AKP'li Başkan, MHP'li çalışanlara yoldan geçen araçları saydırdı...

AKP'li Başkan, MHP'li çalışanlara yoldan geçen araçları saydırdı...

AKP'li Başkan, MHP'li çalışanlara yoldan geç... AKP ve MHP arasındaki gerilim. AKP'li Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, MHP'li belediye çalışanlarına yolda geçen araçları saydırdı.

Kırşehir’de seçim sonuçlandı kazananlar belli oldu ancak Cumhur İttifakı’nın bileşenleri AKP ve MHP arasındaki gerilim bitmedi. Belediye başkanları ile belediyede çalışan partililer arasında gerilim tırmanarak sürüyor. AKP'li Başkan MHP'li belediye çalışanlarına yolda geçen araçları saydırdı...

Kırşehir’in Mucur ilçesinde belediye başkanlığı seçim sonuçlarına itirazlar olmuş ve AKP ile MHP arasında zaman zaman kavgaya dönüşen tartışmalar yaşanmıştı. Mucur Hükümet konağındaki seçim kurulunda oy sayım işlemlerinde iptal edilen oy sayısının fazla olması nedeniyle yaşanan gerginlik polisler tarafından sonlandırılmıştı. Mucur'daki seçimi AKP’li Atılgan Yılmaz 53 oy farkla kazanarak ilçenin yeni belediye başkanı oldu. Kırşehir

İLK İCRAATI ARAÇLARI SAYDIRMAK OLDU

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; AKP’li Yılmaz, mazbatasını alıp koltuğa oturduktan sonra yaptığı ilk icraat ise bir hayli ilginç. İddialara göre Başkan Yılmaz, MHP’li belediye döneminde işe alındıkları bildirilen birisi kadın 2 çalışanı Kayseri-Ankara karayolu kenarında ellerinde kağıt kalemle bekleterek yoldan geçen araçları saymaları talimatını verdi. İki çalışan ayrıca terminale girmeden yol üstünde yolcu indiren şehirlerarası otobüsleri tespit etmekle de görevlendirildi.

'SİYASİ BİR KİMLİĞİ OLMAYAN BİR KİŞİ'

Tepki çeken uygulama sonrasında MHP Mucur İlçe Başkanı Ali Rıza Budak, seçim sürecinde de Atılgan Yılmaz ile sorunlar yaşadıklarını dile getirerek, “Sosyal medyadan okudum. Şehir dışında olduğum için arkadaşlardan bilgi aldım. Sözleşmeli çalışan işçileri yol kenarına dikmişler. Yolcu indiren otobüsler var mı? diye saydırıyorlarmış. Bu kişinin seçildiği takdirde bizlere sıkıntı yaşatacağını söylemiştim. 3-4 parti değiştirmiş, siyasi kimliği olmayan bir kişi. Bizleri yanıltmadı. İl ve merkez yönetime bu durumu rapor edeceğim” dedi.

ÇİÇEKDAĞI’NDA MÜDÜRLER ÇÖP TOPLUYOR

Mucur'daki uygulamaya benzer bir uygulamada Çiçekdağı'nda ortaya çıktı. Önceki dönem MHP idaresindeki Çiçekdağı Belediyesi 31 Mart seçimlerinde AKP’ye geçti. Belediye Başkanı seçilen ve göreve başlayan Hasan Hakanoğlu, MHP döneminde kurum müdürü olan bazı personeli temizlik işlerine verdiği ve çöp toplattığı ileri sürüldü. Bu personelin kamyona çöp doldururken ve sokakları süpürürken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı

'ARAŞTIRMA YAPACAĞIZ'

MHP İl Başkanı Arif Kılıç, her iki ilçede meydana geldiği iddia edilen olaylar için araştırma yapacaklarını ve gerekli yerlere yaşanan bu olayları bildireceklerini dile getirdi.

'BAŞKANLARIMA İNANMAK ZORUNDAYIM'

AKP Kırşehir İl başkanı Muzaffer Aslan: “Sosyal medyada böyle bir şeyler dolaşıyormuş. Her iki belediye Başkanı arkadaşımla görüştüm. Böyle bir şey olmadığını ve bunun bir yıpratma programı olduğunu söylediler. Ben de Başkanlarıma inanmak zorundayım”

"AKP'li Başkan, MHP'li çalışanlara yoldan geçen araçları saydırdı..." haberi, 10 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan AKP'li Başkan, MHP'li çalışanlara yoldan geçen araçları saydırdı... haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP'li Başkan, MHP'li çalışanlara yoldan geçen araçları saydırdı... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
  2. 15:14 Çöl Tozlarından Korunmanın Önemi ve Yöntemleri
  3. 15:10 İlkbaharda Gül Dikimi: Bahçenizi Renklendirin!
  4. 15:05 Türkiye'nin Döviz Rezervleri 22 Mart Haftasında Hızla Eriyor: Brüt Rezervler 4 Milyar Dolar Azaldı
  5. 15:02 Yeniden Refah Parti'li adaydan mevcut iktidarın Gazze politikasını eleştiri
  6. 14:53 Trump Markalı Ürünler: Yüksek Fiyatlar ve Alay Konusu Olmalarıyla Gündemde
  7. 14:49 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına Anıt Yapıldı
  8. 14:45 Özge Özpirinçci Saçlarını Boyattı! O Haliyle Kime Benzedi!
  9. 14:44 Muğla'nın Datça İlçesi Açıklarında 3.9 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Verilerine Göre Detaylar
  10. 14:40 Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Sonrası Cezalar Neden Açıklanmadı?
  11. 14:35 Uraz Kaygılaroğlu Yeni Aşkıyla İlk Kez!
  12. 14:35 Kocaeli Sahillerinde Ölü Yunuslar Endişe Yaratıyor: Veteriner Hekimler Alarmda
  13. 14:31 Sulu Köftelerde Mükemmel Dengenin Sırları
  14. 14:27 Beyşehir'in İlkbahar Misafirleri: Leylekler Geri Döndü!
  15. 14:23 Carlo Ancelotti'nin Radarındaki Genç Yetenek: Arda Güler
  16. 14:20 Tarım Bakanı Müjdeyi Verdi: Bugün Üreticilere 363 Milyon Lira Değerinde Destek Dağıtılacak!
  17. 14:20 Hz. Meryem olduğunu iddia eden kişiden açıklama geldl!
  18. 14:20 Fenerbahçe'ye La Liga Şoku! İspanyol Basını: "Hukuki Engel Var!"
  19. 14:18 Dünya Zenginleri Yeniden Sıralandı: İstanbul İlk Kez Listede!
  20. 14:14 Islam Memiş: Gram Altın ve Gümüşte Yatırım Fırsatları!
Politika Haberleri