Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan ortak Kocaeli mitingi!

Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan ortak Kocaeli mitingi!

Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan ortak Kocaeli m... 31 Mart yerel seçimlerine iş birliği ile girme kararı alan; İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Kocaeli’de ortak miting düzenliyor. Programı canlı yayınımızdan takip edebilirsiniz.Yerel...

31 Mart yerel seçimlerine iş birliği ile girme kararı alan; İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Kocaeli’de ortak miting düzenliyor. Programı canlı yayınımızdan takip edebilirsiniz.

Yerel seçimlere 10 gün kala İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iş birliği yaptıkları illerde ortak miting düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Kocaeli’de yapılacak olan ortak miting için toplanan on binlerce vatandaş, alanı Türk bayraklarıyla kapladı.

Akşener ve Kılıçdaroğlu’nun konuşması öncesinde, vatandaşların ellerindeki Türk Bayrakları ile kırmızıya boyanan alanda hep bir ağızdan İstiklal Marşımız okundu.

Akşener ve Kılıçdaroğlu’nun konuşması öncesinde, vatandaşların ellerindeki Türk Bayrakları ile kırmızıya boyanan alanda hep bir ağızdan İstiklal Marşımız okundu.

Konuşma yapmak için ilk sahneye gelen isim, iş birliğinin ortak Kocaeli adayı Serdar Kaman oldu.

KAMAN: SON OY SAYILINCAYA KADAR BİRLİKTE ÇALIŞMAYA VAR MISINIZ?

Serdar Kaman, "Bu ne güzel manzara. Bu ne büyük coşku, bu ne büyük kalabalık buradan çok güzel görünüyorsunuz. İyi ki varsınız. İyi ki buradasınız hoşgeldiniz. Beraber yol yürümekten onur duyduğum Sayın Genel Başkanım, CHP'nin saygı değer Genel Başkan bu onurlu görevi bana verdiğiniz için bu onuru bana yaşattığınız için şükranlarımı sunuyorum. Kocaeli'yi karış karış gezdik. Her ilçenin sorunlarını tespit ettik. Kocaelilerin yoğun ilgisinden çok memnun kaldık. 31 Mart akşamı Kocaeli Belediyesi'ni kazanacağız. Bunu Kocaeli'nin gözlerinin ışıltısında gördüm. Millet İttifakı kazanacak millet kazanacak. Huzurlarınızda Kocaeli hemşehrilerime sormak istiyorum. Değerli dava arkadaşlarım son oy sayılıncaya kadar benimle birlikte çalışmaya var mısınız?" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU: VATANDAŞ NEDEN SOĞAN KUYRUĞUNDA?

Belediye Başkan adayı Serdar Kaman'ın hemen ardından kürsüye çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, Nevruz Bayramını kutlayarak başladı.

"Efendim hepinize merhabalar hava serin ama güzel. Nevruz bayramınız kutlu olsun. Her birlikte baharı getirmek, demokrasi baharını getirmek için mücadele vereceğiz. O nedenle İYİ Parti ile iş birliğimiz var. Az önce başkan adayımız konuştu. Kocaeli deyince akıllara Leyla Atakan gelir. Hiç kimse unutmaz. Bir yiğit kadın. Kocaelini Türkiye’ye tanıtan büyük kadındı. Büyük hizmetleri olan Sefa Sirmen. Kocaeli'nin onuru olan Sirmen onu da sevgi saygıyla anıyoruz. Hep birlikte Serdar Kaman'ı seçeceğiz. Allah'ın ve sizlerin de izniyle Kocaeli Belediye Başkanı koltuğuna oturtacağız. Kısa bir sohbet yapacağız. Şunu bütün Kocaelilerin bilmesi lazım. Bütün dertlerinizi biliyoruz. İşsizlik var mı var gerilir var mı var. Memlekette huzur istiyoruz. Her evde tencere kaynasın istiyoruz. Herkesin işi aşı olsun istiyoruz."

"Biz kavgadan uzak beraber kavgadan uzak Türkiye istiyoruz. Benim vatanseverlik anlayışım bayrağını vatanını insanını seçen herkes vatanseverdir. Bir seçim yapıyoruz belediye meclis üyesi, belediye başkanı, muhtar seçeceğiz. Sanki savaş gidiyoruz. Böyle bir atmosfer yaratıyorlar. Bu ülkede mutfakta yangın var. 7.5 milyona işsizlik ulaştı. Yunanistan’dan pamuk ithal ediyoruz. Borç alıyorlar. Borca nereye kadar gideceksiniz. Borcunu, taksidini ödemek için borç alıyorlar. Dünyanın faizini ödüyorlar. Örnek, son 16 yılda Londra'daki bir avuç tefeciye bankerlere ödedikleri miktar 149 milyar dolar. 149 milyar dolarla yeni bir Türkiye inşa edilir. Yarısını çiftçiye verseniz bütün Avrupa'yı Orta Doğu'yu beslerdi. Memleketin yarısı terörist. Bakkal terörist, pazarcı terörist, hal esnafı terörist. Onlara oy vermeyen herkes terörist. Bu anlayış toplumu ayrıştıran anlayıştır. Bunu ret ediyor kınıyoruz. Soğana muhtaç ettiler. Yoksuzluk kuyruğuna varlık kuyruğu diyorlar. Senin düşünüp elini vicdanına koyma zamanı. Babaların dedelerinin yaptığı fabrikaları sattılar. Bu paralara nereye gittiler diye sorguladın mı? Bütün bu paralar harcandı da vatandaş neden soğan kuyruğunda? Fabrika satıyoruz soğan alıyoruz pamuk alıyoruz. Bu gidiş doğru bir gidiş değil işsizliği yarattı. Son bir yılda işsiz kalan 1 milyon kişi işsiz kaldı. 1 milyon evde huzur olmaması demektir."

AKP’ye yakın anket firmasından flaş Adana sonucu!

'SARAY'DA OTURANLARIN İŞSİZLİK SORUNU VAR MI?'

"Saray'da oturanların işsizlik sorunu var mı? Onların çocuklarının torunlarını işsizlik sorunu var mı? "Bütün seçimlerde AKP'ye oy verdim diyor. İşsiz kaldım. Geldim kendimi TBMM duvarını dibine yaktım" dedi Karadenizli kardeşim. "İşsizliğimi öğrensin diye yaktım" dedi. Bütün bunlara baktığımızda hepimizin ve özellikle de AKP'ye oy vermiş kardeşlerimin düşünmesi lazım. "17 yıldır ne istediysen verdik. Sen beni soğan kuyruğuna mahkum ettin" desin AKP'ye oy veren kardeşim."

'ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM'

"Ülkücü kardeşlerime seslenmek istiyorum. Bizim 6 okumuzdan birisi Milliyetçiliktir. Bu ülke için canını vermektir. Milliyetçilik Süleyman Şah Türbesi'ni kaçıran siyasilere karşı onurlu ve dik durmaktır. Silah fabrikalarını yabancılara satanlara karşı durmak milliyetçiliktir. Tank palet fabrikaların 25 yıllığına özelleştirmelere ile ilgili yabancılara satıyorsan ülkenin namusunu haysiyetini satıyorsun demektir. Ülkücü ve milliyetçi arkadaşlarıma sesleniyorum sizlere güveniyorum. Bunlara sesini çıkarmayanlara onun sözcülüğünü yapanlara tepki göstermek lazım."

'BU KÖTÜ GİDİŞE BERABER DUR DEMEK ZORUNDAYIZ'

"Silah fabrikası sözleşmesini iptal et 50 milyar doları ben sana bulacağım kardeşim. Suriyelilere 35 milyar dolar veriyorsun buna mı para bulamıyorsun? Ülkücü Milliyetçi kardeşlerim AKP’ye oy veren kardeşlerim bu gidişe beraber dur demek zorundayız. Kötü gidişe dur demek zorundayız. "Beraber birlikte iyi olacağız. Martın sonunda bahar gelecek. Huzurlu bir Türkiye için beraber mücadele edeceğiz. Bir tek oyunuz giderse iki elim yakanızda olacak."

"Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan ortak Kocaeli mitingi!" haberi, 21 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan ortak Kocaeli mitingi! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan ortak Kocaeli mitingi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  2. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  3. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  4. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  5. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  6. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  7. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  8. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  9. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  10. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  11. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  12. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  13. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  14. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  15. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  16. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  17. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  18. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  19. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  20. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
Politika Haberleri