AKP'li ismin eşi kafe bastı; dayak yiyen çocuklar anlattı: Saçımı çektiler, tokat attılar, arkadaşıma silah gö

AKP'li ismin eşi kafe bastı; dayak yiyen çocuklar anlattı: Saçımı çektiler, tokat attılar, arkadaşıma silah gö

AKP'li ismin eşi kafe bastı; dayak yiyen çoc... Dayak yiyen çocuklardan G.B'nin emniyet ifadesine T24 ulaştı.

Asuman ARANCA - T24

AKP MKYK yedek üyesi Eyüp Gökhan Özekin'in eşi, koruması ve şoförü, kızlarıyla kavga ettikleri gerekçesiyle dün bir kafeyi basarak 15 yaşlarındaki çocukları darp etti. Şikâyetçi olan kız çocuklarından G.B, S. ve Ş. isimli arkadaşlarının bir gün önce sosyal medyada bir fotoğraf nedeniyle Özekin'in kızı M. tartıştıklarını, M'nin çağırması üzerine bir kafeye buluşmaya gittiklerini belirterek, "M. İle arkadaşlarım tekrar tartışmaya başladı. M, arkadaşım Ş'ye görgüsüz dedi. M, arkadaşım Ş'nin elini itince kahve masaya döküldü. Bunun üzerine Ş, kalan kahveyi M'nin üzerine dökünce, M. de Ş'nin saçına yapıştı. Ş ise M'nin saçını çekti. Çevredekiler kavgayı ayırdı. Daha sonra başka bir kafeye gittik. 15 dakika kadar sonra yanımıza M'nin annesi gelerek Ş'nin saçını çekti ve "Sen misin kızımın saçını çeken" diyerek küfürler etti. Yanında 3-4 erkek vardı, ben ayağa kalkıp tepki gösterince kadın, Ş'ye tokat attı. Mavi gömlekli erkek de önce Ş'ye ardından diğer arkadaşım S'ye tokat attı. Ben araya girince M'nin annesi bana da tokat attı. Yanımızda bulunan erkek arkadaşımız F. araya girince erkek şahıslar F'yi dövdü. Erkek şahıslardan biri arkadaşlarıma silah da göstermiş. Şikayetçiyim" dedi.

10 Kasım'da Atatürk için verdiği "olmasaydı da olurduk" ilanıyla tepki çeken Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK yedek üyesi Eyüp Gökhan Özekin'in eşi, koruması ve şoförünün üçü kız biri erkek 4 çocuğu bir kafeyi basarak darp ettiği görüntüler ortaya çıkmıştı. G.B ifadesinde yaşananları şöyle anlattı:

"4 Haziran günü arkadaşlarım Ş ve S ile AVM'ye gittik. Bir gün önce Ş ve S, benim tanımadığım M isimli 15 yaşlarındaki biri ile sosyal medya üzerinden tartışmışlar. M, Ş ve S 'yi konuşmak için çağırınca ben de onlarla gittim. Kafee M ve yanındaki bir kız ile oturduk. M, Ş ile sosyal medyadaki bir fotoğraf nedeniyle tartışmaya başladı. Anladığım kadarıyla arkadaşım Ş, M'nin bir arkadaşının fotoğrafını kaydedince, M tepki göstermiş. Kafede otururken M, arkadaşım Ş'ye bu olay nedeniyle görgüsüz dedi. Ş bu lafı ona tekrarlattı. Bu esnada M, arkadaşım Ş'nin elini itince kahve masaya döküldü. Bunun üzerine Ş, kalan kahveyi M'nin üzerine döktü. Ardından M, Ş'nin saçına yapıştı. Ş de onun saçını çekti. Ben ayırmak için üzerlerine su attım. Ama onlar ayrılmadı. Bu esnada çevrede bulunanlar kavgayı ayırdı. Sonra biz başka bir kafeye gittik.

"Kadın küfür etti, ben ayağa kalkıp tepki gösterince Ş'nin suratına tokat attı"

Yanımıza başka arkadaşlarımız da geldi. 15 dakika kadar sonra yanımıza konuşurken tanımadığımız 30'lu yaşlarında sonradan M'nin annesi olduğunu öğrendiğimiz bir kadın geldi. Ş'nin saçını çekerek 'sen misin kızımın saçını çeken' diyerek şimdi hatırlamadığım küfürler etti. Bu sırada annesinin yanında iri yarı 3-4 erkek şahıs vardı. Ben ayağa kalkıp tepki gösterince kadın, Ş'nin suratına tokat attı. Mavi gömlekli erkek şahıs arkadaşlarımdan önce Ş'ye sonra da S'ye tokat attı. Ben araya girmek isteyince kadın bana da tokat attı. Ardından mavi gömlekli erkek benim suratıma tokat attı. Bu esnada F isimli erkek arkadaşımız bu erkek şahıslar F'yi aralarına alarak dövdüler. Ben olay devam ederken önce annemi ardından polisi aradım. Bu sırada bizleri darp eden erkek şahıslar ve M'nin annesi ile oradan ayrıldılar. M giderken bize 's. git' diye hakaret ederek hadi yiyorsa şimdi gelsene dedi. Kavga esnasında ben görmedim lakin erkek şahıslardan mavi gömlekli olan arkadaşlarıma belindeki silahı göstermiş. Ben bunu arkadaşlarımdan duydum. Kısa bir süre sonra polis geldi. Şikayetçiyim"

 

"AKP'li ismin eşi kafe bastı; dayak yiyen çocuklar anlattı: Saçımı çektiler, tokat attılar, arkadaş." haberi, 05 Haziran 2022 tarihinde yazılmıştır. 05 Haziran 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan AKP'li ismin eşi kafe bastı; dayak yiyen çocuklar anlattı: Saçımı çektiler, tokat attılar, arkadaş.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP'li ismin eşi kafe bastı; dayak yiyen çocuklar anlattı: Saçımı çektiler, tokat attılar, arkadaş.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:40 ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Yarın Ankara’ya Geliyor
  2. 12:06 İrlanda, Gazze'ye Destek: Soykırım Davasına Müdahale Ediyor!
  3. 11:55 Karayip Korsanları yeniden çekilecek... Johnny Depp filme dönüyor mu?
  4. 11:45 Altaylı, YÖK'ün denklik kararını sert eleştirdi: "Bunun tek sonucu felaket!"
  5. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  6. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  7. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
  8. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
  9. 11:20 Sabancı'dan dev hisse devri: Hisselerin satışı tamamlandı!
  10. 11:19 10 Yunan Adası'nda kapıda vize heyecanı! Bayram tatiliniz hazır mı?
  11. 11:19 Evrenin gizemleri birer birer çözülüyor! Kara deliğin manyetik alanları görüntülendi
  12. 11:18 Çakarlı konvoyla gündem olan muhtardan açıklama: "Araçlar bana ait değil, kiralık"
  13. 11:18 TÜİK verileri ortaya koydu: Emeklilere maaşları artık yetmiyor!
  14. 11:18 Vladimir Putin: Diğer silahlar gibi F-16’ları da yok edeceğiz
  15. 10:52 Hollanda'da bir ineğe tecavüz eden Türk sınır dışı edildi
  16. 10:48 Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladı
  17. 10:42 Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak
  18. 10:35 Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt: Mürit müridi nasıl ihraç edecek
  19. 10:32 Türkiye İstatistik Kurumu: Ekonomiye güven martta arttı
  20. 10:27 Prof. Ahmet Ercan, İstanbul'da riskli 5 ilçeyi açıkladı: İşte en riskli 5 ilçe
Gündem Haberleri