AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Pandemi koalisyon hükümetler dönemine denk gelseydi millet biterdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Pandemi koalisyon hükümetler dönemine denk gelseydi millet biterdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: P... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Eğer bu pandemi 20 yıl önceki koalisyon hükümetler dönemine denk gelseydi bu millet biterdi" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Eğer bu pandemi 20 yıl önceki koalisyon hükümetler dönemine denk gelseydi bu millet biterdi" dedi.

Kurban Bayramı nedeniyle İncesu ilçesinde düzenlenen bayramlaşma programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "AK Parti ailesi olarak bütün kardeşlerimiz başını dik tutabilirler, vicdanen müsterih olsunlar. Geçmişe doğru ne kadar hükümet geldiyse lütfen bir kıyaslar mısınız? Başarılı mıyız, değil miyiz? Emin olun hepsinden başarılıyız. Hepsinden başarılı olduğumuzu iddia ile söylüyorum. Arkadaşlar ekonomide başarılıyız. Bugünlerde bakmayın pandemiden dolayı küçük esnafımızda ve turizm sektöründe biraz sıkıntı vardı. Şimdi onlar da aşılıyor. Dükkanlar açılınca, turizm sektörü hareketlenince Allah'a hamdolsun o da aşılıyor. Onunla ilgili de tedbirler de alınıyor. Onun dışında, sanayide, bütün organize sanayilerde elektrik kullanımında biz farkındayız bir artış var. İhracatta artış var. Geçtiğimiz yıl, Almanya, İtalya, İspanya ve İngiltere gibi ülkeler eksi büyümeyle defteri kapattılar. Biz 1,8 büyümeyle kapattık. Son çeyrekte de yüzde 7'lik bir büyüme sağladık. Eğer bu pandemi 20 yıl önceki koalisyon hükümetler dönemine denk gelseydi, bu millet biterdi. Ekonomi bittiği gibi ondan da önemlisi can. Hastanelerin halini bir düşünün. Sağlıkta da çok şükür başarılıyız" diye konuştu.

'BÜTÜN DÜNYA CUMHURBAŞKANIMIZ NE DİYECEK DİYE GÖZLERİNE BAKTI'

Koronavirüs salgını döneminde başarılı çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Özhaseki, "Pandemi döneminde bile başarıdan başarıya koşuyoruz. Cumhurbaşkanımız 2 gün önce Kıbrıs'a gitti. Bütün dünya Cumhurbaşkanı Kıbrıs'ta ne diyecek diye gözlerine baktı. Eskiden böyle miydi? Çok şükür biz de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Ömrümüz çalışmakla geçiyor. Mezarda çok yatacağız. O yüzden bu işin bayramı seyranı yok. Yapacağımız çalışmalarla bu milletin alnını ak edeceğiz, dik duruşunu sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

'EVLATLARIMIZIN KATİLLERİNE BAKANLIK VERMEK İÇİN PAZARLIK YAPIYORLAR'

Muhalefeti eleştiren Özhaseki şöyle konuştu:

"Karşı tarafta da bir grup var. Allah iyiliklerini versin. Bayramda da iyilik dilenir. Allah onlara milli ve yerli olmayı nasip etsin. Onların yapmaya çalıştıkları, Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında kim varsa "bir araya gelelim" AK Parti karşısında kim varsa "bir araya gelelim" Bunun bayraktarlığını CHP yapıyor. Bir tarafına milliyetçi olduğunu söyleyen İYİ Parti'yi alıyor, diğer tarafına da siyasilerin bölücü uzantısı olan HDP'yi alıyor. Bunu çok söyleyemiyorlar, utanıyorlar ama HDP'liler de "neyimizden utanıyorsunuz, yiğitçe söylesenize" diyor. Bunu herkes görüyor ve biliyor. Bakanlık pazarlıkları yapıyorlar. Bu utanç verici bir şey. Evlatlarımızın katillerine bakanlık vermek için pazarlıklar yapıyorlar. Allah böyle tehlikeden korusun. Bu üzüntü verici bir şey. Onlar olmadan iktidara gelemeyeceklerini bildikleri için her türlü numarayı yapıyorlar. Üzüntü verici bir şey de yıllarca beraber olduğumuz Temel Ağabey onlara destek vermeye devam ediyor. Allah iyiliklerini versin. Diyecek bir şey yok."

AKParti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Pandemi koalisyon hükümetler dönemine denk gelseydi millet biterdi

AKParti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Pandemi koalisyon hükümetler dönemine denk gelseydi millet biterdi

"AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Pandemi koalisyon hükümetler dönemine denk gelseydi mil." haberi, 24 Temmuz 2021 tarihinde yazılmıştır. 24 Temmuz 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Pandemi koalisyon hükümetler dönemine denk gelseydi mil.. haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Pandemi koalisyon hükümetler dönemine denk gelseydi mil.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:33 Sağlık Deposu Kuru Üzüm: Doğanın Mucizesi
  2. 05:27 İsrail-Gazze Savaşı İçin AB’den Siyasi Baskı Çağrısı!
  3. 05:21 Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!
  4. 05:12 Kraliyetin Sessizliği: Kate Middleton’un Akıbeti İnsanları Neden Endişelendiriyor?
  5. 05:05 Elektrikli Araçlar: Şarj Altyapısının Geleceği Belirsiz
  6. 05:02 Trump Davası: Cezaya Tepki ve Finansal Engeller
  7. 04:57 Hızlı Teşhis, Etkili Tedavi: Tayland’da Yapay Zeka’nın Rolü
  8. 03:37 Biden'dan Netanyahu'ya Refah iletisi: "Refah'ın işgali hata olur"
  9. 03:37 İsrail basını duyurdu: İsrail ve Hamas arasında esir takası gerçekleşecek mi?
  10. 01:56 Nvidia, yeni yapay zeka çipini duyurdu
  11. 01:56 Para sayma görüntülerine ilişkin Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı
  12. 01:17 İsrail Şifa Hastanesi'ne Dördüncü Kez Baskın Düzenledi: 20 Ölü, 200 Tutuklu!
  13. 01:12 İzlanda'da Olağanüstü Hal İlan Edildi: Son Üç Ayda Dördüncü Patlama Yaşandı!
  14. 01:00 Canan Kaftancıoğlu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
  15. 00:54 Murat Kurum: İstanbul Depreme Hazır Değil, İmar Barışı Tartışması
  16. 00:48 Borsa İstanbul'da dört hafta sonra bir ilk yaşandı!
  17. 00:47 Meteorolojiden uyarı! 19 Mart hava durumu: Bir tarafa yağmur bir tarafa kar yağışı
  18. 00:47 Bakan Göktaş’tan Kadın İstihdamına Destek: Güçlü Adımlar Atılıyor!
  19. 00:47 Nepal Bayrağı: Mirası ve Geleceği Yansıtan Sembol
  20. 00:38 Erbakan ve Kılıç’tan AKP’ye Tepki: Yerel Seçimlerde Siyasi Şantaj!
Politika Haberleri