Alanyaspor, Ahmed Hassan ile yollarını ayırdı

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında oynanan Ümraniyespor maçında sakatlanarak sezonu kapatan Alanyasporlu forvet Ahmed Hassan, Corendon teknik ekip ve takımla vedalaştı. Alanyaspor ile sürem sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan Hassan'ın tedavi süreci 6-8 hafta içinde sürecek.
Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında oynanan Ümraniyespor maçında geçirdiği sakatlıktan dolayı sezonu kapatan Alanyasporlu forvet Ahmed Hassan, Corendon teknik ekip ve takımla vedalaştı.
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Alanyaspor, Mısırlı golcü Ahmed Hassan ile yollarını ayırdı. Sezon başında Yunan ekibi Olympiakos'tan kiralık olarak takıma katılan Hassan, Ümraniyespor maçının 78'inci dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Alanyaspor ile sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki futbolcunun, yaklaşık 6 ila 8 haftalık bir tedavi göreceği öğrenildi.
Bugün kulüp tesislerinde teknik heyet ve oyuncu arkadaşları ile vedalaşan Ahmed Hassan için turuncu yeşilli kulüpten yapılan yazılı açıklama şu ifadelere yer verildi:
"HangiKredi Ümraniyespor maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle tedavi süreci 6 ila 8 hafta arasında sürecek olmasından dolayı sezonu kapatan futbolcumuz Ahmed Hassan, teknik ekip ve takımımızla vedalaştı. Hassan'a acil şifalar diler, kulübümüze verdiği katkılarından dolayı teşekkür ederiz."
"Alanyaspor, Ahmed Hassan ile yollarını ayırdı" haberi, 02 Mayıs 2023 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Alanyaspor, Ahmed Hassan ile yollarını ayırdı haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Alanyaspor, Ahmed Hassan ile yollarını ayırdı 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 12 Mart 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.