Ali Koç: "Dünyanın en büyük spor kulübü Fenerbahçe söylemi hakikatten ibarettir!"

Ali Koç:

Ali Koç: "Dünyanın en büyük spor kulübü Fene... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın 70. Yıl Galası'nda önemli açıklamalarda bulundu. Koç, takımın başarılarına ve gelecek hedeflerine dair görüşlerini paylaştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın 70. Yıl Galası'nda konuşmalar yaptı. Koç'un yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"BU, BİR TANIM DEĞİL, HAKİKATTEN İBARETTİR"

"Dünyanın en büyük spor kulübü Fenerbahçe diyoruz. Bu, bir tanım değil, hakikatten ibarettir. Mücadele ettiğimiz tüm branşlarda hem yarışmacı hem de yetiştirici bir spor kulübü olarak yer alıyoruz. Var olduğumuz tüm branşlarda kulübümüzü gururla, emekle temsil eden sporcular yetiştiriyoruz. Özellikle son 3 senedir, gururla bu tanımı, 'Dünyanın en büyük spor kulübü' markasını kullanıyoruz. Bu hikaye son birkaç senede başlamadı. Bu hikaye, bir branşla ya da şampiyonlukla elde edilmedi. Fenerbahçe Spor Kulübü, tarihi süresince bu sıfatı hak etmek için var gücüyle durmadan çalıştı, emek verdi, yeri geldi üzüldü, yeri geldi sevindi fakat hiçbir zaman bu güzel ülkemize hizmet etmekten hiçbir zaman vazgeçmedi."

"SAYIN AZİZ YILDIRIM'A ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ"

"Bugün gurula sahiplendiğimiz, rakiplerimizin bile kabul ettiği, 'Dünyanın en büyük spor kulübü' vizyonunda emeği olan Fenerbahçemizin kurucu başkanları dahil olmak üzere, tüm başkanlarına ve de özellikle seyahat sebebiyle bu akşam aramızda olmayan Sayın Aziz Yıldırım'a şükranlarımızı sunuyoruz."

"Geriye dönük 20 yılda tüm amatör branşlarda olduğu gibi voleybolda da çok büyük başarılar kazandık. Avrupa ve Dünya Şampiyonu olduk. En sancılı 3 Temmuz sürecinde bile Fenerbahçe amatör şubelerde küçülmeyi aklının ucundan bile geçirmemiştir. En zor günlerimizi yaşadığımız 2011-2012 yılında Kadın Voleybol Takımımız Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş ve bizlere unutulmaz bir mutluluk yaşatmışlardır."

"ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA SPORCULAR YETİŞTİRMEYİ GÖREV EDİNDİK"

"Kulübümüz, kurulduğu günden bu yana, Cumhuriyetimizin hedefleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda ülkesinin değerlerini sahiplenen zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmeyi görev edinmiştir. İnşallah ilelebet bu anlayışımız devam edecektir."

"PARİS OLİMPİYATLARI'NA 7 BRANŞTA 27 SPORCU İLE KATILDIK VE TÜRKİYE'YE EN BÜYÜK SPORCU SAĞLAYAN KULÜP OLARAK GURUR DUYDUK"

"Dünyanın en büyük spor kulübü Fenerbahçemiz, rekabet ettiği tüm branşlarda en büyük gücünü önce tarihinden ve büyük Fenerbahçe markasından sonra camiasından almaktadır. Her branşta hem yarışmacı hem de yetiştirici olarak yer almak hiç kolay değildir. Paris Olimpiyatları'na 7 branşta 27 sporcu ile katıldık ve Türkiye'ye en büyük sporcu sağlayan kulüp olarak gurur duyduk. Onlar ve kafilemiz ile gurur duyduk. Sözün özü ve özeti, tüm Fenerbahçeliler sahiplenmesi gereken bir şey söylemek istiyorum, bir yerde, spora dair bir rekor haberi varsa, pek muhtemel o sporcunun arkasında Fenerbahçe vardır."

"TÜRK GENÇLERİNİN GELECEĞİNE DOKUNMAKTIR, MİLLİ BİR ADIMDIR"

"Bunları söylemek, yaşananları anlatmak, gurur duymak hepimizin hakkı ancak bunlar, 'Dünyanın en büyük spor kulübüyüz' demek arzu etmek, ifade etmekle olmuyor. Çok büyük bir özverili, disiplin, çalışma ve kaynak gerekiyor. Büyük spor kulüplerinin finansal çileler çektiği dönemde, ezeli rakiplerimizin, ebedi dostlarımızın neredeyse küçüldüğü ortamda Fenerbahçe bu vizyondan şaşmamıştır. Bu da ama kaynak yaratarak olur. Kıymetli sponsorlarımızın desteği bu yolda olmazsa olmazdır. Fenerbahçe'ye sponsor olmak, Türk gençlerinin geleceğine dokunmaktır, milli bir adımdır. Biz buna yürekten inanıyoruz."

"BU ANCAK SPONSORLARIMIZIN BİZE VERDİĞİ CESARETLE OLUŞMUŞTUR"

"Kadın Voleybol Takımımız, son yıllarda yaptığımız yatırımlar, sponsorumuzun verdiği cesaretle ile bana göre bugünkü takımımız, dünyanın sayılı takımlarından biri. Bu ancak sponsorlarımızın bize verdiği cesaretle oluşmuştur."

"Burada olan herkese destekleri ve bizimle birlikte oldukları için camiamız adına teşekkür ediyorum. Bu senenin Sarı-lacivert başarılarla dolu olması dileğiyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum"

"Ali Koç: "Dünyanın en büyük spor kulübü Fenerbahçe söylemi hakikatten ibarettir!"" haberi, 09 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 09 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ali Koç: "Dünyanın en büyük spor kulübü Fenerbahçe söylemi hakikatten ibarettir!" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Koç: "Dünyanın en büyük spor kulübü Fenerbahçe söylemi hakikatten ibarettir!" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 17 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:07 Meteoroloji'den 'sarı kod' uyarıları geldi: Gök gürültülü sağanak yolda!
  2. 03:06 Kabus geri dönüyor: Kovid’in yeni varyantı dünyada hızlıca yayılıyor!
  3. 03:06 Trump'a ikinci suikast girişimi gerçekleşti| FBI vakası "oldukça ciddi" şeklinde tanımladı
  4. 02:59 O banka emekli promosyon rakamlarını güncelledi: İşte rakamlar!
  5. 02:59 Demirel'den Fenerbahçe taraftarını çıldırtan açıklama! "Bu kadar da net söylüyorum..."
  6. 02:59 Biden, saldırı girişimi sonrası Trump'ı aramış ama ulaşamamış
  7. 02:56 Koç Holding Arçelik kararını duyurdu: KAP açıklaması geldi
  8. 01:51 Serdar Bali Feyyaz Uçar’a Adeta Füze Attı: "Ne ağlıyorsun lan maçtan sonra!"
  9. 01:35 AKP İstifalarla Sarsıldı: İki Önemli İsim Görevlerinden Ayrıldığını Açıkladı!
  10. 01:15 iOS 18 Güncellemesi Bugün Kullanıma Sunuldu: iPhone’unuzda Neler Yenilendi, Hangi Özellikler Ekledi
  11. 00:58 Şimşek’ten ‘geçim sıkıntısı’ çıkışı! Vergilerde artış gözlenecek mi?
  12. 00:57 Strese Elveda Dedirten Yöntem! Sabah Uyandığınızda Farkı Hissedeceksiniz
  13. 00:55 Koç ve Sabancı detayı tüm dikkatleri topladı: Dünyanın en iyi 1000 şirketi belirlendi!
  14. 00:54 Mehmet Şimşek cevap verdi verdi: Yeni vergiler gelecek mi? Enflasyon tek haneye inecek mi?
  15. 00:31 Yapıcıoğlu'ndan Özel’e Ağır Sözler ve '72 Saat' Süre: Anayasa Maddesi Değiştirilmeli!
  16. 00:24 Mehmet Şimşek'ten Önemli KDV Açıklaması!
  17. 00:11 Mayıs'a Kadar Maskesiz Dışarı Çıkmayın: Özellikle Yaşlılar ve Akciğer Hastaları İçin Risk Var!
  18. 00:09 Ahmet Ercan'dan Şok Deprem Uyarısı: Bu Bölge Risk Altında!
  19. 00:06 NOW TV'den Kanal D'ye Büyük Hamle: Heyecanla Beklenen Proje Tekrar Ekranda!
  20. 00:06 TOGG’dan Büyük Kampanya: 732 Bin TL Peşinatla Araç Sahibi Olun!
Spor Haberleri