Akşener, Kaz Dağları’nda Erdoğan’a seslendi: Kaz Dağları deşilmeyecek

Akşener, Kaz Dağları’nda Erdoğan’a seslendi: Kaz Dağları deşilmeyecek

Akşener, Kaz Dağları’nda Erdoğan’a seslendi:... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kaz Dağları'nda yaşanan çevre katliamına tepki göstermek için bölgede tutulan Su ve Vicdan Nöbeti'ne katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kaz Dağları'nda yaşanan çevre katliamına tepki göstermek için bölgede tutulan Su ve Vicdan Nöbeti'ne katıldı. Akşener Erdoğan'a seslenerek, "Ey sayın Erdoğan, Allah elbette haklının yanında olacaktır. Nasıl Çanakkale geçilmemişse, Kaz Dağları da deşilmeyecek inşallah" dedi. Akşener, Kaz Dağları'nı ziyaret eden ve nöbete katılan ilk siyasi parti genel başkanı oldu.

Kaz Dağları'nda ilgiyle karşılanan Meral Akşener, fidan dikti ve ziyareti ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi.

Akşener, "Keşke buranın oksijenini solumak için yapılan bir etkinlik, bir aktivite için gelebilseydim. Ama maalesef Türkiye’nin akciğerlerinden biri olan en yüksek oksijene sahip Kaz Dağları’nın talanına karşı sizlerle dayanışma içerisinde olduğumuzu ifade etmek için geldik. Allah hepinizden razı olsun. Bakın en güzel bir söz var burada. Çanakkale geçilmez, Kaz Dağları deşilmez" dedi.

"Bu vicdansızlıktır"

Akşener, "Vatan toprağı kutsaldır. Üstünde yaşayan insanıyla, hayvanlarıyla, çiçekleriyle, ağaçlarıyla, suyuyla, dağıyla, nehriyle, her şeyiyle kutsaldır. Çanakkale’ye nasıl geçilmez mührü vurduysa bu aziz millet, Kaz Dağları’nın deşilmesine de müsaade etmeyecektir. Bu vicdansızlıktır. 175 bin, bir arkadaşımızın söylediğine göre de 195 bin ağacın kesildiği, ben bir köy kızıyım. Bir ağacın büyüyebilmesi için en az yirmi beş yıl zaman gerekir, bazıları için yüz yıl. Günahtır. Vicdansızlıktır. Kimsenin vicdanı sızlamıyorsa, bizim vicdanımız sızlayacaktır, sızlamaktadır. Başkalarının vicdanını da sızlatacağız inşallah" ifadesini kullandı.

Akşener konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bir yalan konuşuluyor, 2001’de verilmiş. Bakın tarihini söyleyeyim, gayri sıhhi müessese ruhsatı 25 Temmuz 2018’de verilmiş. Yani bu muhteremlerin zamanında verilmiş. Sayın Erdoğan’a genel olarak yalan söyleniyor. Erdoğan genel olarak kandırılıyor. Biliyorsunuz Osman Öcalan katilinde de kandırılmıştı. Eğer bu konuda bilgisi yoksa, kandırılmışsa, buradan kendisini bilgilendiriyorum. 25 Temmuz 2018’de kendi adamların burada ruhsat vermiş.Allah’a inanan her kişinin vatan toprağının kutsallığına inanan her kişinin, şehit kanıyla bu tavan toprağının sulandığına inanan her kişinin başta sayın Erdoğan olmak üzere buraya gelmesini, bu yapılan katliamı görmesini ve bu akciğerin söndürülmesine karşı durmasını huzurunuzda talep ediyorum.

"Nasıl Çanakkale geçilmemişse, Kaz Dağları da deşilmeyecek inşallah"

Ey sayın Erdoğan, bu ülkenin başısın. Seçildin, bu millet seni seçti. Bak burada Türkiye’nin her tarafından hemşehrilerim ama ağırlık olarak Çanakkaleliler burada. Ben Rumeli göçmeni bir ailenin çocuğuyum. Vatan kaybının ne olduğunu biliyorum. Burada da ağaç kesiyorsunuz. Altını arama konusunda burada kimsenin bir itirazı yok. Ama toprağın altını üstüne getirmenize bir itiraz var. Onun için buradan Sayın Erdoğan’a tekrar sesleniyorum. Gel kardeşim şurayı gör. Sana atılan yalanları gör. Vatandaşının arasına gel. Onları dinle. Göreceksin ki, vicdanın sızlayacak. Vicdansızlıktan vazgeçeceksin. Ben buraya siyasi şapkamla gelmedim. İYİ Parti Genel Başkanı olarak da gelmedim. Sadece Meral Akşener olarak geldim. Bir köylü kızı olarak geldim. Çiftçi, köylü kızı olarak geldim. Aranızda olmaktan onur duydum, gurur duydum. Allah hepinizden razı olsun. İlk buraya dikkat çeken, Çanakkale İl teşkilatımızdır. Huzurunuzda onlara teşekkür ediyorum. Bu mücadelenizin yanındayız. Sonuna kadar yanınızdayız. Allah elbette haklının yanında olacaktır. Nasıl Çanakkale geçilmemişse, Kaz Dağları da deşilmeyecek inşallah.

"Akşener, Kaz Dağları’nda Erdoğan’a seslendi: Kaz Dağları deşilmeyecek" haberi, 08 Ağustos 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Akşener, Kaz Dağları’nda Erdoğan’a seslendi: Kaz Dağları deşilmeyecek haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akşener, Kaz Dağları’nda Erdoğan’a seslendi: Kaz Dağları deşilmeyecek 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:55 Mars'tan Kaya Getirme Projesi Yüksek Maliyet Nedeniyle Ertelendi: NASA Başkanı Açıkladı
  2. 11:41 BİSAM açıkladı: Tek başına yaşayan bir kişinin yoksulluk sınırı 26 bin lira
  3. 11:37 İran liderinden açıklama: En sert yanıtı veririz
  4. 11:31 Dünya devi Türk şirketini gözüne kestirdi, tüm hisseleri satın aldı! O şirket artık onların
  5. 11:28 Metin Cihan: Maalesef, "İsrail ile ticareti kısıtlama" açıklaması gerçeği yansıtmıyor
  6. 11:23 2 milyar TL'lik borcu var: AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belelediyesi'nin binasına asıldı
  7. 11:19 Western filmlerinin yıldızı Clint Eastwood'dan yeni film geliyor
  8. 10:55 Fatih Altaylı: Uyuşturucu kaçakçılarına vatandaşlık satanların dediğine bak
  9. 10:50 Devlet Bahçeli: Millet nasıl karar verirse saygımız tamdır
  10. 10:45 Seçim sonrası ilk Kabine toplantısı bugün: Gündemde hangi başlıklar var?
  11. 10:39 Batırel'den tepki çeken sözler: Ankara, İstanbul ve İzmir tek bir çivi bile çakmayın
  12. 10:32 AK Parti'de değişim süreci başlıyor
  13. 10:26 Çıkan görüntüler canını sıktı: Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor
  14. 10:21 Mansur Yavaş Ankara’da 25 ilçenin 20’sinde Turgut Altınok’a fark attı
  15. 10:17 Mehmet Tezkan: Istakoz çöküşün simgesi
  16. 09:53 Murat Muratoğlu: Önümüzdeki birkaç yıl Hint fakiri kıvamında bir yaşam bizi bekliyor
  17. 09:47 Dominik Livakovic'i ayrılık kararından vazgeçiren kişi ortaya çıktı
  18. 09:44 Selçuk Bayraktar’dan Hollandalı gazeteciye Kürtçe yanıt: Burası Türkiye
  19. 09:36 Genç kadının anlattıkları ünlü komedyeni şaşırttı: Hoşlandığım çocuğun babası bana yürüdü
  20. 09:31 Carlos Sainz: Daha fazla Avustralya gibi yarışlara ihtiyacımız var
Politika Haberleri