Ali Koç kombine açıklaması yaptı

Ali Koç kombine açıklaması yaptı

Ali Koç kombine açıklaması yaptı 2020-2021 sezonu hakkında açıklamalar yapan Ali Koç, "Bu sene farklı bir uygulamaya geçiyoruz. Kombineden ziyade maçlara bilet alma hakkını ilk önce satacağız" dedi.

TFF'nin aldığı kararla; 2020-2021 sezonunda Süper Lig maçlarında yüzde 30 kapasite ile seyircili oynanacak kararı üzerine açıklamalar yaptı. Koç, "Bu sene farklı bir uygulamaya geçiyoruz. Kombineden ziyade maçlara bilet alma hakkını ilk önce satacağız" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) 2020-2021 sezonundaki Süper Lig maçlarının ekim ayından itibaren yüzde 30 kapasite ile seyircili oynanacağı kararını alması üzerine, "Bu sene farklı bir uygulamaya geçiyoruz. Kombineden ziyade maçlara bilet alma hakkını ilk önce satacağız" dedi. Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Ali Koç, konuyla ilgili olarak şunları söyledi;

"Bu sene farklı bir uygulamaya geçiyoruz. Kombineden ziyade maçlara bilet alma hakkını ilk önce satacağız. Yarın öbür gün bununla ilgili açıklamaları yapacağız. Ne yazık ki malum sebeplerden dolayı stadımızın tamamını satışa çıkartamıyoruz. Ama son 2 senedir 38 bin, 39 bin averajlarla sağ olsun taraftarlarımız Fenerbahçe’yi hep bu konuda önde tuttular. Doğal olarak hep bir rağbet, talep var. İyi günde de kötü günde de yanımızdalar. Ama bu sene malum sebeplerden dolayı kısıtlı bir seyirci alabileceğiz. Şimdi o uygulama şu an düşünülen ancak gidişat neyi gösterir göreceğiz ama şu an düşünülen ekim ayından itibaren locaların tam olarak %100 kapasiteyle, geri kalan statların da her tribününün %30 kapasiteyle satılabilmesine müsaade ediyor. İnşallah böyle başlayabiliriz, ondan sonra üstüne koyarak gideriz. Bu bağlamda kombine satmaktansa maç bileti alma hakkını satacağız. Bu hakkı alanlar maç biletlerini, maç günleri %20 daha ucuz alabilecekler. Sattığımız haklar, satacağımız bilet kapasitesinin üstündeyse TC kimlik numarası kullanılarak dönüşümlü bilet alma hakkını sağlayacaklar. Taraftarlarımız sağ olsunlar çok cömertler, çok sadıklar, her zaman bunu söylüyoruz. Neden tekrar bunu söylüyorum? Çünkü ‘siz kombineye çıkın, biz alalım, maça gidelim ya da gidemeyelim hiç fark etmez’ diyen çok insan var. En adil ve en çok sayıda bu kısıtlı kapasiteyi en çok taraftarla, tekil taraftarla doldurabilmek için böyle bir uygulamaya karar verdik. Bakalım ne olacak ama taraftarlarımızdan her zaman olduğu gibi bugün de bizim yanımızda olmalarını özellikle rica ediyorum."

"Ali Koç kombine açıklaması yaptı" haberi, 29 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 29 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ali Koç kombine açıklaması yaptı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Koç kombine açıklaması yaptı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 17 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:35 Merkez Bankası'nın rezervlerinde hızlı bir artış yaşanıyor!
  2. 00:31 2024 yılında Türk şirketleri dövizde borçlanmada rekoru kırdı: 10 milyar doların üzerine çıkıldı!
  3. 00:23 Lüks moda devi 57 mağazasını kapatma kararı aldı: İflasını istedi!
  4. 00:16 MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı
  5. 00:16 Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'ı kızdıracak o hamle geldi
  6. 00:14 Google, Kazara 125 Milyar Dolarlık Emeklilik Fonu Hesabını Sildi!
  7. 00:14 Orijinal pastane usulü Karaköy poğaçası tarifi
  8. 00:13 ABD'den değerlendirme: "Gazze'ye ulaştırılan insani yardımlar halen yetersiz"
  9. 00:10 Konut alacaklar dikkat: Sahte ilan tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz!
  10. 00:07 Filenin Sultanları Üçüncü Maça Çıkıyor: Maç Ne Zaman, Saat Kaçta?
  11. 00:07 Trabzonspor'da Yetişen Futbolcu Dev Takımın Teknik Direktörü Oldu!
  12. 00:07 Kart şifrelerinde hangi rakamlar riskli: Hangi şifreler çözülemiyor?
  13. 00:06 Alex de Souza, Antalyaspor'la anlaştı
  14. 00:05 MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!
  15. 00:05 CUPRA Mayıs ayında faizleri sıfırladı ve Leon ile Formentor modellerinde indirim fırsatı sunuyor!
  16. 00:02 Borsa İstanbul'un İlk Teknoloji Perakendecisiydi: İflasın Ardında Yatan Gerçekler Neler?
  17. 00:02 Stellantis grubunun en ucuzu tanıtıldı: Piyasayı yakıp yıkmak için yolda!
  18. 00:01 Resmi Gazete’de yayımlandı: Kamuda çok sayıda memur alımı yapılacak!
  19. 00:00 Victoria's Secret'ın ikonik meleklerinden göz kamaştıran dönüş gerçekleşecek!
  20. 00:00 ABB tarafından açılan yeni tesis herkesin yeni adresi oldu!
Spor Haberleri