AKP’li isme parti ayarı: Önce hakaret etti sonra sildi

AKP’li isme parti ayarı: Önce hakaret etti sonra sildi

AKP’li isme parti ayarı: Önce hakaret etti s... İzmit Belediyesi’nin AKP Meclis Üyesi Erkan Aksoy, CHP’liler hakkında hakaret içeren sosyal medya paylaşımını tepkiler üzerine kaldırdı.

İzmit Belediyesi’nin AKP Meclis Üyesi Erkan Aksoy, CHP’liler hakkında hakaret içeren sosyal medya paylaşımını tepkiler üzerine kaldırdı.

İzmit Belediyesi’nin AKP Meclis Üyesi Engin Aksoy sosyal medya hesabından CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in fotoğraflarının yer aldığı hakaret içeren paylaşım yaptı.

AKP Sosyal Medya Etik Kurallarının açıklanmasının ardından paylaşımı silen üye, “en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde muhalefetin ayrıştırıcı, kin ve öfke nöbetlerine alet olmaktan” üzüntü duyduğunu söyledi.

BİRLİK BERABERLİK DEDİ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın parti mensuplarının uyması için 12 maddeden oluşan “Sosyal Medya Etik Kuralları”nı açıkladığı gün yapılan paylaşım büyük tepkiye neden oldu. Gelen tepkiler üzerine paylaştığı mesajı kaldıran Aksoy yeni bir paylaşım yaparak, “Cumhurbaşkanımıza ağır hakaret ve iftiralarıyla bizleri rencide eden CHP’li Engin Özkoç’a yönelik bir arkadaşımın hesabındaki paylaşımı kendi hesabımdan dikkat etmeden paylaştım. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik özel bir itham ve kasıt olmadığı halde bu paylaşımdan yanlış anlamlar çıkarılması üzerine hemen hesabımdan kaldırarak sildim. En çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde muhalefetin ayrıştırıcı, kin ve öfke nöbetlerine alet olmaktan üzüntü duyduğumu belirterek, kamuoyunun bilgilerine sunuyorum” ifadelerini kullandı.

‘KİRLİ İÇ DÜNYASININ DIŞA YANSIMASINA ŞAHİT OLDUK’

Aksoy’un mesajına tepki gösteren CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar ise şu açıklamayı yaptı: “Kafasının içinde zerre bilgi, kültür, birikim olmayan insan demeye dilim varmayan, insan sıfatını dahi kaybetmiş, AKP’nin İzmit Belediyesi Meclis üyesi Erkan Aksoy’un maalesef kirli iç dünyasının dışa yansımasına şahit olduk. Buradan kullanmış olduğu küfrü yazmak dahi istemiyorum, sahip olduğum ahlakım buna elvermez, bunu okuyup gören kadınlarımızdan utanırım, yüzüm kızarır. Keşke o kirli iç dünyanla baş başa kalıp, varlığınla kirlettiğin dünyayı, söylediklerinle de iyice çirkinleştirmeseydin. Tabii bu zaatın gelmiş olduğu siyasi geleneğin geçmişinde, hakaretler, küfürler, aşağılamalar olması sebebiyle bunlara da şaşırmamak lazım.”

‘TOPLUMUN TEMİZ VİCDANINA HAVALE EDİYORUM’

“Edepsizlik yapan bu zatın söylemiş olduğu sözler elbet yargı nezdinde karşılığını bulacaktır. Ancak bu toplum vicdanını tatmin etmeyecektir. İçinde zerre ahlak barından bir siyasi anlayış böylesi bir zatın siyasetin içinde değil tutmak toplum içine dahi karışmasına izin vermez. AKP’nin ilgili zat hakkında gerekli işlemi yapıp siyasetten uzaklaştırılması bir toplum görevidir. Bu zihniyeti toplumun temiz vicdanına havale ediyorum.”

"AKP’li isme parti ayarı: Önce hakaret etti sonra sildi" haberi, 02 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan AKP’li isme parti ayarı: Önce hakaret etti sonra sildi haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP’li isme parti ayarı: Önce hakaret etti sonra sildi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  2. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  3. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  4. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  5. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  6. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  7. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  8. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  9. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
  10. 15:17 İstanbul'dan milyarder sürprizi: Zenginler listesinde beklenmedik isimler!
  11. 15:17 İsrail Eurovision'a Katılıyor! Eden Golan Sahnede Olacak!
  12. 15:14 Çöl Tozlarından Korunmanın Önemi ve Yöntemleri
  13. 15:10 İlkbaharda Gül Dikimi: Bahçenizi Renklendirin!
  14. 15:05 Türkiye'nin Döviz Rezervleri 22 Mart Haftasında Hızla Eriyor: Brüt Rezervler 4 Milyar Dolar Azaldı
  15. 15:02 Yeniden Refah Parti'li adaydan mevcut iktidarın Gazze politikasını eleştiri
  16. 14:53 Trump Markalı Ürünler: Yüksek Fiyatlar ve Alay Konusu Olmalarıyla Gündemde
  17. 14:49 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına Anıt Yapıldı
  18. 14:45 Özge Özpirinçci Saçlarını Boyattı! O Haliyle Kime Benzedi!
  19. 14:44 Muğla'nın Datça İlçesi Açıklarında 3.9 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Verilerine Göre Detaylar
  20. 14:40 Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Sonrası Cezalar Neden Açıklanmadı?
Politika Haberleri