AKP ve MHP’nin oylarıyla ruhsat önergesi reddedilen LÖSANTE'nin görüntüleri sosyal medyanın gündeminde!

AKP ve MHP’nin oylarıyla ruhsat önergesi reddedilen LÖSANTE'nin görüntüleri sosyal medyanın gündeminde!

AKP ve MHP’nin oylarıyla ruhsat önergesi red... Ruhsat önergesi Meclis'te, AKP ve MHP oyları reddedilen önergesi LÖSEV hastanesinin görüntüleri sosyal medyada çok sayıda paylaşım ve beğeni topladı. Yapımcı ve direktör Bülent Burgaç, sosyal medya hesabı üzerinden 'tam ruhsat...

Ruhsat önergesi Meclis'te, AKP ve MHP oyları reddedilen önergesi LÖSEV hastanesinin görüntüleri sosyal medyada çok sayıda paylaşım ve beğeni topladı. Yapımcı ve direktör Bülent Burgaç, sosyal medya hesabı üzerinden 'tam ruhsat verilmeyen ve  çürümeye terk edilen o hastanenin görüntülerini yeniden gündeme taşıdı.

Dün, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi (PM) ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda LÖSEV’in 4 milyon vatandaşın emeğiyle kurduğu LÖSANTE’ye tam ruhsat verilmemesi ve hastanenin çürümeye terk edilmesi sürecini meclis gündemine taşmış konu  ile ilgili araştırma önergesi vermişti. CHP’li Bingöl’ün önergesi AKP’li ve MHP’li milletvekillerinin oyları ile reddedilmişti.

Yapımcı ve direktör Bülent Burgaç, sosyal medya hesabı üzerinden 'tam ruhsat verilmeyen ve  çürümeye terk edilen o hastanenin görüntülerini yayınladı. Burgaç, süreci ve yaşananları özetleyerek konuyu yeniden kamuoyu gündemine taşıdı.

Burgaç'ın sosyal medyada virâl hale gelen o paylaşımı ve hastanenin mekan görüntüleri:

LÖSANTE tamamen ücretsiz hizmet veriyor

"Türkiye'nin kanser konusunda en donanımlı hastanesi Lösev’in kurduğu Lösante hastanesine yine tam ruhsat verilmemiş. Sebep çok açık, Lösante tamamen ücretsiz hizmet veriyor. Hastaneyi gezseniz gözleriniz dolar ama üzüntüden ben gezdim oradan biliyorum. Bakın sizi gezdireyim"

"Hastanenin hasta odaları 5 yıldızlı otelden farksız. Odanın diğer kısmı ve banyosunu bu videoda görebilirsiniz. Bu arada odaların tamamı aynı yani bu oda süit oda falan değil. Normalde hasta, hemşire ve gurur duyulası doktorlarla dolu olması gereken koridorlar böyle bomboş..."

Hastanenin tiyatro, konser salonu var

"Lösante sadece bir hastane değil, adeta bir moral depolama merkezi. Bu video’da kütüphane ve çocuk oyun bölümlerinden birini görebilirsiniz. Hayır yanlış görmüyorsunuz. Lösante hastanesinin harika bir tiyatro, konser salonu bile var. Bu salonda hasta ve hasta yakınlarına ücretsiz gösteri ve konserler düzenlenecek."

"Lösemili çocuklar köyü 5 yıldızlı otel gibi"

"Lösante tamamen ücretsiz olmasının yanında ihtiyacı olan hasta yakınlarını da Lösemili çocuklar köyünde yani kirazlı konakta ücretsiz ağırlıyor. Orası da 5 yıldızlı otel gibi. Yemeğini veriyor, köy ve hastane arasında servis ücretsiz."

"Evet, Lösev’in arkasında çok büyük bir güç var!"

"Lösev köyünde yetişen organik sebze ve meyveler hastanede kullanılıyor. Lösev bununla da yetinmiyor. Yine ihtiyacı olan hastalara her ay 1.000 TL gıda, giysi ve oyuncak yardımı yapıyor. Nereden geliyor değil mi bu paralar? Evet Lösev’in arkasında çok büyük bir güç var! Ben, sen,arkadaşın, ailen, ailelerimiz, hayırsever iş insanları , sanatçılar, sanatkarlar var. “Biz” varız. Her ay yaptığımız bağışlar sayesinde yapıldı buralar. Kendinizle gurur duyabilirsiniz."

"Bize sadece ah’lar vah’lar çekmek kalıyor. Yazık vallahi yazık!"

"400 kişi kapasitesi olan Lösante hastanesine sadece 75 hasta alabilirsin diyor devlet baba. 325 yatak boşu boşuna duruyor üstün hizmet madalyası verilmesi gereken Üstün Ezer hocama binlerce zorluk çıkarılıyor. Bize sadece ah’lar vah’lar çekmek kalıyor. Yazık vallahi yazık!"

"AKP ve MHP’nin oylarıyla ruhsat önergesi reddedilen LÖSANTE'nin görüntüleri sosyal medyanın gündem." haberi, 07 Kasım 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan AKP ve MHP’nin oylarıyla ruhsat önergesi reddedilen LÖSANTE'nin görüntüleri sosyal medyanın gündem.. haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP ve MHP’nin oylarıyla ruhsat önergesi reddedilen LÖSANTE'nin görüntüleri sosyal medyanın gündem.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  2. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  3. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  4. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  5. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  6. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  7. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  8. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  9. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  10. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  11. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  12. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  13. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  14. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  15. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  16. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  17. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  18. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  19. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
  20. 00:01 İbrahim Tatlıses ve Oğlu Ahmet Tatlıses Arasındaki Mahkeme Süreci Sürüyor: İddialar ve Açıklamalar
Haberleri