Ali Koç duyurdu! Fenerbahçe'den flaş Sözcü kararı!

Ali Koç duyurdu! Fenerbahçe'den flaş Sözcü kararı!

Ali Koç duyurdu! Fenerbahçe'den flaş Sözcü k... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Koç, yayıncı kuruluşa olan tepkilerini bir kez daha dile getirirken, vefat eden kulüp üyeleri için ilan verilen mecranın değiştiğini ve artık Sözcü gazetesinde çıktığını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Mesut Özil’in sarı-laciverti forma altında sahaya çıkıp bir kere daha dünyaya kim olduğunu göstereceğini ifade ederken, Galatasaraylı futbolcu Omar’ın yılbaşı akşamı yaşadığı kazayı duyunca içlerinin parçalandığını dile getirdi. Koç, Teknik Direktör Erol Bulut’un her zaman arkasında durduklarını söylerken, eski başkan Aziz Yıldırım ile de bir sıkıntıları olmadığını belirtti.

Koç, Süper Lig yayıncısı BeIN Sports ile aralarında olan gerginlik hakkında, “Yayıncı kuruluş konusunda artık sabrımız taşmıştır. Bu kaçıncı hareketleri? Kendi imkanlarımız çerçevesinde, sonuna kadar bu tavır ve yaklaşım değişene kadar gerginlik devam edecektir. Yayıncı kuruluşla ilgili o kadar şey üst üste yaşanıyor ki buna tesadüf dememiz mümkün değil. Genel şikayetlere baktığımız zaman burada bir sıkıntı var. Üç maymunu oynayarak bu sorunu çözemeyiz. Bizim kişilerle, kurumlarla hiçbir sıkıntımız yok. Oraya çöreklenmiş bir yapıyla sıkıntımız var. Bu çekişme ve gidişat kimseye fayda sağlamaz. Özür yazısı son derece cılız. Bizi kesmez o, söyleyeyim. Özür yazısının açıklandığı saat ise kara mizah. O da mı hata? Belki o da hatadır, bilmiyorum. Bu kadar çok hata yapan adam da çalıştırmayın.” dedi.

Ali Koç, yılbaşı gecesi evinde kaza geçiren ve geçtiğimiz günlerde hastaneden taburcu olan Omar Elabdellaoui için, “Galatasaraylı futbolcu Omar’ın kazasını duyar duymaz açıklamamız yaptık, genç çocuk sahibi biri olarak olayı duyduğumuz zaman içimiz parçalandı. Bu konunun özelinde bir ziyaretimiz olmadı ama bu tip jestlerin Türk futboluna fayda sağlayacağına inanıyorum ve biz de kulüp olarak bu tip adımları her zaman atıyoruz” diye konuştu.

“SADECE SÖZCÜ’YE İLAN VERİYORUZ”

Ali Koç, bir kulüp üyesinin vefat eden kulüp üyelerinin gazetelere ilan verilmemesine dair sorusuna sadece SÖZCÜ gazetesine ilan verildiğini belirtip şu ifadeleri kullandı;


“Yanlışınız var. Bizler vefat eden yüksek divan kurulu üyeleri için gazetelerde ilan vermeye devam ediyoruz. Sadece ilanı verdiğimiz mecra değişti. Artık SÖZCÜ gazetesinde kulübümüz ilanları çıkmaktadır. Burada terk edilmiş bir durum söz konusu değildir. Bu uygulama devam etmektedir.”

"Ali Koç duyurdu! Fenerbahçe'den flaş Sözcü kararı!" haberi, 24 Ocak 2021 tarihinde yazılmıştır. 24 Ocak 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ali Koç duyurdu! Fenerbahçe'den flaş Sözcü kararı! haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Koç duyurdu! Fenerbahçe'den flaş Sözcü kararı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:01 Tekstil Sektöründe Sarsıntı! Dev Firma İflas İlan Etti!
  2. 01:01 Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!
  3. 00:52 Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"
  4. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  5. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  6. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  7. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  8. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  9. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  10. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  11. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  12. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  13. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  14. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  15. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  16. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  17. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  18. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  19. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  20. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
Spor Haberleri