Ali Koç kötü haberi canlı yayında verdi! Sarı-lacivertli camiaya kötü haber!

Ali Koç kötü haberi canlı yayında verdi! Sarı-lacivertli camiaya kötü haber!

Ali Koç kötü haberi canlı yayında verdi! Sar... Süper Lig'de Galatasaray ile başa baş şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, camiayı üzen haberi canlı yayında açıklayarak duyurdu! İstifa edeceğini açıkladı! Fenerbahçe'yi terk ediyor!

Haftanın 24. maçında bu akşam Antalyaspor ile Trendyol Süper Lig'i konuk eden F.Bahçe'de sıcak anlar yaşanıyor. Sarı Lacivertli takımın başkanı Ali Koç, acı haberi canlı yayında resmen kamuoyuna duyurdu.

Sarı Lacivert Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklama yapan Ali Koç, görev süresi sonunda başkanlıktan istifa edeceğini ve haziran ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde yarışmayacağını duyurdu.

2q-2.jpg

Sarı Lacivertli ekipteki başkanlığının haziran ayında sona ereceğini açıklayan Ali Koç, açıklamasında şu ifadeleri ekledi:

"Başkanlığımı uzatma nezaketiniz için teşekkür etmek istiyorum."

İnanın bu karar F.Bahçe'nin lehinedir. Fenerbahçe'ye başkan olan ve her zaman öne çıkan çok değerli üyelerimiz var. Potansiyel teknik direktör adayları ve adaylarına, bir an önce adaylıklarını açıklamaları, gerekli imzaları toplamaları ve seçim sürecine kadar mevcut yönetimle bilgi alışverişinde bulunmaları çağrısında bulundum. Bunun temel amacı kulübümüzün yönetimini devralan Başkan ve Yönetim Kurulu'nun görevlerine en hazırlıklı şekilde başlamasını ve en başından itibaren hızla işe koyulmasını sağlamaktı.

Nöbeti başlattığımızda bize finans, spor, devam eden projeler ve kulübümüzün yapısı anlatılmadı. Ayrıca transfer işlemi de tamamlanmadı. Tüm yapıya hakim olmak uzun zaman aldı. Bir sonraki Genel Kurul'un F.Bahçe'ye faydalı ve demokrasi şöleni olmasını diliyorum.

Sadettin Saran konusuna değinmek istiyorum. Burada ciddi bir yanlış anlaşılma var. 21 Kasım'da yemek yedik, yanılmıyorsam 30 Ocak'ta Yüksek Şura'yı imzaladı. Burada bir haksızlık yapılıyor. Şampiyonluk yolunda imza toplamanın ne anlamı var? Sadetti Saran bir sezon daha devam etmem gerektiğini, bu yüzden başvurmak istemediğini, benim de devam etmeyi düşünmüyorum, o yüzden başvursa iyi olur dedi. Her buluştuğumuzda, ben koşarsam kendisinin kaçmayacağını söylüyor.

Bu, F.Bahçe'nin yararına olan çok cesur ve şeffaf bir durum. Kendisine imza toplaması gerektiğini söyledik. Bilgiyi paylaşmamız gerekiyor. İmza toplayıcılarla bilgi paylaşıyoruz. Duyuruda adaylığını açıklayanlar olduğu biliniyor, biz de imzacılara ilettik. Biz de bilgilerimizi kendisiyle paylaşıyoruz. Bir diğer hata da benim ve yönetimin Sadetti Saran'ı desteklediğimizi söylememiz. Adayların bir an önce ortaya çıkmasını istedik. Burada en önemli soru F.Bahçe'nin menfaatidir. Şampiyonluk için çalışıyoruz ve demokrasi şölenini yaşıyoruz. Bildiğimiz kadarıyla imza toplama işlemi gerçekleşti. Ama bizim bir adayı destekleyecek lüksümüz ve tavrımız yok..

"Ali Koç kötü haberi canlı yayında verdi! Sarı-lacivertli camiaya kötü haber!" haberi, 03 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 03 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ali Koç kötü haberi canlı yayında verdi! Sarı-lacivertli camiaya kötü haber! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Koç kötü haberi canlı yayında verdi! Sarı-lacivertli camiaya kötü haber! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:01 Kişilik testi: Hangi nehir öfkenizle nasıl baş ettiğinizi ortaya çıkaracak
  2. 21:00 UNICEF: "Refah'taki 600 bin çocuk hasta, yaralı ya da aç"
  3. 20:59 Ebeveynlere "mahremiyet" uyarısı: Çocuklarınızı sosyal medyada malzeme etmeyin!
  4. 20:59 Zeytin Fiyatlarındaki Yüzde 200'e Varan Zam Esnafı ve Müşterileri İsyan ettirdi
  5. 20:57 Bu baharat vücudu yeniden doğmuş gibi yapıyor!
  6. 20:55 Zeytin Ağacı dizisinden müjdeli haber: Sonunda ikinci sezonu geliyor!
  7. 20:54 Nisan'da Dünya Gıda Fiyatları Yükseldi: Şeker ve Sütte Düşüşe Rağmen Artış Sürüyor
  8. 20:53 Geçmeyen ayna lekelerini anında söküp atan formül!
  9. 20:51 Yalnızlık modern rahatsızlık mı?
  10. 20:50 DSÖ Yetkilisi Uyarıyor: Refah'a Yönelik Saldırı Riski Artıyor
  11. 20:48 Akıllı telefonlar hepimizi DEHB belirtileriyle mi etkiliyor?
  12. 20:47 "Yapay zeka " ilk kurbanlarını aldı
  13. 20:22 Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
  14. 20:19 Ankaralıları yaya bırakacak o dev zam!: Şoförlerin istediği ücret şok etti!
  15. 20:19 Jota Silva Transferinde Fenerbahçe ve Benfica Arasında Çekişme
  16. 20:15 Yalı Çapkını dizisine veda ediyor!: Star TV'de beklenmeyen veda geldi!
  17. 20:15 Konyaaltı'da Ruhsatsız Güzellik Merkezlerine Operasyon: Halk Sağlığı İçin Adımlar Atıldı!
  18. 20:13 Parasını dolar olarak tutan vatandaşların dikkatine!: Kötü haber geldi!
  19. 20:09 Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
  20. 20:00 Vergi Kaçakçılarını İhbar Edenlere 14 milyon 832 bin 566 lira İkramiye Ödendi
Spor Haberleri