Yaşlandıkları için iş bulamayan işsiz oldukları için de sağlık hizmetlerinden yararlanamayan yüz binlerce EYT mazlumlarının mağduriyetlerini acilen gidermeliyiz!

 - Diyanet, Sağlık, Milli Eğitim vs. kurumlarda çok düşük ücretlerle çalışan, sosyal hizmetlerden devamlı yararlanamayan muallim, hemşire, teknisyen vb. yüz binlerce mağdura sözleşmeli veya kadrolu olma haklarını acilen vermeliyiz!

 - Pahalılığın, işsizliğin, boşanmaların, buhranların ana mikrobu faiz belasından bu milleti mutlaka kurtarmalıyız! Kâr ve zarar ortaklı Faizsiz Sisteme acilen dönmeliyiz!     

 - Döviz ve halkımızı canından bezdiren artan fiyat oyunlarını bozacak ve piyasalardaki el yakan fiyatları acilen düşürecek ekonomik adımlara ve maddi destek paketlerine ısrarla ve artırarak devam etmeliyiz!

- Kirasını ödeyemeyen dar gelirli, düşük maaşlı veya iflas etmiş vatandaşlarımıza aylık kira yardımlarını başlatmalıyız! Fahiş şekilde artan kiraları düşürmek için TOKİ vb. kurumlar eliyle kira öder gibi konut yapmayı hızlandırmalıyız!

- Elektrik ve doğal gaz fiyatlarını acilen düşürmeliyiz!” 

Yılmaz, "Sandıktan seçmen desteğiyle geldik! Ama yıllar sonra sandıktan seçmen tokadıyla gitmeyelim diye bu uyarıları yapıyoruz! Ve yapmaya devam edeceğiz! Çünkü dost acı yazar ve ne yazarsa sevdiğinden yazar!" diye ifade etti.

"Akit yazarı Şevki Yılmaz'dan iktidara "acil" 10 tavsiye" haberi, 04 Şubat 2022 tarihinde yazılmıştır. 04 Şubat 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Akit yazarı Şevki Yılmaz'dan iktidara "acil" 10 tavsiye haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akit yazarı Şevki Yılmaz'dan iktidara "acil" 10 tavsiye 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  2. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  3. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  4. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  5. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  6. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  7. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  8. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  9. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  10. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  11. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  12. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  13. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  14. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  15. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  16. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  17. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  18. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  19. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  20. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
Gündem Haberleri