AKParti'li Özhaseki'nin koronavirüs yorumu: ''Zor günlerden geçiyoruz ama Türkiye Kovid-19'la mücadelede en ba

AKParti'li Özhaseki'nin koronavirüs yorumu: ''Zor günlerden geçiyoruz ama Türkiye Kovid-19'la mücadelede en ba

AKParti'li Özhaseki'nin koronavirüs yorumu: ... AKParti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, günde 1500 vaka görülmesine karşın Türkiye'nin Kovid-19'la mücadele konusunda en başarılı ülke olduğunu iddia etti.

AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Düzce Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımda yapılan düzenleme kapsamında, yeni alınan midibüslerin hizmete alınması törenine katıldı. Burada konuşma yapan Özhaseki, Kovid-19 nedeniyle zor bir süreçten geçildiğini söyleyerek, Türkiye'nin koronavirüsle mücadelede en başarılı ülke olduğunu söyledi. "Covid-19 diye bir şey çıktı. Tüm dünyadaki mikropları toplasanız, 1 gram etmiyormuş" diyen Özhaseki, "Ama koca koca devletleri dize getirdi. Ben zenginim, ben büyüğüm diyen havalı cıvalı bütün şirketleri dize getirdi. Zor bir süreçten geçiyoruz. Devletlere düşen sağlık sistemini gözden geçirip, vatandaşlarına yardımcı olmak. Allah kimseye bu hastalığı vermesin. İçerde entübe olanları görüyorum, içler acısı bir durum" ifadelerini kullandı. 

'DEVLET VATANDAŞLARINA EN İYİ HİZMETİ VERİYOR'

Devletin vatandaşlarına en iyi hizmeti verdiğini öne süren Özhaseki ,"Bu hastalıkta 200’e yakın dünya devleti içinde ölüm oranı en az olan, tedavi sürecinde en başarılı olan, hastanelerde kalitesi en yüksek olan ülke hangisidir denilse herkes Türkiye diyecektir. Devletin tüm imkanları sonuna kadar seferber ediliyor.  Amerika’yı gördük. Orada bir vatandaşın sigortası yoksa ve hastaneye gitmişse 25-30 bin dolardan aşağı tedavi olamıyor. İtalya, İspanya ve İngiltere’de toplu ölümlerin olduğunu gördük. Huzurevlerine terk edilen yaşlıların toplu mezarlara gömüldüğünü gördük. Türkiye hem kendine yetti hem de gitti, onlara yardım etti" diye konuştu. 

ORTAMDA'TÜRKİYE BU  YATIRIM ÜSTÜNE YATIRIM YAPTI'

Özhaseki, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye bir yandan ekonominin küçüldüğü bu ortamda yatırım üstüne yatırım yapmaya devam ediyor. Hastaneler açmaya devam ediyor, yollar yapmaya devam ediyor.  Köprüler, tüneller yapmaya devam ediyor. Teknoloji alanında yatırımlar devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız hemen her gün bir açılış yapıyor. Türkiye’de hem yer altında hem de yer üstünde hareketlilik olduğunu söyleyen Özhaseki "Bu ülkenin yerinin altında biraz hareketlilik var. Biraz yerinin üstünde de hareketlilik var. Yerin altındaki hareketliliği siz Düzceliler iyi biliyorsunuz, bunu en acı şekilde yaşadınız. Bir depremsellik var. Bu gerçeği bilerek, hareket etmeliyiz ve evlerimizi ona göre yapmalıyız. Binalarımızı ona göre inşa etmeliyiz. Bir taraftan da yer üstündeki fitne odaklarını unutmamamız gerekiyor. Benim öğrencilik zamanımda sağ-sol kavgaları vardı. Derslere doğru düzgün giremiyorduk. Sağ-sol kavgası milletimizi ikiye bölmüştü. Arkasından PKK terör örgütünün bu ülkede 40 yıldır yaptıklarına hepimiz şahidiz.  Ama Cumhurbaşkanımızın dirayetli davranışı ve liderliğiyle bugün şehirlerimiz temizlendi. Güneydoğu’dan sorumlu bakanlık görevi yaptığım için de söylüyorum. Güneydoğu’daki şehirlerimiz de temizlendi."  

"AKParti'li Özhaseki'nin koronavirüs yorumu: ''Zor günlerden geçiyoruz ama Türkiye Kovid-19'la müca." haberi, 03 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 03 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan AKParti'li Özhaseki'nin koronavirüs yorumu: ''Zor günlerden geçiyoruz ama Türkiye Kovid-19'la müca.. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKParti'li Özhaseki'nin koronavirüs yorumu: ''Zor günlerden geçiyoruz ama Türkiye Kovid-19'la müca.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 05 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:42 Hakan Fidan: "İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
  2. 00:38 Hamas, Gazze'de savaşı sona erdirmeyen bir ateşkesi kabul etmeyeceklerini duyurdu
  3. 00:31 Mısır: "İsrail'in barışı reddeden tutumu tüm bölgeyi benzeri görülmemiş tehditlere sürükleyebilir"
  4. 00:11 Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
  5. 00:08 Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
  6. 00:03 Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor
  7. 00:00 Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
  8. 23:31 Hamas'tan açıklama: "Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz"
  9. 23:22 Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi' açıklamasına yanıt geldi!
  10. 23:20 En çok satılan ikinci el araç modeli şaşırtıcı: Çok rağbet görüyor
  11. 23:19 Emekliler İçin Müjdeler Bitmiyor! Bu Hizmet Tamamen Ücretsiz!
  12. 23:16 Yapı Kredi, emeklilere yönelik promosyonlarını artırdı! İşte Yapı Kredi'nin güncel promosyonları!
  13. 23:11 Galatasaray ile Sivasspor 36. randevuda buluşacak!
  14. 23:11 Borsa, Altın ve Dolar 23 Yıl Sonra Bir İlk Yaşayabilir: Alarm Zilleri Çalıyor!
  15. 23:03 Simge'den Beşiktaşlıları kızdıracak o açıklama!
  16. 23:03 Ziraat Bankası'ndan maaş alanlar için Mayıs ayı promosyonları güncellendi: İşte güncel tutarlar
  17. 22:57 Ukrayna'dan yola çıktı Türkiye'ye gelecek: İliklerimize kadar donacağız!
  18. 22:57 Öğrencilerden sonra emeklilere de sunuldu! Bundan böyle onlar da indirimli alabilecek!
  19. 22:51 İsveç'te Eurovision Öncesi İsrail Boykotu: Malmö'de Protestolar ve Güvenlik Endişeleri
  20. 22:48 Özel'den Sinan Ateş iddianamesine tepki: "Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
Politika Haberleri