AKP'li Latif Aydemir birlikte olduğu kadını tehdit etmiş: 'Seni yaşatmayacağım'

AKP'li Latif Aydemir birlikte olduğu kadını tehdit etmiş: 'Seni yaşatmayacağım'

AKP'li Latif Aydemir birlikte olduğu kadını ... İzmir'de müteahhit ve AKP'li Meclis Üyesi Latif Aydemir'in meclis toplantısındaki "Öldüren kadar ölenler de suçludur" sözleri tepki topladı. 2019'da bir kadınla yaşadığı tartışma sonrası karakolluk olduğu ortaya çıktı.

İzmir'de müteahhitlik yapan AKP'li Meclis Üyesi Latif Aydemir, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında yaptığı skandal açıklamalarla gündeme geldi. Kadın cinayetlerine ilişkin "Öldüren kadar ölenler de suçludur" diyen Aydemir, konuşmasının devamında, "Kameranın olmadığı yerde ufacık bir çentik atılsın. Gözümüzü karakolda açarız" ifadelerini kullandı.

Aydemir, sözlerinin maksatlı olarak çarpıtıldığını öne sürdü. Ancak, 5 yıl önce bir kadının şikâyeti üzerine karakolluk olduğu öğrenildi. Halktv.com.tr'nin ulaştığı ifadelere göre, olay 12 Ocak 2019'da gerçekleşti. O gün, Aydemir, 7 yıllık ilişki yaşadığı G. A.'nın evine gitti.

G. A., Aydemir’e, "Hayatımda yeni birisi var. Seninle görüşmek istemiyorum. Yeni görüştüğüm insanla evlenmek istiyorum. Kendime yeni bir hayat kurdum," dedi. Aydemir'in yanıtı ise "Evlenemezsin. Cana can, kana kan. Ben çıktığım davadan hiçbir zaman geri dönmedim. Buna müsade etmeyeceğim" şeklinde oldu. Aydemir, G. A.'ya "Seni çok seviyorum," dedikten sonra, "Yaşatmayacağım seni. K...k yapma" diyerek tehditlerde bulundu.

G. A., Aydemir’e daha önce de yeni bir hayat kurmak istediğini söylemiş olmasına rağmen Aydemir’in tavırları değişmedi. Aydemir, "O... n lüzumu yok. Beni çığrımdan çıkarma. Daha önce sana hiç el kaldırmadım. Beni buna zorlama. Bundan sonra her gün buradayım," şeklinde konuştu. G. A., "Artık seninle görüşmek istemiyorum. Anla bunu," diyerek karşılık verdi. Aydemir ise, "Seni bırakmayacağım. Yarın öğlen gelip seni ve kızını alacağım. Bir günü birlikte geçirelim," dedi ve evden ayrıldı.

Latif Aydemir'in evinden ayrılmasının ardından G. A., karakola gitti ve Aydemir'le aralarında geçen konuşmaları anlatarak şikâyetçi olduğunu belirtti. Ancak karakoldan çıkmadan, Aydemir'den şikâyetçi olmadığını söyledi. G. A., Aydemir’in kendisini tehdit etmediğini, fakat ağır hakaretlerde bulunduğunu ifade etti.

Aydemir, ifadesinde "Suçlamaları kabul etmiyorum. G. A. isimli bayanı tanırım. Uzun zamandır arkadaşımdır. Bugün beni telefonla aradı ve eve çağırdı. Ses tonu ve konuşması panikliydi. Eski kocasından kaynaklı bazı sıkıntılardan ve ekonomik sorunlardan bahsetti. Yardım edemeyeceğimi söyledim. Bu nedenle aramızda yüksek sesli bir tartışma yaşandı. Bahsedilen küfür ve hakaretleri etmedim," dedi. Aydemir de G. A.'dan şikâyetçi olmadığını belirtti. Soruşturma sonucunda G. A.'nın şikâyetçi olmaması nedeniyle takipsizlik kararı verildi.

"AKP'li Latif Aydemir birlikte olduğu kadını tehdit etmiş: 'Seni yaşatmayacağım'" haberi, 17 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 17 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan AKP'li Latif Aydemir birlikte olduğu kadını tehdit etmiş: 'Seni yaşatmayacağım' haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP'li Latif Aydemir birlikte olduğu kadını tehdit etmiş: 'Seni yaşatmayacağım' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 17 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:22 Uymayanlara ceza kesilecek: Kiraların banka ve PTT üstünden ödenmesi mecburi oldu
  2. 01:19 Harris ve Trump Arasındaki Rekabet Kızışıyor
  3. 01:14 Üzücü Haber: Liam Payne Hayatını Kaybetti!
  4. 01:09 İsrail tankı, UNIFIL’e ait gözetleme kulesini vurdu!
  5. 00:59 Kurtuluş Parkı madencilere kapatıldı: Açlık grevindeki bir işçi hastaneye kaldırıldı
  6. 00:56 NASA, Jüpiter'in uydusu Europa'da yaşam olup olmadığını araştırıyor
  7. 00:48 CHP'li Karasu teslim edilen deprem konutu sayısını açıkladı
  8. 00:41 Lübnan'da bir kişide kolera virüsü tespit edildi!
  9. 00:39 Sur katliamıyla tehdit ettiler: 'Kanınızı şişelere dolduracağım'
  10. 00:33 Kriz Nebati'yi de vurdu: Aile şirketi 7 şube kapattı!
  11. 00:27 Gazze'de bir haftada yaklaşık 400 kişi öldürüldü!
  12. 00:24 Gizem Örge: 'Bu sezon bu kupalar için çok kararlıyız'
  13. 00:21 Üç Penisli Adam, Tıp Camiasını Hayrete Düşürdü!
  14. 00:19 Sabancı villasını 12 milyon euroya sattı!
  15. 00:14 Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'a dair önemli açıklama!
  16. 00:12 AKP'li Latif Aydemir birlikte olduğu kadını tehdit etmiş: 'Seni yaşatmayacağım'
  17. 00:09 Dünyanın Süper Güçler Listesi Yayınlandı: Türkiye'nin Sırası Şaşırttı!
  18. 00:09 Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Belgü: 'Avrupa'da da dünyada da zirveye oynamaya gayret ediyoruz'
  19. 00:07 İran Kanallarındaki "Ev Karşılığı Türk Pasaportu" Reklamlarına Büyük Tepki
  20. 00:06 Kasım Ayında Zenginliğe Koşacak 3 Burç Açıklandı! Cüzdanlar Dolup Taşacak
Gündem Haberleri