Akşener 11 maaş olan bürokrata tepki gösterdi: HARAM ZIKKIM OLSUN

Akşener 11 maaş olan bürokrata tepki gösterd... İYİ Parti lideri Meral Akşener, bürokrasideki danışman saltanatına tepki gösterdi.

Kamuya ait şirketlere danışman sıfatıyla atanarak 11 maaş alan ya da yönetim kurulu üyesi yapılarak maaşa bağlanan yöneticilere dikkat çeken Akşener, 'Senin oğlun işsizken, senin kızın atanamamışken 5 tane maaş alan danışmanı görmeni engelliyorlar, 11 tane maaş alan yöneticiyi görmeni engelliyorlar. Haram olsun, zıkkım olsun' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun’un Çarşamba ilçesinde vatandaşa seslendi. Akşener, "Senin oğlun işsizken, senin kızın atanamamışken 5 tane maaş alan danışmanı görmeni engelliyorlar, 11 tane maaş alan yöneticiyi görmeni engelliyorlar. Haram olsun, zıkkım olsun o ayrı bir şey ama bunun hesabını hep birlikte soracağız" dedi.

Meral Akşener, bugün Samsun'un Çarşamba ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi. Ziyaret esnasında alanı dolduran kalabalığa seslenen Akşener, "Türkiye’de bir devlet krizi var, bu devlet krizini beraber çözeceğiz. Siz velinimet olduğunuzu hatırlayacaksınız, hepimizi hizaya çekeceksiniz, karşınıza dikeceksiniz hepimizi, sonra da birimize, birilerimize tercihte bulunacaksınız. Bunun yolunu açmak için buradayım" dedi.

Akşener vatandaşa şöyle seslendi:

"ESNAF OLMAZSA SANAYİCİNİN ÜRETTİĞİ MAL ELİNDE KALIR"

"Ben, Meral Akşener olarak, İYİ Parti Genel Başkanı olarak şöyle bir iddianın peşindeyim. Niye esnaf? Esnaf sanayicinin ürettiğini satandır. Eğer esnaf olmazsa sanayicinin ürettiği mal elinde kalır. Onu üreten işçi işsiz kalır. Çiftçi üretir; manav satar, esnaf satar. Çiftçinin ürettiği elde kalır. O dükkanların içinde müşterilerle karşılaşırsınız, işsiz gençle karşılaşırsınız. Tencere kaynatmakta zorlana kadınla karşılaşırsınız, hayvancılığı bitmiş besiciyle karşılaşırsınız, gübre pahalılığından yakınan çiftçiyle karşılaşırsınız, atanamayan öğretmenle karşılaşırsınız, EYT’li ile karşılaşırsınız ve beş tane ayrı emekli maaşının varlığını öğrendiğim emekliyle karşılaşırsınız.

"HARAM OLSUN, ZIKKIM OLSUN"

Senin oğlun işsizken, senin kızın atanamamışken 5 tane maaş alan danışmanı görmeni engelliyorlar, 11 tane maaş alan yöneticiyi görmeni engelliyorlar. Haram olsun, zıkkım olsun o ayrı bir şey ama bunun hesabını hep birlikte soracağız. Seçim meydanlarında diyorlar ki ‘3600 ek gösterge’. Söz verdiniz, sözünüzü tutun. Söz namustur, namustur. Dolayısıyla seçim meydanında verdiğiniz sözden bugün vazgeçmişseniz eğer, hesabını sandıkta 3600 ek gösterge sözü verdikleriniz soracak. EYT’lilere seçimlerde söz verdiniz. Yaptılar mı, yapmadılar. Hakaret ettiler mi, ettiler. Sonuç itibariyle elbette bütün siyasi partiler gibi biz de oylarınıza talibiz. Ama ben öncelikle diyorum ki oylarınızı bedavadan vermeyin. Çok pahalı hale getirin, midenize kadar insin o oylar. Ben de karşınızda ‘hazır ol’dayım, diğerleri de karşınızda ‘hazır ol’da olsun. Patron sizsiniz, velinimet sizsiniz. Bunu unutturdular, bunu yeniden el ele verip hatırlayacağız.

 

"Akşener 11 maaş olan bürokrata tepki gösterdi: HARAM ZIKKIM OLSUN" haberi, 08 Eylül 2021 tarihinde yazılmıştır. 09 Eylül 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Akşener 11 maaş olan bürokrata tepki gösterdi: HARAM ZIKKIM OLSUN haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akşener 11 maaş olan bürokrata tepki gösterdi: HARAM ZIKKIM OLSUN 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:08 Honda, Ontario'da Dev Elektrikli Araç Fabrikası Kuruyor
  2. 11:03 Trump'ın Çapraz Sorgusu: National Enquirer'in Rolü ve Eleştiriler
  3. 10:59 Yemen'den İsrail'e Füze Saldırısı: Kızıldeniz'deki Gerilim Artıyor
  4. 10:58 Kerem Bürsin'den kas şov
  5. 10:54 ABD Üniversitelerinde İsrail Karşıtı Protestolar Yayılıyor
  6. 10:52 Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış
  7. 10:47 Evde Kolayca Hazırlayabileceğiniz Toz Tutmayan Sprey Tarifi!
  8. 10:45 CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, çift maaş bağlanan iki bürokratın aylık kazancını açıkladı
  9. 10:43 Mangal Kömürü ve Limon: Evinizdeki Lekelere Son Veren Pratik Temizlik Yöntemi!
  10. 10:40 AK Parti İbrahim Efe için disiplin süreci başlattı
  11. 10:37 Mars'ın Yüzeyindeki Gizemli Örümcek Şeklindeki Oluşumlar: ESA'nın Keşfi
  12. 10:34 Günlük Burç Yorumları: 26 Nisan 2024
  13. 10:30 Mehmet Şimşek talimat verdi: 500 makam aracı satışa çıkarıldı
  14. 10:27 Sermaye Piyasası Kurulu’ndan iki şirketin halka arzına onay
  15. 10:27 Fenerbahçe'nin Yıldızı İrfan Can Kahveci, Sevilla'nın Hedefinde!
  16. 10:24 Galatasaray, Şampiyonlar Ligi İçin Transfer Atağına Geçiyor: Porto'nun Golcüsü Galeno Hedefte!
  17. 10:21 Ergin Ataman'a "siyonizm" tehdidi: "İsrail'de siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin"
  18. 10:21 Ev Yapımı Süt Mısır Tarifi: Sokak Lezzetleri Evde!
  19. 10:18 TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Ali Koç'un talebi, Türk hakemliğine zarar verecekti
  20. 09:50 Oyuncu Bade İşçil'den itiraf: Beni eşlerinden, sevgililerinden kıskandılar
Politika Haberleri