AKP'li Özhaseki'den Altılı Masaya: Millet sizi seviyor mu; yok

AKP'li Özhaseki'den Altılı Masaya: Millet sizi seviyor mu; yok

AKP'li Özhaseki'den Altılı Masaya: Millet si... "Eskiden koalisyon hükümetlerinden birkaç tanesini görmüş, içlerinde az çok yaşamış bilen bir kardeşiniz olarak söylüyorum, bunlar koalisyon vadediyorlar. Yedili koalisyon, yedili kaos, yedili kavga vadediyorlar Türkiye'ye"

"Kafalarındaki tek motivasyon kaynağı 'Recep Tayyip Erdoğan gitsin'"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Altılı Masa'yı eleştirerek, "Eskiden koalisyon hükümetlerinden birkaç tanesini görmüş, içlerinde az çok yaşamış bilen bir kardeşiniz olarak söylüyorum, bunlar koalisyon vadediyorlar. Yedili koalisyon, yedili kaos, yedili kavga vadediyorlar Türkiye'ye" dedi.

Özhaseki, Afyonkarahisar'da eski Et ve Balık Kurumu Salonu'nda düzenlenen "Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımla" programında yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

"Millet sizi seviyor mu; yok" 

"Her konuştuklarında, her söylediklerinde, her ağızlarını açtıklarında bu iki sınıftan birisine girerler. 'Birisi Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti gitsin ne olursa olsun.' Öyle bir kafa yapısı var bunlarda. İyi de gidince ne olacak? Siz ne yapacaksınız? Millet sizi seviyor mu? Yok. 'Ama Recep Tayyip Erdoğan gitmeli. AK Parti gitmeli.' 'Altılı' diyorlar ya hepimiz biliyoruz ki yedili. Bir de masanın altında saklanan var. O kafayı arada bir uzatıyor oradan 'Bir dakika buradayım, beni yok sayamazsınız.', 'Beni yok sayarsanız gösteririz size seçimlerde.' diyor. 'Ankara'da, İstanbul'da neler yaptığımızı gördünüz. Bak şimdi de yaparız ha.' diyorlar. Yani, yedili bir masa var orada. Emin olun bu yedili masadakilerin genel başkanları da ekipleri de yolda birbirlerini görseler selam vermezler. 

"Altılı Masa adeta bir yıkım ekibi gibi"

Altılı Masa adeta bir yıkım ekibi gibi Hepimiz biliyoruz, tartışılıyor. Allah'tan arada biri çıkıyor da söylüyor. Kimi aday edeceklerini konuşuyorlar. Geçenlerde 'İnşallah ay başında adaylık hususunu konuşacağız.' diyorlar. Bu kadar da aklımızla alay etmeyin. Bir yıldır çabalıyorsunuz zaten. Düşüne düşüne bulmuşlar güçlendirilmiş parlamenter sistem. İyi güzel. Ne demek bu? Eskiden koalisyon hükümetlerinden birkaç tanesini görmüş, içlerinde az çok yaşamış bilen bir kardeşiniz olarak söylüyorum, bunlar koalisyon vadediyorlar. Yedili koalisyon, yedili kaos, yedili kavga vadediyorlar Türkiye'ye. Nasıl oturacaklarına bir ayda karar veremeyenler, Ukrayna savaşı çıktığında nasıl bir karar verecekler acaba? Ekonomide ne düşünüyorlar, ben de çok merak ediyorum. Masada oturanlardan liberaller de var, aşırı bir uç, komünist bir kafa gibi mantığa sahip olanlar da var. 

"Kafalarındaki tek motivasyon kaynağı 'Recep Tayyip Erdoğan gitsin"

Kafalarındaki tek motivasyon kaynağı 'Recep Tayyip Erdoğan gitsin'. Gidince ne olacak peki? Bunlar da bölüşecekler canım. İsraftan bahsedenler şimdi altı tane yardımcı cumhurbaşkanından bahsediyorlar. Birer tane bakanlıktan bahsediyorlar. Ben de çok merak ediyorum. HDP'ye ne verecekler acaba? HDP bir şey almadan bırakmaz. Bu birinci stratejisiydi. İkincisi de Deniz Baykal gittikten sonra o bildiğimiz eski Deniz Baykal'ın kendine has üslubu içerisinde muhalefet ettiği Cumhuriyet'in temel ilke ve inkılapları, laiklik vesaire gibi konuları bıraktılar. Hatırlayın. Deniz Baykal'a ömründe oy vermemiş birisiyim lakin onun kendine has yerli ve milli bir tavrı vardı. İnandığı ilkeler üzerinden de muhalefetini devam ettirirdi lakin yerliydi, çok önemli bu.

"Kılıçdaroğlu, Meclis'e ilk çıktığında benimle ilgili yalanlar söyledi"

Kılıçdaroğlu, 11 yıldır CHP'nin Genel Başkanı. 575 hafta neredeyse. Her hafta grup toplantısı yapıyor. İkişer yalan söylüyor. Toplamda 1150 yalan eder. Bir tanesini ispatla ne olur ya! Kılıçdaroğlu, Meclis'e ilk çıktığında benimle ilgili yalanlar söyledi. Sabahı zor ettim. Basın toplantısı düzenledim. Dedim ki, 'Bu adam Guinness Rekorlar Kitabı'na aday. On dakikada on yalanı tek ayağın üstünde söylüyor. Vallahi böyle adam bulamazsınız.' Sonra da on tane yalanı dağıttım basına, ertesi gün bir daha söyledi."

"AKP'li Özhaseki'den Altılı Masaya: Millet sizi seviyor mu; yok" haberi, 19 Ocak 2023 tarihinde yazılmıştır. 19 Ocak 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan AKP'li Özhaseki'den Altılı Masaya: Millet sizi seviyor mu; yok haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP'li Özhaseki'den Altılı Masaya: Millet sizi seviyor mu; yok 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 01 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:AA

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:00 İçişleri Bakanı: DEAŞ'a Yönelik Operasyonlarda 12 İlde 41 Şüpheli Yakalandı
  2. 12:56 2024'te Küresel İşsizlik Artacak: Uluslararası Çalışma Örgütü Raporu
  3. 12:48 İliç'teki faciayla ilgili şok eden gerçek TBMM'de açıklandı: Felaket 3 ay önceden başladı
  4. 12:45 Türkiye artık ucuz değil: Türk tatil beldeleri ilk 10'a giremedi
  5. 12:45 Starbucks'ın Bilanço Açıklaması: Gelir Düşüşü ve Beklenenden Zayıf Performans
  6. 12:43 Berzeg'in bulunduğu alanın 9 kez tarandığı açıklandı: 12 kemik ve kafatası toprağa verilecek
  7. 12:40 İkiye bölünen Menzil tarikatında ağır ithamlar: Yolsuzluk suçlamasına cevap FETÖ iddiası
  8. 12:38 On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice girmeye başladı
  9. 12:38 Trump, İsrail'in Gazze Politikasını Eleştirdi: 'Halkla İlişkiler Savaşını Kaybediyorlar'
  10. 12:37 İstanbul barajlarında son durum açıklandı: Doluluk oranı yüzde 82,81'e çıktı
  11. 12:34 Nihal Candan babasına söz verdi: Avukatlık yapacağını açıkladı
  12. 12:33 Osmanlı Madeni Paralarının Sırrı Çözüldü: Deliklerin Pratik Amacı Ortaya Çıktı!
  13. 12:27 Columbia Üniversitesi'nde Filistin Protestoları Devam Ediyor
  14. 12:24 Resmi Gazete'de açıklandı: 44 yeni mahkeme kuruluyor
  15. 12:22 Bakan Işıkhan: "Taksim Meydanı, kitlesel eylemlere, art niyetli marjinal gruplara açık değil"
  16. 12:22 Ankara ve İç Bölgelerde Beklenmedik Şiddetli Yağışlar Sel Felaketine Yol Açtı
  17. 12:20 Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
  18. 12:17 Nisan ayının en ucuz otomobilleri: O sedan model Türkiye'de kapış kapış satıldı
  19. 12:15 İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
  20. 12:14 Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!
Politika Haberleri