AKP’de art arda istifalar!

AKP’de art arda istifalar!

AKP’de art arda istifalar! AKP, Muş Bulanık İlçe Başkanı Ali Bulut ile Balıkesir'in Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan görevden ayrıldıklarını açıkladı.

AKP, Muş Bulanık İlçe Başkanı Ali Bulut ile Balıkesir'in Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan görevden ayrıldıklarını açıkladı.

AKP Muş Bulanık İlçe Başkanı Ali Bulut ve Balıkesir Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan görevinden istifa etti.

AKP Muş Bulanık İlçe Başkanı Ali Bulut, 2004'ten beri AKP teşkilatı üyeliğinden sandık kurul üyeliğine kadar, belediye meclis üyeliğinden mahalle temsilciliğine kadar çeşitli kademelerde hizmette bulunduğunu belirterek, “2011’de aday olup 6 oyla kaybettiğim ilçe başkanlığını seçiminden sonra, tekrar AK Parti çalışmalarında bulundum. 2014 kongresiyle ilçe başkanlığı görevi bana verildi. 2014’ten 2019 yılına kadar geçen bu süreçte onurumla şerefimle bu partiye hizmetkarlık ettim. Ben bu mutfakta yetişen bir AK Parti elemanı olarak her gün sahada olduğum gibi şimdide aynen sahadayım. Şimdiye kadar bütün seçimlerde partimin başarısı için sürekli sahada aktif olarak çalıştım. Şimdiye kadar onurumla yürüttüğüm görevimden ayrılıyorum. Bundan sonra partimin vereceği her türlü görevi almaya ve hizmet etmeye hazırım" şeklinde konuştu.

BİR İSTİFA DA BALIKESİR’DEN

AKP’den istifa haberinin geldiği bir diğer ilse Balıkesir oldu. Altıeylül İlçe Başkanlığı görevini 2017 yılından beri yürüten Ayhan Atahan, AKP Genel Merkezi ve yeni seçilen İl Başkanı Ekrem Başaran ile yaptığı görüşmeler sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Atahan yayımladığı basın açıklamasında "10.02.2017 yılında göreve geldiğim günden bugüne kadar partimizin inancı ve davamıza layık bir şekilde hareket ettik. Görev süresince, ilçemiz adına başarılı bir şekilde 4 seçim süreci geçirdik. Son başbakanımızı ve Cumhurbaşkanımızı ilçe binamızda 2 defa misafir etme fırsatı bulduk. İlçemizin kongre sürecinde yeniden başkan adayı olmayı düşünmediğimden dolayı delegelerin ve delege seçimlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için yeni atanacak ilçe başkanı arkadaşımızın öncülüğünde yapılmasının uygun olduğunu düşünerek il başkanımız ve genel merkezimiz ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda istifa dilekçemi sunmuş bulunmaktayım.Davamız kalıcı, neferler geçicidir. Reisimiz önderliğinde devam eden kutlu ve onurlu bu davamızın her daim yanında ve içinde bulunmaya devam edeceğiz. Nasıl ki bu bir bayrak yarışı ise vakti geldiğinde duyarlı bir şekilde yeni arkadaşlarımıza devir etmek bizler için büyük bir erdemlik ve önemli bir dava duruşu demektir. 2003 yılında gençlik kollarında başladığım bu ak sevdaya davama ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılığım ve sadakatim devam edecektir. Görev yaptığım süre zarfında başta il başkanlarım, milletvekillerim, belediye başkanlarım, ilçe yönetim kurulum, kadın ve gençlik kollarım, mahalle başkanlarım, sandık kurulu üyelerim, bütün ak sevda ve ak davaya gönül vermiş arkadaşlarım, varsa benden yana hakkım size helaldir, sizler de haklarınızı helal edin. Allah yar ve yardımcınız olsun teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

"AKP’de art arda istifalar!" haberi, 14 Aralık 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan AKP’de art arda istifalar! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP’de art arda istifalar! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  2. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  3. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  4. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  5. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  6. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  7. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  8. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  9. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  10. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  11. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  12. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  13. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  14. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  15. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  16. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  17. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  18. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  19. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  20. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
Haberleri